Gebeliğe Hazırlık 25 mm yumurta neden çatlamaz :/

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

gamzelim1414

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2020
851
504
23
35
Kızlar, 25 mm yumurta neden çatlamaz? Bir de eğer çatlarsa gebelik oluşur mu ?

Yumurta istenilen boyuta geldiği zamn çatlama iğnesi yapıyorlar canm
Bide ovulasyon testinde pik olduğu zamn kolay çatlama olsun diye havuç yiyorlar sana da etki eder mi acaba
Çok teşekkür ederim canım. Doktor 20 mm üstüne iğne veremem dedi. Havucu deneyeceğim

Catlatma iğnesi denediniz mi? Ve çatlarsan eger eşinizin ileri hareketli sperm sayısı idealse gebelik oluşabilir
Canım doktor 20 mm üstüne iğne veremem dedi. Arkadaşın tavsiyesi üzerine havucu bir deneyeceğim bakalım. Cevap verdiğin için teşekkür ederim

Canım doktor 20 mm üstüne iğne veremem dedi. Arkadaşın tavsiyesi üzerine havucu bir deneyeceğim bakalım. Cevap verdiğin için teşekkür ederim
İncir ve havuç birlikte dene ama:) bu arada doktor kontrolünde olursan 25 mm olmadan 17 mm den sonra iğneyi verebilir aslında

Herkesin vücudu farklı tabi bişey diyemem ama 3 bardak falan ada çayı içtim ben geçen ay 1 günde çatladı youtubede yorumlarda duymuştum bende fayda etti

Aaa çok teşekkür ederim ben de içerim Havuç gitmiyor daha fazla 5-6 tane yedim
Geçen ay yurtalamam 3 gün sürdü. 2.günün gece ve 3. Günün sabahında havuç suyu içtim yok yine çatlamadı artık 4. Günde çatladı güç bela. Ama bu ay yumurtalamayı gördüm 2 bardak ada çayı içtim şeker falan katmadım içine ama. Sonra bide sabah içtim 1 bardak öğlende içtim. İkindi 5te test yaptığımda mis gibi çatlamışdı. Çok şaşırdım hatta bende havuçtan daha iyi tesir etmişdi. Dene inşallah hayrını görürsün şu poşet çaylardan dı içinde sırf adaçayı vardı başka bişey yoktu

İnşaAllah bebişler gelir Deneyeceğim birazdan canım tekrar teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…