25 . haftamda erken doğum sancıları.....

mavihayal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2012
872
1
26
Edirne
2 gün önce karnımda toplanma vardı hastaneye gittim.Dojktor 1 cm acıklık oldugunu syledi erkn doğum kasılmalarıymış.HEMENN serum bagladılar falan yarınsı gün eve geldim ama aynen devam ednce tekrar gittim acıklıgın devam ettgiini syledii bi gece daha yattım acıklık düzelince eve döndüm ancak yarınsı gün yine kasılma şeklinde toplanmalar başladı.neredeyse yarım saatte bir .Ya bnm gibi bu durumu yaşayan var mı bn şimdi napmalıyımmm....

Canım Nasıl oldun aynımı gene korkma doğsan bile bişey olmaz bebeğine inş. cnm bnm doktorunu değiştirsene başka bi doktora git

kesinlikle gözetim altında olmalısın.nasıl eve gönderirler seni durumunu kontrol altına almadan?!
doktorunu değiştir bence bir an önce.
tamam korkacak bir şey yok çok fazla ama adı üstünde erken doğum tehlikesi...

canım bence de tekrardan başka bir hastaneye git... benim de 1-2 gündür sızı şeklinde kasılmalarım var yumurtalıklarımın orda. çok kısa süreli bir sızı giriyor sonra geçiyor aradan biraz zaman geçince tekrar giriyor.acaba bi sorun var mıdır bilen var mı?doktoruma da gidicem ama bu sıralar müsait değildiğer hafta ulaşabileceğimi söylediler.

Canım Nasıl oldun aynımı gene korkma doğsan bile bişey olmaz bebeğine inş. cnm bnm doktorunu değiştirsene başka bi doktora git
doktora gittim bgugün başka bir doktora bu sefer tabii.Neyseki bir sorun çıkmadı acıklığım yokmuş ama bebek aşagıdaymış istirahat verdi .Benden size tavsiye kesinllikle böyle bir durumda ciddye alın bu kasılmaları bebeğin büyümesi olarak algılamayın gidin emin olun ...

Son düzenleme:
anlattıklarınızın ben daha şiddetlisini yaşadım.lütfen sadece dinlenin mümkünse hep uzanın.rabbim şifanızı versin.ben üzüldüm umarım siz üzülmezsiniz

Cnm ya senin o dediğin toplanma bendede oluyo ama ben çok hareketli olduğum için ondandır diyorum ama yinede bilemiyorum.. İdrar yollarımda enfeksiyon çıktı doktor dikkat etmezsen erken doğum olabilir demişti.. şuan 31 haftalık hamileyim.. Doktora gitmeye korkuormm.. 15 gün snra kontrolüm war inş bi sorun çıkmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…