- 7 Nisan 2025
- 290
- 39
- 13
- 27
- Konu Sahibi ezgiozturk57
-
İnşallah hepimizSızın ıkı tanemı masallah sızmı ıstedınız ıkı tane ınsallah guzel sonuclar alırız
24 temmuzda transfer olan var mı birlikte
5. Gün embriyosu24 temmuzda transfer olan var mı birlikte bekleyelimmmm
%60 artış yeterli diye biliyorum ki neredeyse 2 kata yakın artmış hayırlı olsun inşallah5. Gün embriyosu
8. Gün 41
10. Gün 75 çıktı
Evet artış güzel fakat daha yüksek bekliyordu doktorum çok stres yaptım, sigara içen biriyim sürekli stresten elim sigaraya gidiyor%60 artış yeterli diye biliyorum ki neredeyse 2 kata yakın artmış hayırlı olsun inşallah
Benimde bir embriyom 3aa peki 3aa yı transfer oldun mu sen3aa ve 4bb
3aa 4bb yi transfer oldum 5 embriyo daha donduruldu benimBenimde bir embriyom 3aa peki 3aa yı transfer oldun mu sen
Peki tutundu mu canım3aa 4bb yi transfer oldum 5 embriyo daha donduruldu benim
Perşembe günü transfer oldum daha yeniPeki tutundu mu canım
Ben oldum bakalım24 temmuzda transfer olan var mı birlikte bekleyelimmmm
Rabbim Hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin inşallah Benimde ikinci denemem bende suçluluk duygusuyla 1,5 paket içerken günde 8 yarı sigaraya kadar düştüm. Herşey gönlünce olsun.Evet artış güzel fakat daha yüksek bekliyordu doktorum çok stres yaptım, sigara içen biriyim sürekli stresten elim sigaraya gidiyorallahım yarabbim kimsenin elini kucağını boş bırakmasın çok zor süreçler 2 si yarım kalan 7. Denememiz bu
Bende uzun ayakta kalınca belim ağrıyor dün karnım ağrıdı regl olucakmışım gibi bugün ağrım yokru ama yine ağrıycak gibiMerhaba Bende 25 inde transfer oldum. Birincisi negatifti o yüzden bu defa Introlıpıd serum - Tractosile serum - Embriyoglue yanı tüm tuşlara bastık. Belirtileriniz ne durumda ben sadece uzun süre ayakta kalınca bel ağrısı oluyor.
Sevinmelimiyim üzülmeliyim bende bilemiyorum bende başka hiçbir belirti yok. Regl ağrısı hiç yok ama öncesin de geçici menapoz için iğne oldum acaba ondan mı diyorum.Bende uzun ayakta kalınca belim ağrıyor dün karnım ağrıdı regl olucakmışım gibi bugün ağrım yokru ama yine ağrıycak gibi
Zaten belirti aramamamız gerek coğu belirti iğnelerden ilaçlardan kaynaklı o kadae hormon alıyoruz karın ağrısı vs normal bence normal doğal gebelikte de 3-4 haftalık hamilelikte hiçbirşey hissedilmiyor sonucta belirti arayıp kendinisi strese sokmayınSevinmelimiyim üzülmeliyim bende bilemiyorum bende başka hiçbir belirti yok. Regl ağrısı hiç yok ama öncesin de geçici menapoz için iğne oldum acaba ondan mı diyorum.
Kesinlikle haklısınız :) meraklı ve kurtlu bir yapıya sahip olunca 12 gün beklemek 12 ay gibi...Zaten belirti aramamamız gerek coğu belirti iğnelerden ilaçlardan kaynaklı o kadae hormon alıyoruz karın ağrısı vs normal bence normal doğal gebelikte de 3-4 haftalık hamilelikte hiçbirşey hissedilmiyor sonucta belirti arayıp kendinisi strese sokmayın
Normalde bende cok araştırır cok sabırsızlanırım bundan ömce aşılama yaptırdım onda öyleydi oldu mu olmadı mı düşüncesi sürekli,ama bu sefer kendimi şartladım unutucam araştırmıyxam diye emin olun araştırmayınca unutuyorsunuz,ben su an grip oldum ilaç içemiyorum onu geçirmenin derdine düştüm bi tekKesinlikle haklısınız :) meraklı ve kurtlu bir yapıya sahip olunca 12 gün beklemek 12 ay gibi...
Ayyy tam zamanını bulmuş hain virüs. Allah yardımcınız olsun bol gıda takviyeleriyle destekleyin inş hemen azalır semptomlarınız.Zaten belirti aramamamız gerek coğu belirti iğnelerden ilaçlardan kaynaklı o kadae hormon alıyoruz karın ağrısı vs normal bence normal doğal gebelikte de 3-4 haftalık hamilelikte hiçbirşey hissedilmiyor sonucta belirti arayıp kendinisi strese sokmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?