babannesı umreden geldı gelen gıden falan cok oldu ılgılenemedım sanırım.sımdıde yapmıcam bezıme yapıcam tvltte üşüyorum diyor.daha rahat geliyor bende sınırlendım bagırdım ıgne falan batırdım sımdı hepten aglıyor ıstemıyrm bezıme yapcam dıyr.hic dınlermıyor zaten benı bısey desem sen yap sensın o falan asabi bisey olduoy oy oy!durumunuz bayağ zor görünüyor.allah sabır versin o hal...ama kızınız gözünü açtığından beri bu hayatı tanıyo ve buna ramen eğitiminde başarılı olmuşsunuz.eğer ki 4ay önce çocuk herhangi bi tatsızlığa şahit olup da buna tepki koymadıysa,o zaman gerçek problem bu olamaz.4ay öncesini bi düşünün,herhangi bi tartışma,kırdım avga vb. şeylere kızınız tanıklık etti mi?ya da yatılıya hiç misafiriniz oldu mu,onun da çok sevdiği?ya da hepimizin başına geliyo aslında,ruhsal olarak bi buhran geçirip ona karşı tavırlarınız çirkince oldu mu?bağırma,kızma bunaltı gibi?her hangi bi neden bulamıyorsanız eğer,evet benim de tavsiyem üstüne gitmeyin,tepki göstermeyin.çünkü bunu bu sefer silah olarak kulanacaktır.isterseniz bi çocuk dr.una danışın bu konuyu,eminim o size yardımcı olacaktır.
babannesı umreden geldı gelen gıden falan cok oldu ılgılenemedım sanırım.sımdıde yapmıcam bezıme yapıcam tvltte üşüyorum diyor.daha rahat geliyor bende sınırlendım bagırdım ıgne falan batırdım sımdı hepten aglıyor ıstemıyrm bezıme yapcam dıyr.hic dınlermıyor zaten benı bısey desem sen yap sensın o falan asabi bisey oldu
babannesı umreden geldı gelen gıden falan cok oldu ılgılenemedım sanırım.sımdıde yapmıcam bezıme yapıcam tvltte üşüyorum diyor.daha rahat geliyor bende sınırlendım bagırdım ıgne falan batırdım sımdı hepten aglıyor ıstemıyrm bezıme yapcam dıyr.hic dınlermıyor zaten benı bısey desem sen yap sensın o falan asabi bisey oldu
BİZDE 27 aylık olacağız ama henüz bişey yok
başlamadık anlamıyorda henüz tam konuşmayıda sökmedi
çiş varmı anneci diyorum bakıyor suratıma
çocuğumun hazır olduğunu nasıl anlarım
Zorlanmadan kolayca merdiven inip çıkabiliyorsa, tuvaletini bezine yaparken saklanma ihtiyacı duyuyorsa, bezi 2 saat ve daha uzun süre kuru kalıyorsa çocuğunuz hazır demektir AMA yine de psikolojik olarak hazır olmayabilir, rahat olun, stres yapmayın ve o stresi de çocuğunuza yansıtmayın. Tamamen hazır olduğunda bırakacaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?