25.günde kahverengi leke geldi adet oluyorum sandım. Ertesi güne kadar başka gelen giden olmadı test yaptım pozitifti yani 27.günde öğrendimSevgili güzel Hanımlar
25 günde bir düzenli adet oluyorum bat 10 aralık dün testim negatifti. Yarın ilk idrarımla yine yapıcam ama asıl soru şu 25 günde bir adet olan hanımlar gebeliğini nezaman ögrendi nezaman test yaptı?10 aralık bat günümdeki testimi yüklüyorum tesekkurlerr
İşte soruma cevap bu. Cok saol canım benim anladm25.günde kahverengi leke geldi adet oluyorum sandım. Ertesi güne kadar başka gelen giden olmadı test yaptım pozitifti yani 27.günde öğrendim
Evet test bozuk olabilir bencedeT çizgisi kaymış mı anlamadım en sağda çizgi gördüm de
Bu test negatif degil silik çizgi var görmüyormusnuz?Sevgili güzel Hanımlar
25 günde bir düzenli adet oluyorum bat 10 aralık dün testim negatifti. Yarın ilk idrarımla yine yapıcam ama asıl soru şu 25 günde bir adet olan hanımlar gebeliğini nezaman ögrendi nezaman test yaptı?10 aralık bat günümdeki testimi yüklüyorum tesekkurlerr
Gördüm ama kontrol çizgisinin dışında oldugu için dikkate almıyorum malesefBu test negatif degil silik çizgi var görmüyormusnuz?
Kız dışında degil testi aç kenarından şeridi kaymıştır onunGördüm ama kontrol çizgisinin dışında oldugu için dikkate almıyorum malesef
Ben de düzenli 25 günde bir olurum. Erken gebelik testi ile battan 6 gün önce silik çizgi ile öğrendim.Sevgili güzel Hanımlar
Aynen işte açtım T çizgisi kuruma yani beyaz o gördüğün t deki kırmızıda 3. Çizgi gibi bişeyyKız dışında degil testi aç kenarından şeridi kaymıştır onun
Ooo demekki yok benm negatif gecikme oldugu haldeBen de düzenli 25 günde bir olurum. Erken gebelik testi ile battan 6 gün önce silik çizgi ile öğrendim.
Direk öyle düşünmeyin en garantisi yarın sabah testi tekrarlayın. Gecikme varsa bence hala umut vardir. Geç döllenme gibi durumlar olabiliyormus. Gecikmeden bir hafta sonra pozitif gorenler varmış.Ooo demekki yok benm negatif gecikme oldugu halde
T nin altında pembe silik cizgi var tam köşedekini demiyorum yarn tekrarla bencdSevgili güzel Hanımlar
E hadi inşaAllah 1 bucuk yıl oldu nasip olsunDirek öyle düşünmeyin en garantisi yarın sabah testi tekrarlayın. Gecikme varsa bence hala umut vardir. Geç döllenme gibi durumlar olabiliyormus. Gecikmeden bir hafta sonra pozitif gorenler varmış.
Neguzel gec ögrenende erken ögrenende var benmki cıkmayınca gec döllenmemidir diye dusundum25 günde bir olurum düzenli adet .adetime üç gün kala koyu kırmızı bir çizgiyle öğrendim
Aaa onu ben bile görmedimT nin altında pembe silik cizgi var tam köşedekini demiyorum yarn tekrarla bencd
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?