24 Haftalık Gebelikte Bebeğin Suyunun Az Olması

prensesmoana

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2025
388
355
18
27
Merhaba. 24+3’teyim. Doktorlar bebeğin suyunun az olduğunu söylüyorlar. Gelişimi güzel. Böbrekleri, mesanesi sağlıklı. İdrar yapıyor. Ama suyu azalıyor. Su sızıntım yok. Neden olduğunu bilmiyoruz şu an. Doktor bebek biraz büyük olsa alır, dışarıda yaşatmayı deneriz ama senin haftanda yine en güvenli yer senin karnında olması. Ama ne zamana kadar böyle gider bilemeyiz dedi. Su azlığı zamanla bebeğin gelişimini olumsuz etkiliyormuş. Böyle bir durum yaşayıp bebeğini sağlıkla kucağına alan birileri var mı acaba? İyi şeyler duymaya ihtiyacım var.

Mrh bir gelişme oldumu sizde ne gibi takipler yapıldı bende 22haftalikta bebegimin suyunun azaldıgını ögrendim 10gün hastanede kaldım banada hep olumsuz konustu dr.lar hergün kalp atısı kontrolleri yapıldı çok iyi olduğu için taburcu oldum şimdi 25haftalik oldum hala beklemedeyim Allah'a emanet ettim kızımı

Merhaba. 25. hafta kontrolümde bebeğin suyunda düzelme var dediler. Bol su içiyorum ve havuç suyu tüketiyorum hâlâ.

Biz de yarın 26 haftalık oluyoruz. Perşembe günü benim de randevum var. İyi haberlerle gelelim inşallah
Insallah birbirimize güzel hayırlı haberler veririz insallah benim bebeğim karnımda 17.haftaliginda yan durmaya başladı belki ondan suyu az görünüyor olabilirmis geçen haftalarda bebegin başı rahme döndü belki suyu artmış olabilir çünkü bendede suyu azalması için akıntı olmuyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…