• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

24 Nisan=75 Kilo Olamaz mıı olabilirrr:)

Tek öğün beslendiğimden bu sefer biraz artırdım yemeği :1:

2 haşlanmış yumurta
5 zeytin
tulum peynir
4-5 dilim ekmek (dün bir şey yemediğimden tuvalete çıkamadım:26::17: o yüzden katık olsun diye biraz artırdım)
1 kupa çay-şekersiz:46:
Çoook doydum ben önceleri nasıl doymuyormuşum ya. O kadar reçelle, yağla, yumurtayla:20:

Tek öğün beslendiğimden bu sefer biraz artırdım yemeği :1:

2 haşlanmış yumurta
5 zeytin
tulum peynir
4-5 dilim ekmek (dün bir şey yemediğimden tuvalete çıkamadım:26::17: o yüzden katık olsun diye biraz artırdım)
1 kupa çay-şekersiz:46:
Çoook doydum ben önceleri nasıl doymuyormuşum ya. O kadar reçelle, yağla, yumurtayla:20:

canım tek öğün mü yiyorsun bütün gün içinde

canım tek öğün mü yiyorsun bütün gün içinde

evet canım biliyorum sağlıksız ama en azından 100e inene kadar böyle devam edeceğim. mesela şu an içimde boz diyeti nolcak sanki diyen biri var:5: en azından bir şeyler başardığımı görürsem hızlı bir şekilde, bu beni motive eder...

evet canım biliyorum sağlıksız ama en azından 100e inene kadar böyle devam edeceğim. mesela şu an içimde boz diyeti nolcak sanki diyen biri var:5: en azından bir şeyler başardığımı görürsem hızlı bir şekilde, bu beni motive eder...

kıyamam :( şu kilolar nelere zorluyor bizi
sadece şunu paylaşmak isterim, 23 yaşındayken o zamanlar çok meşhur olan isveç diyeti adlı diyeti uygulamıştım, 1 hafta sonunda tüm metabolizmam mahvolmuştu ve uzun süre kendime gelememiş aksine kilo alımım hızlanmıştı. hiç değilse meyve yada salata ye diğer öğünlerde kıyamam :(

canım günlüğün hayırlı olsun bence kendine aylık hedefler koy öyle 3 günlük hedefler çok yardımcı olmaz sana bide hergün tartılma derim ben haftaa bir gün yeter....

bide bana kızma ama bu şekilde yersen çabuk sıkılır :26: bırakırsın birde sağlığından olursun bence önce bi doktora görün derim ben ben doktora gittim ordanda diyetisyene gittim faydasını gördüm canım önemli olan zayıf olmak değil bence önemli olan sağlık canım benim

bu arada kahvaltısız olmaz:25: sabah 8 le 9 arası kahvaltını yapmış ol bunun daha faydasını görürsün bu arada biberiye çayıda içebilirsin oda zayıflama konusunda yardımcı oluyor:52: bence diyet yapma yaşam tarzını değiştir sağlıkla kal:34:

canım günlüğün hayırlı olsun bence kendine aylık hedefler koy öyle 3 günlük hedefler çok yardımcı olmaz sana bide hergün tartılma derim ben haftaa bir gün yeter....

bide bana kızma ama bu şekilde yersen çabuk sıkılır :26: bırakırsın birde sağlığından olursun bence önce bi doktora görün derim ben ben doktora gittim ordanda diyetisyene gittim faydasını gördüm canım önemli olan zayıf olmak değil bence önemli olan sağlık canım benim

bu arada kahvaltısız olmaz:25: sabah 8 le 9 arası kahvaltını yapmış ol bunun daha faydasını görürsün bu arada biberiye çayıda içebilirsin oda zayıflama konusunda yardımcı oluyor:52: bence diyet yapma yaşam tarzını değiştir sağlıkla kal:34:

sağ ol canım benim :) ya dayanamıyorum ki diyette olduğum zaman gözümü tartının önünde açıyorum:52: doktora gittim hormanlarım, kanım, kolestrol, pko vs çok şükür hepsi normal yani boğazımdan ve hareketsizliğimden alıyorum kiloyu :52::17:
bugün akşam da yedim canım bakalım yavaş yavaş oturtturmaya çalışıyorum diyetimi, önerilerin için teşekkür ederimm:16:

Bugün akşam yemeği de yedim sizlerin uyarılarını dikkate alaraak :)

Ve abarttım yemeği biliyorum işte kendimi yaaa:43:

akşam yemeğim:
haşlanmış tavuk
5-6 kaşık pilav
2 bardak ayran

tavuktan çok yedim:17::17::17:

Son düzenleme:
26 Aralık: 125.1

$Fotoğraf0646.webp

Ama sanırım 27 aralıkta 123ün altını görme hayali hayal oldu:14:

Daha kahvaltımı yapmadım koydum önüme suyumu su içiyorum:9:

Öğünüm:

2 haşlanmış yumurta
6 zeytin
tulum peynir
3 dilim kepek ekmek
çay içesim gelmedi bugün :50:

1 lt su içtim şimdiye kadar.

sağ ol canım benim :) ya dayanamıyorum ki diyette olduğum zaman gözümü tartının önünde açıyorum:52: doktora gittim hormanlarım, kanım, kolestrol, pko vs çok şükür hepsi normal yani boğazımdan ve hareketsizliğimden alıyorum kiloyu :52::17:
bugün akşam da yedim canım bakalım yavaş yavaş oturtturmaya çalışıyorum diyetimi, önerilerin için teşekkür ederimm:16:

herşeyin normal çıkmasına sevindim canım ara ögünlerinde meyve ve az kuruyemiş düşünebilirsin canım:34:

Back
X