24 yaşından sonra aşık olabilen var mı ??? :(

bu arada 24 yaşından sonra aşık olan hatta evlenen bir iki kişi yazmış şimdiye kadar, onlar için çok sevindim ve ümit oldu bize de.. :) allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah.. :)

bende 26 oldum :) 6 yıllık bi ilişkiden çıktım..ve umudum var..hemde daha öncekinden çok seveceğim ve sevileceğim..tek duam hayırlı biri olması :) umudunu asla kaybetme..hem 24 ne ki..daha yolun başı sayılır..hem insan yaşı büyüdükçe aşık olmanın anlamını daha iyi anlıyor..dua et karşına hayırlısı çıksın..

24 derken?:26:
Ben 31 yaşımdaydım ona vurulduğumda!!!:nazar::69:
Ki asla derken,aman aman aşk bana uzak derken...:12:

tabiki olunabilir... 24 yaş ne ki daha.. öyle bi anlatmışsınız ki görende 70 yaşınıza geldiniz sanır

orası öyle de nasıl vazgeçeceğimizinde bir formülü olsa....

kafada bitirdikten sonra kalpte de bitiryor canım,gerçekten bunu söylediklerinde inanmıyordum ama yaşadığım tecrübelerden yola çıkarak söylüyorum.
aklında bittiğini kabul etmek gerek..yani onunla ilgili şeyleri düşünmek hele ki onun da hala istediğini,sevdiğini düşünmek tetikliyor unutturmuyor..çok düşünmemek ve konuşmamak gerek...ne kadar çok dillenirse o kadar çok saplantıya dönüşüyor aslında..

Son düzenleme:
dün bi arkadaşımla buluştum uzun zamandır görüşememiştik, geçen yıl çok sorunlu bi ilişkisi vardı, hatta dünya güzeli kıza sevgilisi şiddet bile uygulamıştı.. sonra görüşemedik hiç ve dün buluştuk,, sevgilisinden ayrılmış, hatta sorunlu adam klinikte tedavi görmeye başlamış psikolojiik olarak.. kız şimdi 24 yaşında, televizyonda muhabirliğe başlamış herkesin çok beğendiği hayran kaldığı biri ve yeniden aşık oldu 3 ay önce. şimdiye kadar aşık olmamışım bile dedi o sapık sevgilisini bırakamayacak kadar seven kız. gerisini siz düşünün. hiç bi zaman geç değil ve ne zaman kısmetimizin karşımıza çıkacağını bilemiyoruz.. gerçek aşk gelsin bulsun herkesi :17:

24 derken?:26:
Ben 31 yaşımdaydım ona vurulduğumda!!!:nazar::69:
Ki asla derken,aman aman aşk bana uzak derken...:12:

aynen benim kuzenim aşka dair tüm umutlarını kaybetmişken ve kendini tamamen işine vermişken, 30unda aşık oldu :31:
kimse inanamadı çünkü herkes artık o aşkı olmaz ve evlenmez diyodu :21:
şuan 1.5 senelik evli ve çok mutlu :nazar:

kafada bitirdikten sonra kalpte de bitiryor canım,gerçekten bunu söylediklerinde inanmıyordum ama yaşadığım tecrübelerden yola çıkarak söylüyorum.
aklında bittiğini kabul etmek gerek..yani onunla ilgili şeyleri düşünmek hele ki onun da hala istediğini,sevdiğini düşünmek tetikliyor unutturmuyor..çok düşünmemek ve konuşmamak gerek...ne kadar çok dillenirse o kadar çok saplantıya dönüşüyor aslında..

çok doğru kafada bitirmek gerek dünden beri bunu yapmaya çalışıyorum bakalım..
en kısa sürede bitsin istiyorum.

canım bir an 24-25 yaşlarındaki halim geldi gözümün önüne ve yazmadan geçemedim...

ben ne olursa olsun gerçek aşkı bulmadan evlenmem diye tuturanlardandım yaşım 40 ta olsa aşk evliliği yapacağım derdim...

ama yaş-24-25-26 derken seneler geçiyordu tüm arkadaşlarım evlendi kendimi çok yalnız hissediyordum..görüştüğüm olmadı mı oldu ama içimin aktığı kimse olmadı ama hiç.....tamam artık ben aşık olamam evlenmeyeceğim demeye başlamıştım iyice..tabi bu arada yaş oldu 28...

derken afyonda görev yapıyorum ozaman ailem ankarada..çok samimi bir arkadaşımın doğuya tayini çıktı...orda nişanlandı vede evlendi...beni de bi arkadaşıyla tanıştırmak istedi bende artık kimseyle görüşmek istemiyorum vs derken benim hatrım için bak çok iyi birisi vs vvsvs aileside ankarada dedi...kabul ettim...

ve biz tanıştık 4 mart 2010 da ilk buluşmamızda tamamen nötrdüm...ne pozitife gidebildim ne de negatife....:1: genelde negatifleşirdim ama bu kez olmamıştı..içimden bi ses bir şans daha vermem gerektiğini söylüyordu ertesi gün bir daha görüştük.zaman öyle güzel ve çabuk geçiyordu ki onunlayken.. sanırım 3 buluşmamızdı ben çok fena hoşlanmaya başladım sonrasındada hiç birşeye hayır diyemediğimi farkettim ilk kez olan duygulardı bunlar..:17: 2010 haziranında nişanlandık..eylülde de evlendik...yani biz 6 ay içinde tanıştık vede evlendik..:16: umutlarım tükeniyorken yaş 28-29 olmuşken çıktı karşıma eşim..

diycem o ki daha umutsuzluk taşıman için öyle erken ki....elbette bir gün karşına çıkacaktır diğer yarın....

Sacmalama tatlim, belki gizliden gizliye seven vardir.,
Bizim okulda bir cocuk uzun zamandir bana ilgi duyuyordu,
nisanlandigimi duydu, ayrildigimi duydu ve benden onu daha iyi tanimam icin sans istedi,
ve ben ona bu sansi verecegim.
beni bu kadar seye ragmen sevebiliyosa senide seven cikacaktir.
Sen yeterki etrafina pozitif enerji yaymaya devam et.
Hep gul neselen. Hayatin tadini cikar..

Çok pozitifsin canım ya.
Çok teşekkür ederim içten yorumun için.
İnşallah dediğin gibi olur.
Hakkımızda hayırlısı olsun. :38:

ben 23 yasımın 4. ayı asık oldum
dogum gunumde 10 ay once 24 e gırdgım gun ewlendım
tam ask yasındasın
kucukken olanları boswer

çok doğru kafada bitirmek gerek dünden beri bunu yapmaya çalışıyorum bakalım..
en kısa sürede bitsin istiyorum.

Görüşüyor musunuz peki canım,görüşürsen hiç bir şey işe yaramaz..tamamen ilerişimi koparman lazım,çok zor ama yapacak bir şey yok..ya da karar verip onunla devam edeceksin..
şimdi senden vaz mı geçmeliiiii masal olup yola devam mı etmeliiiiii..bu şarkı sana gelsin canım :1::1::1::9::9::9:

26 yaşında aşık oldum nişanlıyım 28 e girerken evleneceğim kısmetse....
aşkı inancımı yitirmişken karşıma çıktı aşkım..... o yuzden hiç umutsuzlanmayın bende zor gunler yaşamıştım ama geçti çok eskide kaldı

aşk her zaman olacaktır..yani ben de 3 yıldır kimseye aşık değilim..ama artık hayatta aşık olamam demem asla..26 yaşındayım..her yaşta da aşık olabilirim..

Son düzenleme:
oldu mu şimdi :ssz: dedeler neneler bile birbirine aşık oluyor:) 24 yaş derken sanki 44 ten bahsediyoruz :Dtabi ki de olunur niye olmasın.:49:

Son düzenleme:
Görüşüyor musunuz peki canım,görüşürsen hiç bir şey işe yaramaz..tamamen ilerişimi koparman lazım,çok zor ama yapacak bir şey yok..ya da karar verip onunla devam edeceksin..
şimdi senden vaz mı geçmeliiiii masal olup yola devam mı etmeliiiiii..bu şarkı sana gelsin canım :1::1::1::9::9::9:

benim durum çok karışıktı da işte bitirdim inşallah. o beni istemediği için devam edemiyorum unutmak zorundayım.
şarkı için saol gereken kısmını aldım:)

Back
X