- 22 Ağustos 2019
- 9
- 11
- 38
- Konu Sahibi someonewho
-
Su an hayatınızda biri var mı?Benim 33 yaşıma kadar sevgilim olmadı canım.
Bir sürü insanla görüşüp tanıştım oysa. Maksimum bir ay ki ona da sevgililik denmez pek.
Doğru insan henüz karşına çıkmamış, öyle düşün. Nereden bileceğim doğru insanı diyeceksin?
Kaderci bir tip değilim ama bir çocuk sahibi olma işini, bir de bu gönül işlerini kader kısmetten ötesi açıklamıyor. Doğru kişi, doğru zaman gelir seni bulur. Nasıl olduğunu bile anlamazsın.
Evliyim canım. :)Su an hayatınızda biri var mı?
Vay be şansa bak:)Evliyim canım. :)
Benim hikayem de ilginç ama uzun.
Bir arkadaşım metrobüste bayıldı, dört yıldır bayıldığı zaman metrobüste ona yardım eden çocukla evli.
çok doğru, bazen karşınızdaki de anlamaz :)Benim 33 yaşıma kadar sevgilim olmadı canım.
Bir sürü insanla görüşüp tanıştım oysa. Maksimum bir ay ki ona da sevgililik denmez pek.
Doğru insan henüz karşına çıkmamış, öyle düşün. Nereden bileceğim doğru insanı diyeceksin?
Kaderci bir tip değilim ama bir çocuk sahibi olma işini, bir de bu gönül işlerini kader kısmetten ötesi açıklamıyor. Doğru kişi, doğru zaman gelir seni bulur. Nasıl olduğunu bile anlamazsın.
biranda kendini evlilik masasında bulur :)çok doğru, bazen karşınızdaki de anlamaz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?