- 15 Kasım 2023
- 352
- 196
- 23
- Konu Sahibi barbiebabe
Nasıl doktorunuzdan memnun musunuz?Ben de ist altunizadede oturuyorum aslında ama tedavim Lütfü kırdarda
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl doktorunuzdan memnun musunuz?Ben de ist altunizadede oturuyorum aslında ama tedavim Lütfü kırdarda
Aslında evet fakat biraz gergin:) ama güveniyorum,elinden geleni yapıyor…sizin yaş kaç?Nasıl doktorunuzdan memnun musunuz?
Üç ay sonra 30 olacağımAslında evet fakat biraz gergin:) ama güveniyorum,elinden geleni yapıyor…sizin yaş kaç?
38 yaş Amh düşüklüğü varÜç ay sonra 30 olacağımsiz?
Şuan iğnelere devam ediyor musunuz? Kaç yumurta oluştu? Toplama ne zaman olacak? Umarım güzel yumurtalarınız oluşur. Kullandığımız iğneler çok etkili. Amh değerine takılmayın. Güzel düşünelim güzel olsun inşallah.38 yaş Amh düşüklüğü var
Benim daha önce 10 haftalık bebeğimin kalbi durdu ve 2 kimyasal gebelik…aslında hamile kalmamda sıkıntı yoktu sıkıntı devam etmemesiŞuan iğnelere devam ediyor musunuz? Kaç yumurta oluştu? Toplama ne zaman olacak? Umarım güzel yumurtalarınız oluşur. Kullandığımız iğneler çok etkili. Amh değerine takılmayın. Güzel düşünelim güzel olsun inşallah.
Şuan devam ediyorum iğnelere,toplama ne zaman olur belli değil,pazartesi belli olur sanırımŞuan iğnelere devam ediyor musunuz? Kaç yumurta oluştu? Toplama ne zaman olacak? Umarım güzel yumurtalarınız oluşur. Kullandığımız iğneler çok etkili. Amh değerine takılmayın. Güzel düşünelim güzel olsun inşallah.
Umarım canımBenim daha önce 10 haftalık bebeğimin kalbi durdu ve 2 kimyasal gebelik…aslında hamile kalmamda sıkıntı yoktu sıkıntı devam etmemesi( bu ilk tüp bebek deneyimim Dr 5 folikül gördü kaç yumurtam var,kaliteli mi bilmiyorum…umarım sonu güzel olur hepimiz için
![]()
İnşallahUmarım canımhamile kalmamda bir problem yokmuş ne güzel. Devamlılığıyla ilgili elbet bir çözüm bulacaktır doktorlar
![]()
İnşallah canım
Ayy heyecan dorukta benimde yarın 9da. 12ye kdr aç susuzluk zorlamaz inşallahİnşallah canımteşekkür ederim. 12’de toplanacak.
Ben de çıktım, kendime geldim. Çıkış yaptık şimdi. Hiçbir şey hissetmedim. Mışıl mışıl uyku![]()
Evet benim işlemim bitmesine yakın eşimden örnek almışlar. 19 yumurta toplanmış. Yarın haber verecekler kaçı döllendi diye. Sonra da gün gün takip edeceklermiş. En son cumartesi günü kaçının dondurulacağı netleşecekmiş.Ohh şükür ya maşallah canım benimnasıl bilgi verdiler mi durum hakkında kaç yumurta toplandı. Sen operasyondayken mi eşinden örnek alıyorlar.
Bwnim zaten ağrım olduğu için uyanır uyanmaz ağrı yaşadım 22 yumurta toplamışlar. Ağrı olması çok normal, iki gün istirahat et, ağrın devam edebilir dediler. Şu an ağrı kesici ile duruyorum ama iyiyim şükürAaa nasıl geçti canım![]()
Maşallah,geçmiş olsum çok güzel sayılar bunlar. İnşallah her biri kaliteli emriyolarımız olsun.Evet benim işlemim bitmesine yakın eşimden örnek almışlar. 19 yumurta toplanmış. Yarın haber verecekler kaçı döllendi diye. Sonra da gün gün takip edeceklermiş. En son cumartesi günü kaçının dondurulacağı netleşecekmiş.
Evet benim işlemim bitmesine yakın eşimden örnek almışlar. 19 yumurta toplanmış. Yarın haber verecekler kaçı döllendi diye. Sonra da gün gün takip edeceklermiş. En son cumartesi günü kaçının dondurulacağı netleşecekmiş.