- 27 Ağustos 2022
- 6.470
- 11.938
- 178
- Konu Sahibi gamlibaykusw
Paravan evlilik yaptıracaklardır belki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizden altı yaş küçük olması değil ama yirmidört yaşında olması sizce evlilik için normal mi?Merhaba ben 30 yaşındayım daha önce evlılık yaptım boşandım çocuğum yok .konustugum çocuk bekar 24 yaşında .bızı annesı tanıştırdı vesıle oldu ,evlılık nıyetıyle konuşuyoruz,çocuğun kafa yapısı çok olgun yaşıtları gıbı degıl ,ılk defa kendjmden 6 yaş küçük bırıyle konuştuğum için tereddüt ettim sızın fıkrınız ne bu konuda
Ne acıdan dolandırma bu.ben zengın dglm neyden faydalanacaklarkiBen böyle düşünmesem de toplumun büyük çoğunluğu erkeğin büyük olmasını ve hiç evlenmemiş birini tercih ediyor. (yargılamıyorum toplum bu)
Sizdeki senaryoya bakalım, siz büyüksünüz bir. Siz boşanmışsınız iki. Karşı taraf hiç evlenmemiş üç.
Hatta ilişkiye ön ayak olan da anne.
Yani en iyi ihtimalle dolandırılıyorsunuz, diğer ihtimaller organ mafyasına kadar uzanır.
Bende öyle düşündüm ama cocukta bır patlak görmedim işte .Toplumda 24 yasindaki ogluna 30 yasinda bosanmis birini bulacak ve tanistiracak anne varsa parmakla sayilidir muhtemelen. Oglunun bir seyi var size ittermeye calisiyor olma olasiligi cok yuksek.
Ay niye öyle diyon kız. Benim annem de erkek kardeşime kız arıyor ama gül gibi çocuktur kardeşimYaştan ziyade bir erkeğin annesi oğluna kız arıyorsa eğer oturup bir düşünürüm. E-Devlette suç kaydı olmayabilir ama başka bir kusuru vardır. Annesi kız arayan erkekten hayır gelmez.
Benim de aklıma bu geldi .bir kayınvalide bekar oğluna hem kendinden büyük hem de daha önce evlenmiş birini layık görmez bilirsiniz hepsi oğullarını prens sanıyor.Sizi kötülemek için söylemiyorum konu sahibi iyi araştırın tuhaf bir durum.Paravan evlilik yaptıracaklardır belki
Yani genelleme yapılamaz. Özellikle de annesinin vesile olması bu açıdan da biraz alışla gelmemiş bir durum degil belki bu yüzden de bir taraftan şüphe uyandırıcı da... ama eğer atıyorum sizin maddi durumunuz erkekten çok daha iyi değilse ve bu yüzden sizi annesi tanıştırmadı ise demek ki insan olarak size çok değer veriyor. Buda cok artı bi durum sizin icin eger kv olursa. Erkekte yaşından olgun olduğunu yazmissiniz o zaman niye olmasın. Tanimaya calisirdim yerinizde olsam.Merhaba ben 30 yaşındayım daha önce evlılık yaptım boşandım çocuğum yok .konustugum çocuk bekar 24 yaşında .bızı annesı tanıştırdı vesıle oldu ,evlılık nıyetıyle konuşuyoruz,çocuğun kafa yapısı çok olgun yaşıtları gıbı degıl ,ılk defa kendjmden 6 yaş küçük bırıyle konuştuğum için tereddüt ettim sızın fıkrınız ne bu konuda
Bir ergenle uğraşmak istersen evlen tabi , bence olumsuz ...Merhaba ben 30 yaşındayım daha önce evlılık yaptım boşandım çocuğum yok .konustugum çocuk bekar 24 yaşında .bızı annesı tanıştırdı vesıle oldu ,evlılık nıyetıyle konuşuyoruz,çocuğun kafa yapısı çok olgun yaşıtları gıbı degıl ,ılk defa kendjmden 6 yaş küçük bırıyle konuştuğum için tereddüt ettim sızın fıkrınız ne bu konuda
24 yaşındaki erkek daha çocuk kafasındadır ne evliliğiMerhaba ben 30 yaşındayım daha önce evlılık yaptım boşandım çocuğum yok .konustugum çocuk bekar 24 yaşında .bızı annesı tanıştırdı vesıle oldu ,evlılık nıyetıyle konuşuyoruz,çocuğun kafa yapısı çok olgun yaşıtları gıbı degıl ,ılk defa kendjmden 6 yaş küçük bırıyle konuştuğum için tereddüt ettim sızın fıkrınız ne bu konuda
Bu gerekçe size inandırıcı geldi mi gerçektenBende sızın gıbı düşündüm çocuğun E devlet sfresınj aldım herseyıne baktım bır sıkıntı yoktu.hatta kendı anneme bıle defalarca dedım anne kadın neden 24 yaşında oğlunu bana vermek ıstesın dıye hala da düşünüyorum o yüzden acele etmıyorum …annesıyle de konuştum gayet tatlı düzgün bır kadın ,olgun olsunkı yuvasına sahıp çıksın dıye düşünüyormuş ,çünkü çocuğun daha önce hayatında kendı yaşlarında bırı varmış aldatmış bunu ,o yüzden ayrılmışlar .
Açık fikirli ve modern bir aile oğlunu 24 yaşında yana yakıla evlendirmeye çalışmaz. İşini gücünü kariyerini yola sok, gez toz eğlen, gönlüne göre biriyle hayatını oturtunca evlen derler.Tanistiginiz Çocuğun ve annesinin açık fikirli ve modern olduğunu düşünüyorum sadece .
Aşkım sana sole solım kadın annemı tanıyor annemın arkadaşı ,beraber kurana sohbete gıdıp gelıyorlar aynı ortamda bulunuyorlar ,Senın kızını oğluma alcam dıye şakasına takılırmış önceden sonradan cıddılesmıs ,kadın snnemı çok sevdıgı begendıgı ıcın aıle olarakta bızı begenıyormıs böyle bır aıleye vereyım oglumu ,evlilıkte aılelerde çok uyumlu dıye söylüyorYani genelleme yapılamaz. Özellikle de annesinin vesile olması bu açıdan da biraz alışla gelmemiş bir durum degil belki bu yüzden de bir taraftan şüphe uyandırıcı da... ama eğer atıyorum sizin maddi durumunuz erkekten çok daha iyi değilse ve bu yüzden sizi annesi tanıştırmadı ise demek ki insan olarak size çok değer veriyor. Buda cok artı bi durum sizin icin eger kv olursa. Erkekte yaşından olgun olduğunu yazmissiniz o zaman niye olmasın. Tanimaya calisirdim yerinizde olsam.
Sizin bu konuyla ilgili düşünceniz nedir peki çocuğu tanımak istiyor musunuz aileniz ne diyor bu durumaAşkım sana sole solım kadın annemı tanıyor annemın arkadaşı ,beraber kurana sohbete gıdıp gelıyorlar aynı ortamda bulunuyorlar ,Senın kızını oğluma alcam dıye şakasına takılırmış önceden sonradan cıddılesmıs ,kadın snnemı çok sevdıgı begendıgı ıcın aıle olarakta bızı begenıyormıs böyle bır aıleye vereyım oglumu ,evlilıkte aılelerde çok uyumlu dıye söylüyor
Akıl saglıgı yerınde e nabızdab hastane gecmısıne kadar baktım davranışlarındada suan ıcın bı sıkıntı gormedım ama zamanla daha iyi tanıyacağım24 yaş şu dönem için gerçekten küçük. Hayatında neyi ilerletmiş olabilir daha. Annesinin istemesi ise çok ilginç. Oğlunu adam etsin diye kadın arıyor sanırım. Çatır çatır mutlu olanlar var ama erkek en azından 30u devirince oluyor bu.
Ayrıca boşanmışsın, 24 yaşında ilk evliliğini yapacak oğluna 6yaş büyük, evleniş boşanmış bir kadını istemek bu toplumda normal değil. Kesin sıkıntı var, örtbas etmeye çalışıyor ailesi. Bazı arkadaşlar paravan evlilik demiş. Ben de öyle düşünüyorum. Diğer ihtimaller akıl sağlığı bozuk olabilir, kumar oynuyor olabilir.