24 Temmuz 2025 Aslan Burcunda Yeniay - Burçlara Etkileri

Yükselen Koç Burcu

Yükselen koçlar için aslan burcunda yeniay astrolojik olarak 5.evlerinde gerçekleşecek. Aşk, hobiler, çocuklar ve keyif aldığınız konularla ilgili uzun süredir düşünüp adım atamıyorsanız işte şimdi tam zamanı!

Bu dönem “Seviyorsan artık git konuş onunla!” zamanı. Biri size duygularını açarsa ve bu duyguların uzun süreli olduğunu öğrenirseniz, bu kişiye şans vermeniz iyi olacaktır. Benim aşk hayatım daha stabil, ben zaten evliyim diyorsanız, çocuk yapmayı düşünüyorsanız, bunun için çok aşk dolu bir dönem!

Belki de konu sizin için aşk değil de hobiler ve eğlence, sanat sektörü bağlantılı da olabilir. Bu konularda uzun süredir ilerliyorsanız ve bir seviye atlama zamanı geldi artık diyorsa iç sesiniz, iç sesinize kesinlikle güvenebilirsiniz.

Yükselen Boğa Burcu

Yükselen boğalar için aslan burcunda yeniay astrolojik olarak 4.evde gerçekleşecek. 4. ev konuları; aile, yuva ve derin psikolojik dünyadır. Bu alanlarda değişim kapıda! Sabit bir burç olan Boğa için değişim biraz zor olsa da şimdi tam zamanı!

Uzun süredir ev değiştirme, taşınma, ev alma ya da satma gibi düşünceleriniz varsa adım atabilirsiniz. Önemli olan bunu uzun süredir düşünüyor olmanız. Bu tip konular hiç aklınızda yokken son 1-2 haftada birden karşınıza fırsat çıktıysa adım atmamalısınız.

Ev ve yuva konularında bir değişim gündemim yok diyorsanız aslan burcunda yeniay etkisi ile derin psikolojik dünyanız da etkilenebilir. Uzun süredir psikolojik destek almak veya psikolojinizi rahatlatmak adına bir eğitim almak gibi düşünceleriniz varsa, iyi sonuçlar almak için adım atmak adına doğru zamandasınız. İç dünyanızın sağlığı için attığınız adımlar derinlerdeki yeteneklerinizin parlaması adına bir kapı da açabilir.

Yükselen İkizler Burcu

Yükselen ikizler için aslan burcunda yeniay astrolojik olarak 3.evde gerçekleşecek. 3. ev konuları özellikle; zihin, düşünceler, sunumlar, teklifler, komşular, akrabalar, sık görüşülen kişilerdir.

Uzun süredir aklınızdan geçen fikirleri paylaşmak, anlatmak ve hayata geçirmek için bu yeni ay sizi çok destekliyor. Bunu yaparken oldukça iddialı olabilirsiniz.

İşle ilgili yeni haberler alabilir ya da siz birilerine tekliflerde bulunabilir, sunumlar yapabilirsiniz. Yalnız unutmayın; önemli olan şey, yeniliklerin bir geçmişi olması gerektiği. Mesela uzun süredir bir iş teklifinde bulunmayı zaten düşünüyorsanız adım atın ya da zaten haber beklediğiniz ya da geçmiş bağlantınız olan bir işle ilgili teklif geldiyse değerlendirin. Sizi daha birkaç gündür tanıyan ve bir anda size iş teklifinden bulunan bir şirkete girmeniz Merkür gerilemesinin olumsuz etkisiyle 1-2 ay sonra memnun olmayacağınız sonuçlar yaşamanıza neden olabilir.

Fikirlerinizi aktaracağınız ya da fikirlerini dinleyeceğiniz kişiler özellikle komşularınız, kardeşleriniz ve akrabalarınız olabilir.

Yükselen Yengeç Burcu

Yükselen yengeçler için aslan burcunda yeniay astrolojik olarak 2.evde gerçekleşecek. 2. ev konuları özellikle; maddi ve manevi varlıkları kapsar. İşten kazandığınız düzenli gelir ve doğuştan sahip olduğunuz yetenekler bu evin konularıdır.

Uzun süredir işe başlamayı ya da iş değiştirmeyi düşünüyorsanız bunun için adım atabilirsiniz. Yeteneklerinizi göstermek adına bir süredir düşündüğünüz eylemleri gerçekleştirebilirsiniz. Yeteneklerinizi geliştirmek adına eğitimler alırsanız da verim çok yüksek olacaktır. Çalışıyorsanız işinizde zam ve terfi gibi isteklerde bulunabilirsiniz.

Yükselen Aslan Burcu

Yükselen aslanlar için aslan burcunda yeniay astrolojik olarak 1.evde gerçekleşecek. 1. ev demek aslında her konuyla ilgilidir. Aslan burcunda yeniay etkisinin rüzgarını arkanıza alarak, uzun süredir düşündüğünüz ve başlamak istediğiniz ne varsa harekete geçebilirsiniz.

Kader ve şans tamamen sizden yana! İddianızı göstermenin ve mutluluğunuz için adım atmanın vakti geldi. Konu iş, kariyer, ortaklık, sağlık, eğitim ve aşk yani her şey olabilir. Bu gökyüzü enerjisiyle ünlü bile olabilirsiniz! Uzun süredir aklınızda olan biriyle ilişkiye başlamak ya da işle ilgili ortaklık kurmak için harika bir dönem.

Yükselen Başak Burcu

Yükselen başaklar için aslan burcunda yeniay astrolojik olarak 12.evde gerçekleşecek. 12. ev kontrol dışı bir ev olduğu için bu yeni ayda en zorlayıcı etkileri alacak olanlar yükselen başaklar diyebiliriz.

Yükselen başaklar için yeni başlangıç yapılabilecek konu “hiçbir şey yapmamak, kendini kaderin sürüklediği yere doğru bırakmak” kafasına geçmek. Bu yükselen başak için zorlayıcı çünkü başak yükselmek demek hep detaylı planlarla ilerlemektir ama bu yeni ayın etkisi olduğu dönemde bu farklı bakış açısına geçmek olumlu sonuçlar verecek.

Yükselen Terazi Burcu

Yükselen teraziler için aslan burcunda yeniay astrolojik olarak 11.evde gerçekleşecek. 11. ev büyük hayaller ve hedeflerin evidir aynı zamanda büyük toplulukları gösterir.

Uzun süredir hayaller ve hedeflerinizle ilgili önemli adımlar atmayı düşünüyorsanız artık harekete geçebilirsiniz. Artık ertelemeden adım atmanız gerekiyor, bu yeni ayın enerjisiyle harekete geçmezseniz uzun bir süre bu konularla ilgili gelişme yaşamak oldukça zor olabilir.

Yükselen Akrep Burcu

Yükselen akrepler için aslan burcunda yeniay astrolojik olarak 10.evde gerçekleşecek. 10. ev iş ve toplumsal statüyü gösterir.

Aslan burcunda yeniay enerjisiyle birlikte uzun süredir kariyerle ilgili planladığınız adımları atabilirsiniz. Eğer kariyerle ilgili önemli adımlar atma düşünceniz yoksa toplumsal statünüzle ilgili başka bir konu da tetiklenebilir. Toplumsal statü sadece işle ilgili değildir mesela anne ya da baba olmak da bir toplumsal etikettir. Örneğin uzun zamandır “anne” olmak veya “baba” olmak gibi bir düşünceniz varsa bununla ilgili net adımlar atabilirsiniz.

Yükselen Yay Burcu

Yükselen yaylar için aslan burcunda yeniay astrolojik olarak 9.evde gerçekleşecek. 9.ev yüksek hayat felsefesi, akademik alan, yurtdışı, medya ve basın yayınla ilgilidir.

30 Haziran öncesinden yurt dışına taşınmak, akademik kariyere başlamak, sosyal medya ya da basın-yayın ile ilgili bir konuda adım atmak gibi fikirleriniz varsa hepsi için yolunuz açık, adım atmanız yeterli! Hayatınızın baştan aşağı değişeceği hatta hayat felsefenizin bile yenileceğini bir döneme adım atabilirsiniz.

Bu konuların hiçbiri gündemimde değil derseniz aşkla ilgili uzun süredir kafanızda olan birine açılmak için de aslan burcu yeni ayının şansından faydalanabilirsiniz.

Yükselen Oğlak Burcu

Yükselen oğlaklar için aslan burcunda yeniay astrolojik olarak 8.evde gerçekleşecek. 8.ev kriz evidir özellikle maddi kaynaklarla ilgili krizler ve borçları gösterir.

Aslan burcunda yeniay etkisiyle borçlarınızla ilgili bir çözüm adımı atabilirsiniz. Bu adımı atmak zorlayıcı olsa da sonuçları iyi olacak. Borçlarla ilgili bir durum yoksa uzun süredir düşündüğünüz bir şey için kredi çekmeniz ya da yatırım yapmanız gerekebilir.

Eğer maddi konularda böyle bir ihtimal yoksa manevi olarak bir kriz, psikolojik bir sorunla ilgili uzun süredir adım atmayı düşünüyorsanız bu dönem planları gerçekleştirebilirsiniz.

Yükselen Kova Burcu

Yükselen kovalar için aslan burcunda yeniay astrolojik olarak 7.evde gerçekleşecek. 7.ev hem duygusal hem de işle ilgili partnerlik, yakın dostluk evidir.

Bu yeni ayın etkisiyle uzun süredir aklınızda olan, tanıdığınız ya da sizi tanıyan birinden ilişki teklifi gelebilir. Duygusal bir ilişkiye başlamak ya da ortaklık kurmak için harika bir dönem! Zaten bir ilişkiniz varsa bu ilişki daha farklı, üst bir seviyeye geçebilir örneğin sevgiliniz evlenme teklifi edebilir.

Yükselen Balık Burcu

Yükselen balıklar için aslan burcunda yeniay astrolojik olarak 6.evde gerçekleşecek. 6.ev iş ve sağlık evidir.

İş hayatınızda uzun süredir istediğiniz işe başlayabilir, çalışıyorsanız beklediğiniz terfiyi alabilirsiniz. İşle ilgili gelişmenin yanı sıra sağlıkla ilgili bir iyileşme de olabilir. Uzun süredir düşündüğünüz bir tedavi programı ya da daha sağlıklı olmak adına spora başlama gibi bir düşünceniz varsa şimdi doğru bir zaman!

Koç ve Yükselen Koçlar
24 Temmuz’da Aslan burcunda gerçekleşecek Yeni Ay, sizin aşk, çocuklar ve hobilerle ilgili alanınızı etkiliyor. Bu dönem özellikle aşk hayatınızda hareketlenmeler getirebilir. Bekâr olanlar yeni biriyle tanışabilir, flörtler başlayabilir. Devam eden ilişkilerde ise daha önce konuşulmamış eski konular tekrar gündeme gelebilir, biraz gerginlik olabilir.

Çocuğu olanlar için bu Yeni Ay, çocukla ilgili önemli bir kararı gündeme getirebilir. Eğitimi, yetenekleri ya da sosyal çevresiyle ilgili bir gelişme olabilir. Tüp bebek gibi planlar yapanlar için de harekete geçmek adına destekleyici bir zaman.

Yaratıcı bir projeye başlamak, hobi olarak ilgilendiğiniz bir konuda adım atmak, sosyal medyada görünür olmak veya bir etkinlik düzenlemek için iyi bir dönem. Parti, tatil ya da kutlama planları da gündeme gelebilir ancak artan harcamalar bütçenizi zorlayabilir.

Bu süreçte arkadaş çevrenizde bazı kıskançlıklar, rekabetler ya da gerilimler yaşanabilir. Özellikle aşk hayatınızla sosyal çevreniz arasında kalmanız olası. Spor yapmak, yeni bir stile geçmek, estetik bir işlem ya da saç-makyaj değişimi gibi kişisel bakım konuları da öne çıkabilir.

Yengeç ve Yükselen yengeç

24 Temmuz’da burcunuzda gerçekleşecek Yeni Ay, para ve değerler alanınızı temsil eden 2. evinizi etkiliyor. Bu da maddi konularda yeni adımlar, gelir artırıcı fikirler ve kazanç odaklı girişimlerin gündeme gelmesi anlamına geliyor. Kendi yetenekleriniz üzerinden para kazanmak, freelance işler ya da ek gelir kaynakları yaratmak adına uygun bir dönemdesiniz.
Bu süreçte kişisel bakım, giyim-kuşam, teknolojik cihazlar veya değerli eşyalarla ilgili harcamalar artabilir. Ancak kredi kartı, vergi, ceza ya da ertelediğiniz ödemeler varsa bunlar bütçenizi zorlayabilir. Alışverişlerde kontrollü olmanızda fayda var.
Aynı zamanda eşinizin, ortağınızın ya da ailenizin maddi durumunda da değişiklikler olabilir. Miras, tazminat, nafaka gibi konular gündeme gelebilir. Bu konularda hakkınızı savunmanız, belki de bir otoriteyle ya da kurumla karşı karşıya gelmeniz gerekebilir.
Yeni Ay, sadece para değil, özdeğer konularını da gündeme getiriyor. Ne kadar çabalıyorsunuz ve karşılığını alıyor musunuz? Bu sorunun cevabına göre hem maddi hem manevi sınırlarınızı yeniden çizeceğiniz bir dönemdesiniz.

Aslan ve Yükselen Aslanlar

24 Temmuz’da burcunuzda gerçekleşecek Yeni Ay, doğrudan sizi ve hayatınızı etkileyen 1. evde gerçekleşiyor. Bu, hem fiziksel görünümünüz hem de kişisel hedefleriniz açısından dikkat çekici bir yenilenme dönemine işaret ediyor. Kendinizi ifade etme, öne çıkma ve yeni kararlar alma konusunda oldukça cesur olabilirsiniz. Işık sizin üzerinizde, bu nedenle dış görünüşünüzle, sağlığınızla veya kişisel imajınızla ilgili değişiklikler yapma arzusu da artabilir.
Yeni Ay'ın etkisiyle ilişkilerde baskınlık, kıskançlık veya kontrol çabalarına karşı tahammülünüz azalabilir. Hem özel hem sosyal çevrenizde sizi yönlendirmeye çalışan, manipülatif tavırlar sergileyen kişilere karşı sabrınız taşabilir. Güç savaşlarına girmemeye dikkat edin, olayları kişiselleştirmek yerine stratejik düşünmeye çalışın.
Yurt dışı bağlantılı işler, akademik konular, sosyal medya projeleri veya eğitimle ilgili planlar bu dönemde yeniden gündeme gelebilir. Ancak Merkür retrosu devam ettiği için bu yeni girişimler daha önceden planlanmış, düşünülmüş veya üzerinde çalışılmış konular olursa daha başarılı sonuçlar verecektir.
Sağlık konularına da önem vermelisiniz. Özellikle stres, tansiyon, kalp sağlığı ve panik atak gibi sorunlar bu dönemde tetiklenebilir. Gergin ortamlardan uzak durmaya, bedeninizi dinlemeye ve gerekiyorsa profesyonel destek almaya özen gösterin.

Başak ve Yükselen Başaklar
24 Temmuz’da Aslan burcunda gerçekleşecek Yeni Ay, sizin bilinçaltınızı, ruhsal durumunuzu ve iç dünyanızı temsil eden 12. evinizde gerçekleşiyor. Bu dönem biraz içe çekilme, dinlenme ve ruhunuzu onarma ihtiyacıyla geçebilir. Meditasyon, terapi, inziva, dua ya da doğa ile temas gibi ruhsal olarak sizi besleyecek aktivitelere yönelmeniz oldukça faydalı olacaktır.
Gizli konuların, saklanan bazı durumların ya da arkanızdan dönen işlerin farkına varabilirsiniz. Bu durum ilk etapta sizi üzse de farkındalık kazanmanız açısından önemli olabilir. İş hayatınızda da perde arkasında dönen değişimlerle karşılaşabilirsiniz. Çalışma ortamınız, iş arkadaşlarınız ya da yöneticilerle ilgili bazı dönüşümler yaşanabilir. Bu durum iş değişikliği, görev değişimi ya da sektör değişikliği olarak karşınıza çıkabilir.
Sağlıkla ilgili olarak uyku düzeni, beslenme alışkanlıkları, bağışıklık sistemi ve stres yönetimi ön planda. Günlük rutininizi düzene koymanız gereken bir dönemdesiniz. Estetik işlemler, operasyonlar veya sağlıkla ilgili adımlar planlıyorsanız, Merkür retrosu nedeniyle kararları almakta acele etmeyin; süreci iyi araştırıp retro bitimine denk getirmenizde fayda var.
Öte yandan pasif gelir, yatırım, tazminat, nafaka ya da eşin/parnterin gelirinden faydalanma gibi konularda da yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Başkalarının kaynakları üzerinden destek almanız mümkün.

Terazi ve Yükselen Teraziler
24 Temmuz’da Aslan burcunda gerçekleşen yeni ay, sosyal çevreniz ve arkadaş gruplarınızı temsil eden 11. evinizde gerçekleşiyor. Bu, kalabalık organizasyonlar, toplantılar, düğünler, partiler ya da tatil planları yapma, liderlik yapma şansı sunan bir dönem. Arkadaş çevrenizle olan etkileşiminiz artacak, yeni insanlarla tanışma fırsatı bulabilirsiniz. Ancak, Merkür retrosu nedeniyle eski arkadaşlarınızla yeniden bir araya gelmeniz de mümkün.

Sosyal çevrenizdeki bazı kişilerle ilişkilerinizde güç mücadeleleri olabilir. Özellikle kıskanclık, manipülasyon ve baskı gibi davranışlarla karşılaşabilirsiniz. Aşk hayatınızla sosyal çevreniz arasındaki dengeyi bulmak zorlaşabilir. Eski ilişkiler ya da eski sevgililer gündeme gelebilir, bu konularda dikkatli olmalısınız.

Tatil veya organizasyon planları yapıyorsanı Merkür retrosunu göz önünde bulundurarak kararlarınızı ertelemeniz ve daha önce ertelediğiniz planlarda adım atmanız daha sağlıklı olacaktır.

Çocuğunuzun hayatındaki önemli bir değişikliğe şahit olabilirsiniz. Onların planlarını hayata geçirebilmeleri için bazı masraflar çıkabilir. Hem aşk hayatınızda, hem sosyal çevrenizde hem de çocuğunuzla olan ilişkinizde güç savaşlarından ve tartışmalardan kaçınmanızda fayda var.

derecesinde gerçekleşiyor. Gökyüzü; cesaret, kendini ifade etme, liderlik ve kalpten yaşama enerjileriyle dolu. Ancak bu sadece parlamak değil; sorumluluk, dönüşüm ve içsel dengeyi de beraberinde getiriyor.

Temalar:

• Cesaret & Yaratıcılık
  • Sahneye çıkma isteği
  • Kalpten kararlar
  • Geçmişe dair içsel yüzleşmeler

Öne Çıkan Etkiler:

• Merkür & Satürn Retrosu: Yeni Ay sırasında retroda olan Merkür ve Satürn, zihinsel yoğunluğu ve geçmişe dair hesaplaşmaları tetikleyebilir. Bu durum, kapanmamış defterlerin ve tamamlanmamış derslerin yeniden gündeme gelmesine neden olabilir. Zihinsel yorgunluk, eski konulara dönüş, ertelediğin kararları gözden geçirme zamanı.
  • Plüton Karşıtlığı: Ay, Plüton ile karşıt açı yapıyor. Bu etkileşim, krizli başlangıçları ve dönüşüm süreçlerini beraberinde getirebilir. Aynı zamanda Uranüs ile olan uyumlu açı, sürpriz değişikliklerin ve devrimsel etkilerin hayatımıza uyumlu bir şekilde entegre olabileceğini gösteriyor. Dönüştürücü farkındalıklar, güç savaşları, bitiş ve başlangıçlar aynı anda tetiklenebilir.
  • Uranüs Desteği: Sürpriz ama faydalı gelişmeler, ani farkındalıklar, yeni bir rota ihtimali.

Öneriler

- İçsel Sesinize Kulak Verin: Bu Yeni Ay, sezgilerinizi dinlemeniz ve içsel rehberliğinize güvenmeniz için ideal bir zaman.

- Geçmişle Yüzleşin: Merkür ve Satürn retrosu, geçmişte tamamlanmamış konuların yeniden gündeme gelmesine neden olabilir. Bu süreçte, eski defterleri kapatmak için adımlar atabilirsiniz.

- Yaratıcılığınızı Kullanın: Aslan burcunun enerjisi, yaratıcılığınızı ifade etmeniz ve kendinizi sahneye koymanız için sizi destekliyor.

Tavsiye:

• Kalbinle uyumlan, ego değil özden konuş.
  • Gerçekten ne istiyorsan onun için adım at.
  • Hayatında artık rolü kalmamış şeyleri bırakmak için cesur ol.

Bu Yeni Ay, içindeki lideri uyandırmak için seni destekliyor. Sahne senin ama önce niyet net olmalı

Burçlara (yükselen dahil) etkileri:

Koç: Cesaretin artıyor. Yeni başlangıçlar için harika bir zaman. Aşkta adım atabilirsin.

Boğa: Ev ve aile konularında kararlar gündemde. Dekorasyon veya taşınma olabilir.

İkizler: İletişim, sosyal çevre, eğitim konularında canlanma. Yeni projelere açık ol.

Yengeç: Maddi alanda hareketlilik. Özgüveninle kazancını artırabilirsin.

Aslan: Gözler üzerinde! Kişisel dönüşüm, fiziksel değişim ve kendini ifade zamanı.

Başak: İçsel konular, bilinçaltı temalar ve duygusal arınma öne çıkıyor.

Terazi: Sosyal çevre, dostluklar ve gelecek planlarında yenilik zamanı.

Akrep: Kariyerde yeni bir adım ya da görünürlük kazanma fırsatı gelebilir.

Yay: Eğitim, seyahat, yurtdışı ve hukuki konular tetiklenebilir.

Oğlak: Ortaklı finansal konular, borç-alacak düzenlemeleri ön planda.

Kova: İlişkilerde önemli kararlar. Yeni başlangıçlara açıksın.

Balık: Günlük rutin, sağlık ve iş ortamında değişimler olabilir

Aslan Yeniayı: Işıltının Ardındaki Ego

Yeniay Aslan burcunda doğarken gökyüzü bize parlamayı fısıldıyor ama bu parlaklık yalnızca bir sahne değil aynı zamanda bir sınav.

Bazı parıltılar özgüvenden değil, korkudan doğar.
Sahneye çıkarken parladığını sanırsın ama içten içe yalnızca görülmek istiyorsundur ve bu seni “başkasından daha çok” olmaya iter.

Bu yeniay sana şunu soruyor: Kendini göstermek mi istiyorsun, yoksa sevilmediğinden mi korkuyorsun? Sağlıklı bir ego, başkasını ezmeden de görünür olabilir.

Yeniay’ın Plüton karşıtlığı, parıltının gölgesini yüzeye çıkarıyor; kendini tüketerek değil, başkalarının da parlamasına alan açarak gerçek değeri görünür kılma zamanı.

Plüto’nun karşıtlığı, güç savaşlarını, manipülasyonları ve gölgede kalan arzuları gün yüzüne çıkarabilir. Karanlık duygular: kıskançlık, hırs, güç oyunları, zorla onay alma isteği gibi temalar patlak verebilir. Ben böyleyim diyip geçmek bu Yeniay’ın en büyük tuzağı! İradenin iplerini başkalarının ellerine bırakma.

Yeniay’a Neptün–Satürn üçgeni; kaosu yapılandırma ve ilhamla somut bir plan çıkarma enerjisi veriyor.
Bu sayede, sahte özgüven yerine daha köklü, ilham verici bir vizyon inşa edebiliriz.

Merkür retrosu, seni duraklatıyor: Hemen harekete geçmek yerine içsel bir sorgulama yap. İçinden geçen sözleri, eski yaraları, tekrar eden hikâyeleri fark et. Bu sahneye çıkmadan önce gerçekten ne anlatmak istediğini bul.

Kendi hayatının başrolünde olmak için önce perdenin arkasındaki karanlıkla yüzleş.”

Bu Yeniay ilgilenmen gereken konular:

Yaratıcı bir proje için cesaret toplamak, ama başkalarının onayıyla değil kendi değerini hissederek.
Egosal krizler, görünürlük kaygısı, “beni fark edin” yaralarıyla yüzleşmek.
İlişkilerde kim daha güçlü, kim daha bağımlı oyunlarının farkına varmak.
Kendini ifade ederken eski kalıpları kırmak ama bunun için sabırlı bir hazırlık yapmak.
Sanat, performans, sahne, çocuklarla ilgili konularda yeni adımlar ama geçmişten gelen meseleleri çözümleyerek.

Tamir edilemeyeceklerin tespiti
Bunu kabul edip yüzleşmek
Bırakmak üzere hazırlık yapılması
Yas süreci, defterin kapatılması

Tamir edilemeyecek şeylerin
tamir edilemeyeceğini kabul etmemek
Daha da bozmak üzere denemeler
Kendini kandırma ve yolu uzatma süreci
Bu iş daha bitmedi egosu

Hataların sorumluluğunu almak
Başarılarını sahiplenmek
Geldiği noktayı değerlendirmek
Kendini onurlandırmak
Topluma hayata katkı icin hazırlıklar

Eskileri anmak nostalji yapmak
Hayaller icin fizibilite çalışmaları
Eksikleri tamamlamak
Onarılabilecekler icin harekete geçmek
İkinci şanslar icin uyanık olmak
Geçmişin hakedişlerini çıktısını almak

Önemli bir konu icin çözüm bulmak
Kararlar icin uzman görüşü danışmanlık
rehberlik almak.
Öfkeyi yönetmek sakinligini korumak

Ego'nun golleri
Alcakgönüllüğün hediyeleri
Gölgelerini farketmek
Bencillikleri farketmek
Kalbin gerçekleri
Zihnin yalanları
Sis perdelerinin kalkması
Sözlerin konuşmaların vardığı yerler.

Çocukların gündemleri yaşam yolları
İçimizde ki çocuğun hayalleri
Sanatsal ve toplumsal çalışmalar
Aşk ilişkiler ve yatırımlar
Kalp sağlığı Kalbin sesine özen göstermek

Yeni çağa adapte olmak
Kendi gerçekliğini ortaya koyabilmek
Orjinal sen'i saklandığı yerden çıkarmak
Artık bitmiş onarılamaz olanı bırakmak
Tutkularına hayallerine sahip çıkmak
Kendini parlatmak ışığını yaymak
Yaşam sahnesinde ki yerini görevini idrak etmek buna dair çağrı almak üzerine bir yeniay

Evren Türeci

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…