25 haftalık hamileyim morale ihtiyacım var :(:(:(

perisu21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2012
269
5
68
Diyarbakır
mrh hanımlar ben 25 haftalık hamileyim bebeğimin vücudunun her yeri su toplamış benimle aynı durumda olan var mı ?bebeğim sağlıklı doğar mı çok merak ediyorum .doktorlar aldırmam gerektiğini söylediler ama ben yapamam dedim ne olur konu hakkında bilgi verin...

canım çok çok geçmiş olsun yaa bende hamileyim çok üzüldüm durumuna neden olurmuş bunun bir tedavisi yokmuymuş((( ben ilk defa duyuyorum(( Allah seninde bebişiinde yardımcısı olsun canım ya ne diyim

canım çok çok geçmiş olsun yaa bende hamileyim çok üzüldüm durumuna neden olurmuş bunun bir tedavisi yokmuymuş((( ben ilk defa duyuyorum(( Allah seninde bebişiinde yardımcısı olsun canım ya ne diyim

allah razı olsun tedavisi var ama garanti değil binde bir ihtimal nedeni ise çocuğun kansız olmasıymış

allah razı olsun tedavisi var ama garanti değil binde bir ihtimal nedeni ise çocuğun kansız olmasıymış

canım Allah sabır versin ve o meleğin şifasıı versin üzme kendini hayırlısı neyse o olsun dua et bol bol bende edicem senin için.... ama böyle bir kararı tek doktorun lafına bakarak verme başka doktorlarada git... doktorlar çünkü en kötü ihtimalleri söylerler her zaman hazırlıklı olmamız için... acele karar verme derim ben... tüm doktorlar aynı kanıya varırsa o zaman aldırmayı düşün ciddi ciddi benim kardeşimde rahatsız o zamanki teknolojiyle anlamamışlar ama inan rahatsız bir çocuk hem anne hem baba hemde çocuk için çok zor((( ömür boyu üzülmek var gözününde önünde... vicdanının sesini dinle ve iyice araştır derim ben................

gitmedik doktor bırakmadım hepsi aynı cvplar veriyor ne yapcam bilmiyom

çok üzüldüm Allah yar ve yardımcın olsun.keske elimizden birşey gelse.ama Allah büyüktür.inşallah düzelir.herşey senin ve bebeğin için güzel olmasını diliyorum.

gitmedik doktor bırakmadım hepsi aynı cvplar veriyor ne yapcam bilmiyom

canım o zaman ya bir kumar oynayıp o binde birlik ihtimali deneyeceksin yada bebeği aldırıcaksın((((((((((((((((((((( vicdanın sesini dinle şunu yap demek bana düşmez. Rabbim doğru yolu sana göstersin senin ve bebeğinin yardımcısı olsun....

ben aldırmaktan vazgeçtim zaten artık aldıramamda çok geç artık taktir allahın bi mucize olsun diye dua ediyorum sizde dualarınızı eksik etmeyin

ben aldırmaktan vazgeçtim zaten artık aldıramamda çok geç artık taktir allahın bi mucize olsun diye dua ediyorum sizde dualarınızı eksik etmeyin

canım bol bol dua edicem senin ve bebeğin için Rabbim meleğinin şifasını versin madem ki böyle bir karar verdin bol bol dua et ve kendini fazla üzmemeye çalış ki bebeğinde içeride üzülmesin biran önce iyileşsin annesi...

aynı konuyu iki kere açmışsınız, diğer tarafa yazdım önce.

bebeğin su toplaması ne demek? nasıl anladılar, ölçtüler?
sakıncası, sonucu ne imiş?
bu bir hastalık mı, adı ne?

bebeği doğurursan ne olurmuş? yani hasta mı olcak, sakat mı olcak, nası bi problem olcak?
konu hakkında bizi aydınlatır mısın biraz. belki başkaları da senin tecrübenden faydalanır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…