Yükselen Koç Burcu
Yükselen koçlar için aslan burcunda yeniay astrolojik olarak 5.evlerinde gerçekleşecek. Aşk, hobiler, çocuklar ve keyif aldığınız konularla ilgili uzun süredir düşünüp adım atamıyorsanız işte şimdi tam zamanı!Bu dönem “Seviyorsan artık git konuş onunla!” zamanı. Biri size duygularını açarsa ve bu duyguların uzun süreli olduğunu öğrenirseniz, bu kişiye şans vermeniz iyi olacaktır. Benim aşk hayatım daha stabil, ben zaten evliyim diyorsanız, çocuk yapmayı düşünüyorsanız, bunun için çok aşk dolu bir dönem!
Belki de konu sizin için aşk değil de hobiler ve eğlence, sanat sektörü bağlantılı da olabilir. Bu konularda uzun süredir ilerliyorsanız ve bir seviye atlama zamanı geldi artık diyorsa iç sesiniz, iç sesinize kesinlikle güvenebilirsiniz.
Yükselen Boğa Burcu
Yükselen boğalar için aslan burcunda yeniay astrolojik olarak 4.evde gerçekleşecek. 4. ev konuları; aile, yuva ve derin psikolojik dünyadır. Bu alanlarda değişim kapıda! Sabit bir burç olan Boğa için değişim biraz zor olsa da şimdi tam zamanı!Uzun süredir ev değiştirme, taşınma, ev alma ya da satma gibi düşünceleriniz varsa adım atabilirsiniz. Önemli olan bunu uzun süredir düşünüyor olmanız. Bu tip konular hiç aklınızda yokken son 1-2 haftada birden karşınıza fırsat çıktıysa adım atmamalısınız.
Ev ve yuva konularında bir değişim gündemim yok diyorsanız aslan burcunda yeniay etkisi ile derin psikolojik dünyanız da etkilenebilir. Uzun süredir psikolojik destek almak veya psikolojinizi rahatlatmak adına bir eğitim almak gibi düşünceleriniz varsa, iyi sonuçlar almak için adım atmak adına doğru zamandasınız. İç dünyanızın sağlığı için attığınız adımlar derinlerdeki yeteneklerinizin parlaması adına bir kapı da açabilir.
Yükselen İkizler Burcu
Yükselen ikizler için aslan burcunda yeniay astrolojik olarak 3.evde gerçekleşecek. 3. ev konuları özellikle; zihin, düşünceler, sunumlar, teklifler, komşular, akrabalar, sık görüşülen kişilerdir.Uzun süredir aklınızdan geçen fikirleri paylaşmak, anlatmak ve hayata geçirmek için bu yeni ay sizi çok destekliyor. Bunu yaparken oldukça iddialı olabilirsiniz.
İşle ilgili yeni haberler alabilir ya da siz birilerine tekliflerde bulunabilir, sunumlar yapabilirsiniz. Yalnız unutmayın; önemli olan şey, yeniliklerin bir geçmişi olması gerektiği. Mesela uzun süredir bir iş teklifinde bulunmayı zaten düşünüyorsanız adım atın ya da zaten haber beklediğiniz ya da geçmiş bağlantınız olan bir işle ilgili teklif geldiyse değerlendirin. Sizi daha birkaç gündür tanıyan ve bir anda size iş teklifinden bulunan bir şirkete girmeniz Merkür gerilemesinin olumsuz etkisiyle 1-2 ay sonra memnun olmayacağınız sonuçlar yaşamanıza neden olabilir.
Fikirlerinizi aktaracağınız ya da fikirlerini dinleyeceğiniz kişiler özellikle komşularınız, kardeşleriniz ve akrabalarınız olabilir.
Yükselen Yengeç Burcu
Yükselen yengeçler için aslan burcunda yeniay astrolojik olarak 2.evde gerçekleşecek. 2. ev konuları özellikle; maddi ve manevi varlıkları kapsar. İşten kazandığınız düzenli gelir ve doğuştan sahip olduğunuz yetenekler bu evin konularıdır.Uzun süredir işe başlamayı ya da iş değiştirmeyi düşünüyorsanız bunun için adım atabilirsiniz. Yeteneklerinizi göstermek adına bir süredir düşündüğünüz eylemleri gerçekleştirebilirsiniz. Yeteneklerinizi geliştirmek adına eğitimler alırsanız da verim çok yüksek olacaktır. Çalışıyorsanız işinizde zam ve terfi gibi isteklerde bulunabilirsiniz.
Yükselen Aslan Burcu
Yükselen aslanlar için aslan burcunda yeniay astrolojik olarak 1.evde gerçekleşecek. 1. ev demek aslında her konuyla ilgilidir. Aslan burcunda yeniay etkisinin rüzgarını arkanıza alarak, uzun süredir düşündüğünüz ve başlamak istediğiniz ne varsa harekete geçebilirsiniz.Kader ve şans tamamen sizden yana! İddianızı göstermenin ve mutluluğunuz için adım atmanın vakti geldi. Konu iş, kariyer, ortaklık, sağlık, eğitim ve aşk yani her şey olabilir. Bu gökyüzü enerjisiyle ünlü bile olabilirsiniz! Uzun süredir aklınızda olan biriyle ilişkiye başlamak ya da işle ilgili ortaklık kurmak için harika bir dönem.
Yükselen Başak Burcu
Yükselen başaklar için aslan burcunda yeniay astrolojik olarak 12.evde gerçekleşecek. 12. ev kontrol dışı bir ev olduğu için bu yeni ayda en zorlayıcı etkileri alacak olanlar yükselen başaklar diyebiliriz.Yükselen başaklar için yeni başlangıç yapılabilecek konu “hiçbir şey yapmamak, kendini kaderin sürüklediği yere doğru bırakmak” kafasına geçmek. Bu yükselen başak için zorlayıcı çünkü başak yükselmek demek hep detaylı planlarla ilerlemektir ama bu yeni ayın etkisi olduğu dönemde bu farklı bakış açısına geçmek olumlu sonuçlar verecek.
Yükselen Terazi Burcu
Yükselen teraziler için aslan burcunda yeniay astrolojik olarak 11.evde gerçekleşecek. 11. ev büyük hayaller ve hedeflerin evidir aynı zamanda büyük toplulukları gösterir.Uzun süredir hayaller ve hedeflerinizle ilgili önemli adımlar atmayı düşünüyorsanız artık harekete geçebilirsiniz. Artık ertelemeden adım atmanız gerekiyor, bu yeni ayın enerjisiyle harekete geçmezseniz uzun bir süre bu konularla ilgili gelişme yaşamak oldukça zor olabilir.
Yükselen Akrep Burcu
Yükselen akrepler için aslan burcunda yeniay astrolojik olarak 10.evde gerçekleşecek. 10. ev iş ve toplumsal statüyü gösterir.Aslan burcunda yeniay enerjisiyle birlikte uzun süredir kariyerle ilgili planladığınız adımları atabilirsiniz. Eğer kariyerle ilgili önemli adımlar atma düşünceniz yoksa toplumsal statünüzle ilgili başka bir konu da tetiklenebilir. Toplumsal statü sadece işle ilgili değildir mesela anne ya da baba olmak da bir toplumsal etikettir. Örneğin uzun zamandır “anne” olmak veya “baba” olmak gibi bir düşünceniz varsa bununla ilgili net adımlar atabilirsiniz.
Yükselen Yay Burcu
Yükselen yaylar için aslan burcunda yeniay astrolojik olarak 9.evde gerçekleşecek. 9.ev yüksek hayat felsefesi, akademik alan, yurtdışı, medya ve basın yayınla ilgilidir.30 Haziran öncesinden yurt dışına taşınmak, akademik kariyere başlamak, sosyal medya ya da basın-yayın ile ilgili bir konuda adım atmak gibi fikirleriniz varsa hepsi için yolunuz açık, adım atmanız yeterli! Hayatınızın baştan aşağı değişeceği hatta hayat felsefenizin bile yenileceğini bir döneme adım atabilirsiniz.
Bu konuların hiçbiri gündemimde değil derseniz aşkla ilgili uzun süredir kafanızda olan birine açılmak için de aslan burcu yeni ayının şansından faydalanabilirsiniz.
Yükselen Oğlak Burcu
Yükselen oğlaklar için aslan burcunda yeniay astrolojik olarak 8.evde gerçekleşecek. 8.ev kriz evidir özellikle maddi kaynaklarla ilgili krizler ve borçları gösterir.Aslan burcunda yeniay etkisiyle borçlarınızla ilgili bir çözüm adımı atabilirsiniz. Bu adımı atmak zorlayıcı olsa da sonuçları iyi olacak. Borçlarla ilgili bir durum yoksa uzun süredir düşündüğünüz bir şey için kredi çekmeniz ya da yatırım yapmanız gerekebilir.
Eğer maddi konularda böyle bir ihtimal yoksa manevi olarak bir kriz, psikolojik bir sorunla ilgili uzun süredir adım atmayı düşünüyorsanız bu dönem planları gerçekleştirebilirsiniz.
Yükselen Kova Burcu
Yükselen kovalar için aslan burcunda yeniay astrolojik olarak 7.evde gerçekleşecek. 7.ev hem duygusal hem de işle ilgili partnerlik, yakın dostluk evidir.Bu yeni ayın etkisiyle uzun süredir aklınızda olan, tanıdığınız ya da sizi tanıyan birinden ilişki teklifi gelebilir. Duygusal bir ilişkiye başlamak ya da ortaklık kurmak için harika bir dönem! Zaten bir ilişkiniz varsa bu ilişki daha farklı, üst bir seviyeye geçebilir örneğin sevgiliniz evlenme teklifi edebilir.
Yükselen Balık Burcu
Yükselen balıklar için aslan burcunda yeniay astrolojik olarak 6.evde gerçekleşecek. 6.ev iş ve sağlık evidir.İş hayatınızda uzun süredir istediğiniz işe başlayabilir, çalışıyorsanız beklediğiniz terfiyi alabilirsiniz. İşle ilgili gelişmenin yanı sıra sağlıkla ilgili bir iyileşme de olabilir. Uzun süredir düşündüğünüz bir tedavi programı ya da daha sağlıklı olmak adına spora başlama gibi bir düşünceniz varsa şimdi doğru bir zaman!