- 11 Kasım 2020
- 851
- 504
- 23
- 35
- Konu Sahibi gamzelim1414
-
Catlatma iğnesi denediniz mi? Ve çatlarsan eger eşinizin ileri hareketli sperm sayısı idealse gebelik oluşabilirKızlar, 25 mm yumurta neden çatlamaz? Bir de eğer çatlarsa gebelik oluşur mu ?
Yumurta istenilen boyuta geldiği zamn çatlama iğnesi yapıyorlar canmKızlar, 25 mm yumurta neden çatlamaz? Bir de eğer çatlarsa gebelik oluşur mu ?
Çok teşekkür ederim canım. Doktor 20 mm üstüne iğne veremem dedi. Havucu deneyeceğimYumurta istenilen boyuta geldiği zamn çatlama iğnesi yapıyorlar canm
Bide ovulasyon testinde pik olduğu zamn kolay çatlama olsun diye havuç yiyorlar sana da etki eder mi acaba
Canım doktor 20 mm üstüne iğne veremem dedi. Arkadaşın tavsiyesi üzerine havucu bir deneyeceğim bakalım. Cevap verdiğin için teşekkür ederimCatlatma iğnesi denediniz mi? Ve çatlarsan eger eşinizin ileri hareketli sperm sayısı idealse gebelik oluşabilir
İncir ve havuç birlikte dene ama:) bu arada doktor kontrolünde olursan 25 mm olmadan 17 mm den sonra iğneyi verebilir aslındaCanım doktor 20 mm üstüne iğne veremem dedi. Arkadaşın tavsiyesi üzerine havucu bir deneyeceğim bakalım. Cevap verdiğin için teşekkür ederim
Insallah çatlar canm ben ovulasyon testi kullandım tam 6. Günde çatlamisti canm ınsallah seninde çatlar olur bebisÇok teşekkür ederim canım. Doktor 20 mm üstüne iğne veremem dedi. Havucu deneyeceğim
İnşaAllah canım. Rabbim isteyen herkese nasip etsinInsallah çatlar canm ben ovulasyon testi kullandım tam 6. Günde çatlamisti canm ınsallah seninde çatlar olur bebis
YaaaÇok büyüyünce kalitesini kaybediyor. Muhtemelen kist olur
Tamam canım çok teşekkür ederim:)Incir havuc ayni anda deneme bence kist yapiyor
İnşallah olursa da sıkma canını adetle atarsın İnşallah. Ne kullandın klomen mi?Yaaa(( İnşaAllah kist olmaz canım. Daha yeni histeroskopi ameliyatı oldum bir de kist çıkmasın
Hiçbir şey kullanmadım canım. Bu arada cevap verdiğin için teşekkür ederimİnşallah olursa da sıkma canını adetle atarsın İnşallah. Ne kullandın klomen mi?
Aaa çok teşekkür ederim ben de içerimHerkesin vücudu farklı tabi bişey diyemem ama 3 bardak falan ada çayı içtim ben geçen ay 1 günde çatladı youtubede yorumlarda duymuştum bende fayda etti
Insallah canmİnşaAllah canım. Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Geçen ay yurtalamam 3 gün sürdü. 2.günün gece ve 3. Günün sabahında havuç suyu içtim yok yine çatlamadı artık 4. Günde çatladı güç bela. Ama bu ay yumurtalamayı gördüm 2 bardak ada çayı içtim şeker falan katmadım içine ama. Sonra bide sabah içtim 1 bardak öğlende içtim. İkindi 5te test yaptığımda mis gibi çatlamışdı. Çok şaşırdım hatta bende havuçtan daha iyi tesir etmişdi. Dene inşallah hayrını görürsünAaa çok teşekkür ederim ben de içerimHavuç gitmiyor daha fazla 5-6 tane yedim
Ovülasyon testi beni strese sokuyor o yüzden artık almıyorum canımInsallah canm
Varsa ovulasyon testin ordan takip et
İnşaAllah bebişler gelirGeçen ay yurtalamam 3 gün sürdü. 2.günün gece ve 3. Günün sabahında havuç suyu içtim yok yine çatlamadı artık 4. Günde çatladı güç bela. Ama bu ay yumurtalamayı gördüm 2 bardak ada çayı içtim şeker falan katmadım içine ama. Sonra bide sabah içtim 1 bardak öğlende içtim. İkindi 5te test yaptığımda mis gibi çatlamışdı. Çok şaşırdım hatta bende havuçtan daha iyi tesir etmişdi. Dene inşallah hayrını görürsünşu poşet çaylardan dı içinde sırf adaçayı vardı başka bişey yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?