24 Nisan ilk tüp bebek tedavime başlıyorum. Tavsiyelerinize ihtiyacım var🙏🏻

Aaaaa çok çok çok sevindim 🥰🥰 bak benden de erken olacaksın transferi💃 ben de estrofem’e devam ediyorum bir de günde üç kez Progestan vajinal alıyorum.

Aaaaa çok çok çok sevindim 🥰🥰 bak benden de erken olacaksın transferi💃 ben de estrofem’e devam ediyorum bir de günde üç kez Progestan vajinal alıyorum.

Bende şok oldum kendimi olumsuza karşı şartlamışım 🤗🤗 çok şükür rabbim aratmadı bugünleri görmeyi. İnşallah sonucumuzuda birlikte mutlulukla alırız canım. Her doktorun farklı oluyor bende burdan okuduklarımdan dolayı fitil bekledim vermedi

Kızlar merhaba ilk defa Opu olacağım da yarın 4 adet Folikül göründü E2 değeri 1200 çıktı iyi mi sizce içi dolu olma ihtimali nedir acaba 🥹

Kızlar merhaba ilk defa Opu olacağım da yarın 4 adet Folikül göründü E2 değeri 1200 çıktı iyi mi sizce içi dolu olma ihtimali nedir acaba 🥹

Merhaba cnm hayırlı olsun inşallah. E2 değerime basılmamıştı benim opuda. Ama inanki sayı hiç önemli değil. Benim 20 toplandı 2 tane donduruldu. Kendini hiç stres yapma lütfen

Çok teşekkür ederim ☺️ öyle tabi ki ama sayı da az olunca az çıkmadı muhtemel oluyor ya insan tedirgin oluyor 🥹
Sizin yaş kaçtı? Sizin de ilk deneme sanırım. Bizim de öyle. O yüzden ayrı bir heyecan oluyor ister istemez. Ağustos ortalarında 30 yaşıma gireceğim. Yaklaşık 4 yıldır evliyiz 1,5 yıl çocuk denedik olmadı. Yumurta takipleri hep yapıldı çatlatma iğneleri vs. Bir kez de aşılama yaptırdık. O da olmayınca tüp bebeğe karar verdik.

Sizin yaş kaçtı? Sizin de ilk deneme sanırım. Bizim de öyle. O yüzden ayrı bir heyecan oluyor ister istemez. Ağustos ortalarında 30 yaşıma gireceğim. Yaklaşık 4 yıldır evliyiz 1,5 yıl çocuk denedik olmadı. Yumurta takipleri hep yapıldı çatlatma iğneleri vs. Bir kez de aşılama yaptırdık. O da olmayınca tüp bebeğe karar verdik.
Ben de geçen ay 30 oldum. Şu an 11.ayımız deneyeli 3 yıldır evliyiz. Aşılama falan denemedik biz amh düşüklüğü var bende direkt tüp bebeğe başladık. İlk defa deniyoruz evet

Back
X