Doğuma Hazırlık 24 haftalık geceyım karnım asagıya indi ve bel agrısı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Annelikheyecani

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2020
175
79
13
35
Merhaba 24 haftalık gebeyim karnım sanki asagı indi bana mı öyle geliyor bilmiyorum ve birden belimin sağ tarafında sureklı sızı gibi agrı başladı
Pazartesıye doktora randevu aldım ama burda da paylaşmak istedim
Erken doğum belirtisi felan mı bu

Cnm geçmiş olsun bende ağrı şüpheyle gittim gaz sancısı dedi benim karnım hep aşağıda ben çok endişe duydum doktorum öyle birşey değil dedi bana magnezyum verdi içeriğinde erken doğumu da engellediği yazıyordu sancidir erken doğum değildir bence benim karnıma kasığımda oluyordu hala oluyo ara ara dinlen inşallah birşey olmaz sıkıntı yapma kağan Kocatepe beyi takip ediyorum ordan bak istersen erken doğumla alakalı

Canım geçen hafta bende aynısını yaşadım gaz sancısı denildi sonrasında kasılma var denildi magnezyum kullandım kasılması engelliyomus 3 gün sonrasında geçti çok şükür ama beni aşırı ishal yaptı onun sancısını çektim sonrasında ilacı bırakınca zaten gecti. Karnin aşağıda olması normal daha üst tarafa çıkmadılar çünkü bende kasıklarımda filan hissediyorum öyle çok nadir kaburgalar baskı yapiyo dönmeye çalışırken filan.

Rahim genişlediği ve vücudunda buna alışma süreci biraz ağrılı oluyor. Korkma erken doğumla vs bir ilgisi yok. Daha dur ağrı ne ki sancılar olacak kramplar olacak . Bak ben şu an ağrı bile hissetmiyorum mercimek sürekli dönüp durduğu için biraz da sağ kasığımda şancı olduğundan ayaktayım. Bunlar güzel günler,mutlu umutlu olup pozitif düşünmek lazım. Ama hamilelik vücuttaki hormonların değişmesi vücudun başkalaşması demek birnevi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…