25. haftada sütüm geldi. Aynı durumda olan hamişler var mı acaba ??

Lucinda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2011
113
0
46
İzmir
Merhaba kızlar. Benim ilk olarak geçen hafta sütüm geldi. rengi şeffattı. ve göğsümün kaşınmasıyla farketiim geçen gün de tekrar biraz sancıyla baktım ki yine geldi. Birde sıktım da tabi o şekilde çok küçük bir damla geldi. sizde de başladımı acaba.

bu dönemde süt kanalları hazırlık yaptığı için sıvı gelmesi normal ama sıkmayın sakın. sütü sıkmak erken doğuma bile neden oluyormuş.

ben ben ben:)))
26. haftamdayım benimde sütüm geldi doktora sordum normal dedi ama sıkın olaki sıkayım deme dedi

cevapladığınız için çok teşekkür ederim. Bu konu hakkında böyle bir bilgim yoktu. Beklesin bol bol süt olsun meleğime

merhaba benimde 26. haftada sütüm geldi. sakın sıkma ne ucunu ne kendini. şeffaf yada sarı suyun akmaması lazım. banyoda falan çok ovma. artık daha fazla koruman gerekecek. aşırı kaşıntı var bende 3-4 gündür. kakao kremim vardı çatlak için ondan sürüyorum, birde ayva çekirdeği baya rahatlatıyor. sütyen giyin diye yazmış bi arkadaş forumda, kumaş sütyenlerden yarım atlet şeklinde onlardan takıyorum bazen, o zaman kesiliyor. dikkat et meme uçların sonradan benim ki gibi aşırı kaşınabilir. yara olacak diye çok korkuyorum. doğumdan sonra ne olacak bilimiyorum, tam bi ızdırap

yaaaaaaaa ben çok cahilim o haftalarda bendede geldi öyle bi sıvı ama ben sıkıpta baktım neymiş öyle diye hatta ilişki esnasında gelmişti sonrada bidaha pek gelmedi sanırım o şeffaf sıvı sütmüymüş simdi :S

benim de geldi o haftalarda ama ben sıkmadım hiç. hemen internetten araştırdım ki olabiliyormuş. kaşıntı ve çatlaklar içinse doktorunuzdan krem isteyin kızlar ben 12. haftadan itibaren kullanıyorum ve hiç kaşıntım yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…