24 nisanda 33 kilo vermek için starta geçeceğim motive etmenize yada benimle beraber

tahinlipekmez

Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2013
47
0
16
Ankara
83 kilo hamile kalan ben doğum kilosu üstüne bebeğime süt olsun dıye aldıgım kilolar hayat artık bana cooook zorlaştı.suan 104 kilo oldum oturup kalmak bile zor gelıyor .artık bunlardan kurtulmak istiyorumm en az 33 kilo hedefim var bu azme katılmak ısteyenlerın sürecleri bana da anlatmalarını yada beni motive etmenizi istiyorum lütfeeeeeeeeeeeeeeenn desteğe ihtiyacım var...hadi beraber yapalım bu işi4 aya atmak istiyorum.

merhaba...ben katılabilirim size....kilolar yüzünden çok üzülüyorum...beraber destek olalım birbirimize...neler yapacagız....

Merhaba,
Motıve de ederız...ınandırırız da senı.
Sen yeterkı kendını ınandır.
Ben 80le hamıle kalmıstım 7kg vermıstım ılk aylar ve 104ıle doguma gırdım.
Sut olsun dıye abartmadım ben sutum vardı cok sukur, hala da emzırıyorum.
Ekımde 63kıloya kadar dustum..yıne aldım.
Sımdı yıne verıyorum.

Kılo vermek ısteme nedenlerıne evladınla ozgurce dolasabılmeyı de ekle.
Yazı mutlu gecırmeyı de ekle.
Sen mutsuz olursan evladın da mutsuz olur..bunları dusun.
Vereceksın merak etme.
Ve gerı almamak ıcın de ugras:)))

Merhaba,
Motıve de ederız...ınandırırız da senı.
Sen yeterkı kendını ınandır.
Ben 80le hamıle kalmıstım 7kg vermıstım ılk aylar ve 104ıle doguma gırdım.
Sut olsun dıye abartmadım ben sutum vardı cok sukur, hala da emzırıyorum.
Ekımde 63kıloya kadar dustum..yıne aldım.
Sımdı yıne verıyorum.

Kılo vermek ısteme nedenlerıne evladınla ozgurce dolasabılmeyı de ekle.
Yazı mutlu gecırmeyı de ekle.
Sen mutsuz olursan evladın da mutsuz olur..bunları dusun.
Vereceksın merak etme.
Ve gerı almamak ıcın de ugras:)))

evet cok mutsuzum kemdim giyinmeyi süslenmeyi seven biriyim hep kızımın ne güzel annem var demesını hayal ederken bu kılolar bana babaanne giyisi giydiriyor bende güzel giyinmek esı tarafınan begenılmek kolay hareket etmek kızının güllik perisi olmak istiyorum

merhaba...ben katılabilirim size....kilolar yüzünden çok üzülüyorum...beraber destek olalım birbirimize...neler yapacagız....

kendime 24 nisan dedim dedim cünkü diyetisyene gideceğim fitnısa yazılacagım kendıme yürüyüş ayakkabı alacagım en önemlısı yılmamak üzere kendimi cok ii motive etmem gerek bugun baslıcam desem yapamam cıddı bı program ıcın hazırlamam gerek sen kaç kılosun nurkelebek?

kendime 24 nisan dedim dedim cünkü diyetisyene gideceğim fitnısa yazılacagım kendıme yürüyüş ayakkabı alacagım en önemlısı yılmamak üzere kendimi cok ii motive etmem gerek bugun baslıcam desem yapamam cıddı bı program ıcın hazırlamam gerek sen kaç kılosun nurkelebek?

canım ben en son 87 idim ve boyum kısa:(yarın sabah tartılıp bildiririm..aynen senin dediğin gibi bende kızımın yanında sıkır sıkır güzel olmak ve en önemlisi onu parka götürürken bu kadar cabuk yorulmamak isterdim..ben de süslenmeyi kendime bakmayı çok seviyorum ama bu kilolarla ne yapsam faydası yok artık..kendimize gencliğimize yazık ediyoruz:(

canım ben en son 87 idim ve boyum kısa:(yarın sabah tartılıp bildiririm..aynen senin dediğin gibi bende kızımın yanında sıkır sıkır güzel olmak ve en önemlisi onu parka götürürken bu kadar cabuk yorulmamak isterdim..ben de süslenmeyi kendime bakmayı çok seviyorum ama bu kilolarla ne yapsam faydası yok artık..kendimize gencliğimize yazık ediyoruz:(

aynen öle ilk tanıştıgım yaşıtlarım bana abla diyor:/1 yıl önce herkes tarafından gıyımı beegenilen yasımında altında gösteren her istedigimi üstüme cuk dıye otran kıyafetleri giyen biriydim.oysa simdi bedenıme uygun hiçbirsey yok gardolabımda :(hadi dolabı yenileyim dedim istediğim hiç bir seyi giyemedim üstüme penyeler altıma babanne etegı ancak bunlarla rahat ediyorum:(ama artık yetti tak etti canıma ya verecegım ya verecegım baska carem yok diye sartlandırdım kendimi

Back
X