24 temmuz transfer olanlarr 🍭💖

Merhaba hayirli olsun. bende 23 ü çarşamba günü transfer oldum. Hic belirtim yoktu ama sadece hafif belim agriyodu bugun kasiklarimda cok sancılı iki defa batma gibi ağrı oldu. Bu ikinci transferim ilki negatif olmustu. Insallah tutunuyordur. Cok korkuyorum

%60 artış yeterli diye biliyorum ki neredeyse 2 kata yakın artmış hayırlı olsun inşallah
Evet artış güzel fakat daha yüksek bekliyordu doktorum çok stres yaptım, sigara içen biriyim sürekli stresten elim sigaraya gidiyor allahım yarabbim kimsenin elini kucağını boş bırakmasın çok zor süreçler 2 si yarım kalan 7. Denememiz bu

Merhaba Bende 25 inde transfer oldum. Birincisi negatifti o yüzden bu defa Introlıpıd serum - Tractosile serum - Embriyoglue yanı tüm tuşlara bastık. Belirtileriniz ne durumda ben sadece uzun süre ayakta kalınca bel ağrısı oluyor.

Rabbim Hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin inşallah Benimde ikinci denemem bende suçluluk duygusuyla 1,5 paket içerken günde 8 yarı sigaraya kadar düştüm. Herşey gönlünce olsun.

Bende uzun ayakta kalınca belim ağrıyor dün karnım ağrıdı regl olucakmışım gibi bugün ağrım yokru ama yine ağrıycak gibi

Bende uzun ayakta kalınca belim ağrıyor dün karnım ağrıdı regl olucakmışım gibi bugün ağrım yokru ama yine ağrıycak gibi
Sevinmelimiyim üzülmeliyim bende bilemiyorum bende başka hiçbir belirti yok. Regl ağrısı hiç yok ama öncesin de geçici menapoz için iğne oldum acaba ondan mı diyorum.

Sevinmelimiyim üzülmeliyim bende bilemiyorum bende başka hiçbir belirti yok. Regl ağrısı hiç yok ama öncesin de geçici menapoz için iğne oldum acaba ondan mı diyorum.
Zaten belirti aramamamız gerek coğu belirti iğnelerden ilaçlardan kaynaklı o kadae hormon alıyoruz karın ağrısı vs normal bence normal doğal gebelikte de 3-4 haftalık hamilelikte hiçbirşey hissedilmiyor sonucta belirti arayıp kendinisi strese sokmayın

Kesinlikle haklısınız :) meraklı ve kurtlu bir yapıya sahip olunca 12 gün beklemek 12 ay gibi...

Kesinlikle haklısınız :) meraklı ve kurtlu bir yapıya sahip olunca 12 gün beklemek 12 ay gibi...
Normalde bende cok araştırır cok sabırsızlanırım bundan ömce aşılama yaptırdım onda öyleydi oldu mu olmadı mı düşüncesi sürekli,ama bu sefer kendimi şartladım unutucam araştırmıyxam diye emin olun araştırmayınca unutuyorsunuz,ben su an grip oldum ilaç içemiyorum onu geçirmenin derdine düştüm bi tek

Ayyy tam zamanını bulmuş hain virüs. Allah yardımcınız olsun bol gıda takviyeleriyle destekleyin inş hemen azalır semptomlarınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…