24 Nisan=75 Kilo Olamaz mıı olabilirrr:)

Yarım lt su daha içtim. Toplam 1.5 lt etti.
Demin de 1 bardak çay(tek şekerli) yanında 2 tane mısır patlağı yedim..:)
Şimdi de elimde yarım lt pet şişe var, onu bitirmeye çalışıyorum. Akşam olur da çok acıkırsam cafe corwn içeceğim. Ama bugün geç kalktım muhtemelen geç yatacağım. Hazır ol acıkmaya miyora

tatlım nasılsın, kendini nasıl hissediyorsun peki ?

tatlım nasılsın, kendini nasıl hissediyorsun peki ?

Selam tatlim :)

Nasil gidiyor bakalim ?

Ah canlarıım çok pişman hissediyorum çünkü kaçamaklar yaptım Söylemeye de dilim varmıyor ama sizin de dediğiniz gibi en azından akşam da yiyorum. 4yk nohut, 1 dilim ekmek yedim akşam. Buaraya kadar her şey güzel. 2 lt suyumu da içtim. E sabah da normal kahvaltımı yaptım. Ama işte saat 22.00 civarı çekirdek&kola yaptım
Sanki kendi inadıma yaptım, yememem gerektiğini bile bile yaptım. Kendimle derdim ne bilmiyorum ama iradem çok zayıf onu biliyorum ve şu saat oldu hala ayaktayım...Ooof off durum bundan ibaret işte kızlar.

canım öncelikle günlüğün hayırlı olsun fıstık gibi günlerinle sonuçlansın inşallah benimde günlüğüm var oraya da beklerim göz atabilirsin.
bi kaç gün diyetini okudum ve sana bi kaç tavsiyem var
yeşilçayı günde bir bardak içmelisin fazlası tansiyonda düşüşe neden olabilir dikkat et
ayrıca bol su =çok kilo vermek değildir 2lt ortalama yeterlidir 3.4lt içen bile duydum böbreklerini yormaktan başka birşeye yaramıyor

biz senin yanındayız yeter ki kararlı ol canım şimdiden buraya yazma kararın bile büyük başarı kolay gelsin

Canııım çok teşekkür ediyorum Tamam yeşil çay ve su önerini dikkate alacağım. Uğrayacağım günlüğüne, öptüüm çokcaaa

Son düzenleme:
27 Aralık: 124.2

Bugun sabah 5 gibi uyuyakaldım, ancak şimdi uyandığımdan birazdan elime suyumu alacağım. 27 aralıkta 123ü görme hayalime 300 gram yaklaşmışım sadece 300 gram:2: Bu arada yeni kitaplara başladım ay bu pucca manyak ya aldığımla bitti hemen bugün de temizlik yapmam lazım. E bu kadar geç kalktığımdan okul falan da yalan oldu

Tatlim tebrik ediyorum :)

Kilolar gitmeye baslamis bile..

En kisa zamanda 120 li kilolardan kurtulursun umarim..

canım ne güzel hem elindeki makineninde ağırlığı vardır bunun içinde iyi hafta sonları sana

Tatlim tebrik ediyorum :)

Kilolar gitmeye baslamis bile..

En kisa zamanda 120 li kilolardan kurtulursun umarim..

çook teşekkür ederim canım sen de çok güzel kilo vermişsin ohhh kocacınla da dün ödül yemeğini yemişsin afiyet olsuun

canım ne güzel hem elindeki makineninde ağırlığı vardır bunun içinde iyi hafta sonları sana

yok canım ya ben takıntılıyımdır önce tartılıyorum sonra makineyi alıp çekiyorum 300 gram fazla çıkacağım diye çamaşırlarla tartılıyorum ben

Günaydııın kk'nın savaşçıları
Dün yediklerimi yazayım hemen:
sabah: 6zeytin, tulum peynir, 2 dilim kepek ekmek(bunun yarım dilimiyle reçel yedim), 2 haşlanmış yumurtaa.
akşam: 1 tabak makarna
su çok az içtim max. 1 lt dir. Bugün kilo verdiğimi düşünmüyorum pek. Tartılır da verememiş çıkarsam moralim bozulur o yüzden yarın tartılacağım. Gdeyim suyumu alıyım da bugüne başlayalım Bugün bir arkadaşım bizde kalacak ama diyetimi bozmayacağım.

canım öncelikle günlüğün hayırlı olsun..sana tavsiyem her gün tartılma gerçekten insanın moralini bozuyo..en azından benim için öyle..bir de az yiyeyim derdine düşme sakın..bende 22 yaşındayım..2 sene önce yani senin yaşındayken isveç diyeti yapmıştım..kuş kadar yiyodun zaten..vermiştim evet ama..tamamen kas ve su dan gitmişti..yağdan hiç eksilme yok..ve verdiğimi anında geri aldım..hemde fazlasıyla..şimdi diyetisyene gittim..adam gibi..herşeyim normal çıktı çok şükür..2 haftadır hiç bozmadan yapıyorum şimdi hiç aç kalmadan
85 le başladım benim de hedefim nisana kadar 65 olmak..ve evet dediğin gibi kampüste o incecik kızları görmek çok sinir bozucu..sırf zayıflayabilmek için 1 yıl okulumu dondurdum!!
döndüğümde herşey değişsin istiyorum
inşallah yaza kadar incecik olup şaşırtırız herkesi herşey bizim elimizde

günaydın tatlım

nasıl gidiyor bakalım, umarım iyisindir..

sabah güzel yemişsin tam kilona göre ama tabi diğer öğünler için birşey demiyorum sen biliyorsun zaten doğrusunu artık

Birkaç kere daha yazdım buraya ikili hanelere indiğim zaman normal bir şekilde beslenmeye başlayacağım canım teşekkür ederim öneriler için bu arada kaç kilo verdin peki Ah o kampüs Ben okul dondurmaya cesaret edemezdim açıkçası

Birkaç kere daha yazdım buraya ikili hanelere indiğim zaman normal bir şekilde beslenmeye başlayacağım canım teşekkür ederim öneriler için bu arada kaç kilo verdin peki Ah o kampüs Ben okul dondurmaya cesaret edemezdim açıkçası

85 le başladım işte..tartılmadım..açıkçası korkuyorum..ilk defa çok ciddi bi şekilde yaptığım için! karşılığını alamazsam diye sanırım:18: o yüzden 2 ay daha beklemek istiyorum..
ahhh ahhki ah o kampüs..okula bile gidesim gemiyodu benim..nasıl geriliyodum anlatamam..rahat edemiyodum..herkes fit sanki tek şişman benmişim gibi!! bana öyle geliyodu..sanki herkesin gözü bendeymiş gibi!..170 boyunda 85 kilo 21 yaşında bir kız!!
giydiğin hiç bir şey yakışmıyor..diğer kızların giydikleri şeylerde senin gözün kalıyo ama o bedene girmen imkansız!!

günaydın tatlım

nasıl gidiyor bakalım, umarım iyisindir..

sabah güzel yemişsin tam kilona göre ama tabi diğer öğünler için birşey demiyorum sen biliyorsun zaten doğrusunu artık

iyi sayılır canııım benim işte sabah da günlük kahvaltımı yaptım, öyle yuvarlanıp gidiyorum biliyorum tabii pek uyamasam da Ya var ya burası olmasa koşa koşa markete gidip abur cubur alıp tıkınıcam yani ruhum hala aç neyse ki buraya yazacağım şeyiyle yemiyorum

Gene iyisin sen ben senin kilona insem okulda adriana lima gibi dolaşırım Bakışlar sinirimizi bozamayacak artık hatta kilo verildiğinde gelip bize sorulacak neler yaptın ben de diycem ay tatlım şunu bunu yaptım bunu yaptım Biliyorum geleek o günler

2 gündür diyetim kaostaydı ve ssonuçları da tartıya yansımış
30 Aralık: 124.9
700 gram almışım
Neyse küçük engeller olacak elbet bugünüme bakıyorum artık
Insanity workout diye bir program buldum. 2 ay boyunca uygulanıyor, yağ yakmak amaçlı bir program. P90x i de araştırdım o daha çok sıkılaştırma, kas yapma amaçlıydı. E tabi benim kilo vermem gerektiğinden şu an torrentten indiriyorum insanity i yalnız 8 saatte %20 indi anca
Daha sabah kahvaltımı yapmadım ama her zamanki kahvaltı olacağı için şimdiden yazayım:
2 haşlanmış yumurta
peynir
5 zeytin
çay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…