Merhaba karnım 3 gündür semsert oldu ve bebek yukarıya göğüs altıma sağda sert bir şekilde vuruyor ve can yakıyor hatta başını bile aşağıda hissediyorum o derece basen pozisyon değiştiyor ama yine sağa aşırı sert vuruyor kalkıp yirüyüp su içiyorum yarım saat sonra geçiyor jep sağda rahatsız oluyorum 26 haftama yeni girdim normal mi bu durum
Merhaba karnım 3 gündür semsert oldu ve bebek yukarıya göğüs altıma sağda sert bir şekilde vuruyor ve can yakıyor hatta başını bile aşağıda hissediyorum o derece basen pozisyon değiştiyor ama yine sağa aşırı sert vuruyor kalkıp yirüyüp su içiyorum yarım saat sonra geçiyor jep sağda rahatsız oluyorum 26 haftama yeni girdim normal mi bu durum
Benim doktorum normal olduğunu söyledi. Çok dik oturmamaya çalışın ve sırtınıza mutlaka yastık alın. Bir de erkek bebeklerde genelde görülüyormş sağ göğüs altına toplanma
bende aynısını yaşadığımda dr um magnezyum içip içmediğimi sordu siz dr unuzla bi konuşun ondan kaynaklanabilir ilerleyen dönemlerde bacak krampları falan da yapıyor ben günde en az 1 maden suyu içiyorum ama bu tarz kasılmalara iie yaramıyor