Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kizlar merhaba 26 yasindayim ve artik kirisikliklar kendini gostermeye basladi hassas bir cilde sahibim hem kirisiklik karsiti hemde guzel nemlendiren memnun kaldiginiz onere bileceginiz urunler var mi
Kizlar merhaba 26 yasindayim ve artik kirisikliklar kendini gostermeye basladi hassas bir cilde sahibim hem kirisiklik karsiti hemde guzel nemlendiren memnun kaldiginiz onere bileceginiz urunler var mi
merhaba, cildinizin yağ durumundan pek bahsetmemişsiniz. aramızda 3 yaş fark var. bende de benzer kaygılar var. cildim yağlıya dönük.
ben gece bakımımda loreal kullanıyorum (sırf bi ara fiyatı uygun diye aldım sadece 1 saat falan nemli hissettiriyo) serum olarak loccitaneın bi yağı var. her gece değil ama arada onu kullanıyorum.
gündüzleri cosmed yağ dengeleyici ve serum olarak rossmandan bi serum aldım onu kullanıyorum.
temizleyici tonik de öyle çok spesifik bi tercihim yok Allah ne verdiyse =)