Premature Bebekler 24 haftalık doğan kızım

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Gözünaydin canım,Allahim.ayırmasın birdaha,kızlar bende 27 haftalık 700 gr doğum yaptım,suan 5 aylık düzeltilmiş 2 aylık oldu ,kilosu 4 kg 630 gr mama ve benim sutumle besleniyor sizce kilosu nasıl..

Benimde bebeğim 30 haftalık 1060gr doğdu, 35 gundur küvezde cumartesi gunu bebeğimize artık cıkma vaktı geldı dedıler cok sevındık ama pazar gunu bı anda enfeksıyon kapmıs ve solunum cıhazına baglamıslar, iltihabı degerlerı yuksek cıkmıs, bugun solunum cıhazından cıkmıs ama hala sorun devam edıyor, cıkmayı beklerken 1 ay daha hastanede kalacagını soyledı doktorlar ve antıbıyotık tedavısı alacagını soyledıler, ve belınden su alacaklarmıs, bebeğimize dua edın insallah en yakın zamanda şifa bulur, su an bebeğimiz 1800 gr.

Benimde bebeğim 30 haftalık 1060gr doğdu, 35 gundur küvezde cumartesi gunu bebeğimize artık cıkma vaktı geldı dedıler cok sevındık ama pazar gunu bı anda enfeksıyon kapmıs ve solunum cıhazına baglamıslar, iltihabı degerlerı yuksek cıkmıs, bugun solunum cıhazından cıkmıs ama hala sorun devam edıyor, cıkmayı beklerken 1 ay daha hastanede kalacagını soyledı doktorlar ve antıbıyotık tedavısı alacagını soyledıler, ve belınden su alacaklarmıs, bebeğimize dua edın insallah en yakın zamanda şifa bulur, su an bebeğimiz 1800 gr.

çok geçm,ş olsun inşallah tez zamanda bebeğinizi evinize götürürsünüz

çok geçmiş olsun inşallah sorunsuz çıkarsınız hastaneden tüm dualarımız bebeklere...

insallah Allah razı olsun, durumu bugun daha ıyidi, ama antıbıyotık tedavısı alacak ıste 20-25 gun daha hastanede kalacagız, Allahım tum bebeklere ve annelerıne sabır ve şifalar versin

Manga cım Yaradan Rabbim seni oğlunu eşini ve şimdide meleğin kızını korusun inşAllah dördünüzde sağlıkla birlikte yaşar huzurlu olursunuz ben şu an 23 haftalık ikiz gebeyim senin gibi güçlü olmak her annenin yaşayabileceği bir şey değil...
Umut ediyorum ki ömrünce kızın hep sağlıkla mutlu olur...

Tıp cok ilerledi, bugünden sonra kötü birşey olma ihtimali yok ,
yok öyle bir dünya, ileri de bu konuyu görünce ' şükür be ' diyeceksin :16:

81 gün sonra kızımı kucağıma aldım sonunda makidan çıkalı 10 günü geçti sadece oksijen takviyesi yapıyorlardı bu sabahta oksijeni kapatmışlar doktorumuz anneyi çağırıp kucağına verelim demiş hemen hastaneye gitti babası ben abisi hepimiz kucağımıza aldık güzeller güzelini allahıma çok şükür mucizesini gösterdi bize 24 haftalık 660 gr doğan kızım şimdi 1600 gr oldu kucağımı doldurdu darısı diğer annelerin olsun inşallah

nimmoşum doğalı tam 3 ay oldu bu gün allahıma çok şükür herşey yolunda gidiyor gibi.oksijen takviyesiyle nefes alabilsede kucağıma veriyorlar istediğimiz zaman alabiliyoruz odada seviyoruz. kilosu 1900 oldu. rop kontrolleri devam ediyor ama şimdilik iyiye gidiyor diyor doktor lazere gerek görmüyor.tek sorunumuz karnını doyurmayı öğrenmesi biberonu çekmeyi öğrenmesi gerekiyor.hep hortumla beslendiği için hazır hoşuna gidiyor herhalde çekmiyor biberonu ama öğrenecek inşallah.en yakın zamanda sizlere müjde kızımı eve getirdik demeyi diliyorum.destek olan herkeze teşekkürler....

canım benim Allah gerçekten çook büyük... ve kızın için çok sevindim inşallah yürüyüp koştuğu günleri de görürsün :109:

ve kavuşma günümüz geldi!!!!!!!!!!!!!!!!güzel kızımın yarın rop kontrolü var eğer kötüleşme olursa lazer yapacaklar ama şimdiye kadar hep iyi gitti. lazer olmazsa bayramda kızımı eve çıkartıyor doktorumuz.bu gün kızım doğalı 101. gündü bu bayramımız gerçekten bayram olacak

ve kavuşma günümüz geldi!!!!!!!!!!!!!!!!güzel kızımın yarın rop kontrolü var eğer kötüleşme olursa lazer yapacaklar ama şimdiye kadar hep iyi gitti. lazer olmazsa bayramda kızımı eve çıkartıyor doktorumuz.bu gün kızım doğalı 101. gündü bu bayramımız gerçekten bayram olacak
maşallah size Allah bir daha ayrılık göstermesin..bende geçen kurban bayramı sonunda almıştım kızımı küvözden..çok uzun günlerdi ama rabbime şükür kavuştuk..
senin kuzun da maşallah tam bir mucize..güzel günleriniz olsun hep..

MErhaba arkadaslar öncelikle hepinize Allah yardım etsin inşallah ben de 25 haftalik hamileyim bugun bebeğimde gelisim geriligi olduğunu öğrendim 2 hafta geri bebegi erken alma durumundan soz etti dr bu da beni cok üzdü panik oldum bulunduğum ilde Kuvez bile yok :( bu durumda olan var mı acaba ne zaman alırlar bilmiyorum 2 hafta sonra tekrar gel karar verelim dedi sanırım sevk edecek bu konuda en iyi yer neresi sizce?

MErhaba arkadaslar öncelikle hepinize Allah yardım etsin inşallah ben de 25 haftalik hamileyim bugun bebeğimde gelisim geriligi olduğunu öğrendim 2 hafta geri bebegi erken alma durumundan soz etti dr bu da beni cok üzdü panik oldum bulunduğum ilde Kuvez bile yok :( bu durumda olan var mı acaba ne zaman alırlar bilmiyorum 2 hafta sonra tekrar gel karar verelim dedi sanırım sevk edecek bu konuda en iyi yer neresi sizce?

canım bence sen başka bi dr.a daha git bi ona ona görün bakalım oda aynı şeyi sölicekmi para tuzağı olabilir

canım bence sen başka bi dr.a daha git bi ona ona görün bakalım oda aynı şeyi sölicekmi para tuzağı olabilir
Bayramdan sonra gideceğim canim başka Dr a ama bebegin plesentasinda kanama olmuştu bu bı riski bı de sevk edecek istediğimiz yere parasal bı durum yok aslında daha fazla gerileme olursa sanırım Ankara'da iyi bı Kuvez yogun bakım bulmalıyım

İlk sayfadan itibaren içim ürpererek ,gözlerim dolarak okudum.

Minik mucizenin bayramda eve çıkarılabileceğini yazmışsınız ,çok sevindim.

Bugün bayram...İnşallah şimdi evinizde ,koynunuzdadır.Eğer öyleyse bayramın en güzeli ,bayram şekerinin en tatlısı sizin evdedir. =)

Allah ayırmasın.Sağlıkla ,mutlulukla daha nice bayramlarınız olsun.

Son düzenleme:
işte bu gün bizim gerçek bayramımız oldu.hayatımda hiç bu kadar güzel bayram yaşamadım.kızımla oğlumla eşimle aynı çatı altında uyumak bu gece gerçekten çok güzel geçecek.allahıma ne kadar şükür etsem ne kadar teşekkür etsem az .bana buradan destek olan herkeze teşekkür ediyorum

işte bu gün bizim gerçek bayramımız oldu.hayatımda hiç bu kadar güzel bayram yaşamadım.kızımla oğlumla eşimle aynı çatı altında uyumak bu gece gerçekten çok güzel geçecek.allahıma ne kadar şükür etsem ne kadar teşekkür etsem az .bana buradan destek olan herkeze teşekkür ediyorum

cnm gözün ayndın sürekli takip ettim yaşadıklarını yazamasamda nekadar mutlusunuzdur şimdi.... bende 26 haftalık doğum yaptım bugün tam 1ay oldu küvezde kuzucuklarım oğlumuz iyi çok şükür ama kızımız makinede bizde çıktıkları günü görebilcekmiyiz bilmiyorum çok korkuyorum ancak siz ve bu durumu yaşayanlar anlar halimizi rabbim bizede göstersin inşallah allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin....

cnm gözün ayndın sürekli takip ettim yaşadıklarını yazamasamda nekadar mutlusunuzdur şimdi.... bende 26 haftalık doğum yaptım bugün tam 1ay oldu küvezde kuzucuklarım oğlumuz iyi çok şükür ama kızımız makinede bizde çıktıkları günü görebilcekmiyiz bilmiyorum çok korkuyorum ancak siz ve bu durumu yaşayanlar anlar halimizi rabbim bizede göstersin inşallah allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin....

inşallah sizde kuzucuklarınıza sağlıkla kavuşursunuz bu gün bizim kızın gözüne lazer yaptılar bu gece tekrar hastanede yoğun bakımda kalıyor inanın kavuşupta ayrılmak daha zormuşçabucak sabah olsunda kızıma kavuşayım diye bekliyorum

inşallah sizde kuzucuklarınıza sağlıkla kavuşursunuz bu gün bizim kızın gözüne lazer yaptılar bu gece tekrar hastanede yoğun bakımda kalıyor inanın kavuşupta ayrılmak daha zormuşçabucak sabah olsunda kızıma kavuşayım diye bekliyorum

cnm tekrar geçmiş olsun zor oluyormu lazer bizimde şuan takip te yani 1. Derecede heran değişebilir tabi... Eminim tekrar ayrılmak daha zordur bende yarın görmeye gidicem yavrularımı biran önce bende sabah olsun istiyorum sizin hangi hastanedeydi biz bursa jimerdeyiz yanlız şöyle bi sorun var çocuk doktorları dışarıdan geliyor hep buda maliyetli oluyor göz doktoru geldi geçen 600 tl aldı bizden böyle devam ederse nasıl dayanıcaz bilmiyorum...

]

cnm tekrar geçmiş olsun zor oluyormu lazer bizimde şuan takip te yani 1. Derecede heran değişebilir tabi... Eminim tekrar ayrılmak daha zordur bende yarın görmeye gidicem yavrularımı biran önce bende sabah olsun istiyorum sizin hangi hastanedeydi biz bursa jimerdeyiz yanlız şöyle bi sorun var çocuk doktorları dışarıdan geliyor hep buda maliyetli oluyor göz doktoru geldi geçen 600 tl aldı bizden böyle devam ederse nasıl dayanıcaz bilmiyorum...

Back
X