25 yaşına geldim ve hiç sevgilim olmadı :(

someonewho

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2019
9
11
38
Evet bu durumdan muzdaribim ben de. Aşk acısı çeksem de birinden hoşlansam da bir sonuca varamıyor. 25 yaşına geldiğim halde hiç sevgilim olmadı. Hiç kimse hayatıma girmedi. Arkadaşlarım birer birer evleniyor oysaki. Neden olmadığını sorguluyorum ama bulamıyorum. Çirkin de değilim çevremdekiler de güzel olduğumu dile getirir. Mesleğimi de elime aldım, kendi ayaklarım üzerinde duruyorum. Sevgili bulma yaşı lise hatta ilkokula inmişken benim bulamam tuhafıma gidiyor. Kendimi sorunlu hissetmeye başladım. Dışarıdan nasıl bir profil çiziyorsam ya da gözüküyorsam belki de ters tepiyor karşı cinste. Ben çözemedim. Bu de benim böyle bir derdim kızlar :( Benden hoşlananlar da çok oldu. Yani farkediyorum bunu. Ama açılmıyor kimse. Şu anda birinden hoşlanıyorum ya da aşık oldum anlayamıyorum. Ama bir sonuca ulaşmayacak bu da biliyorum :( İnsanlar nasıl buluyor anlayamıyorum. Siz nasıl buldunuz? Tavsiyelerinize açığım.

mesela benden hoslaniyor dedigin kisiye selam vermekle basla
nasilsin nereye gidiyorsun derken laf lafi acar ikinci bulusma icin plan yapiyor olursunuz
rahat ol, iletisime gec
bunlari yapiyor musun merak ettim?

Tabiki selam fln veririm sohbet de ederim çekinmem. Ama arkadaşlarım benim dışarıdan çok arkadaşça göründüğümü söylüyorlar.

Sert biri gibi görünüyo olabilir misin. Belkide farkında olmadan böyle bakıyo olabilirsin. Eğer mutsuzsan bu yüzüne yansıyo olabilir ve erkeklerde bu yüzden seni sert mizaçlı zannettiklerinden reddedilip ters cevap almaktan korkuyo olabilirler. Etrafına, arkadaşlarına daha fazla gülümsemeye çalış, somurtma kimseye. Ses tonuda önemli, ılımlı ol konuşurken insanlar saha daha rahat yaklaşırlar. Daha fazla bakımlı ol. En önemlisi temiz ol, cildin temiz olsun, sivilcelerin varsa bir an önce çare bul. Güçlü, kendi ayakları üzerinde duran biri ol. Kendini geliştir, dil kurslarına gidebilirsin mesela bi tanıdığım dil kursunda tanıştığı çocukla evlenmişti ya da bi hobi edin kendine. Giyimine daha fazla özen göster. Ne fazla hareketli ne de çok sakin biri ol, orta yolu bul. Pozitif olmaya bak. Sık sık arkadaşlarınla gez, eglen, cafe gibi yerlerde takılabilirsin. Gözlerindeki ışığı, yüzündeki gülümsemeyi gören bi erkeğin illaki dikkatini çekersin. Doğal ol en önemlisi de bu.

Son düzenleme:
belki çok ulaşılmaz görünüyorsun ya da farkında olmadan çok karmaşıksinyaller veriyosun karşı tarafa, biraz sal kendinbi ve kur yap

arkadas canlısı oldugun ıcın herkese aynı oldugunu dusunuyorlardır bu yuzdende adım atmıyorlar

Benim 33 yaşıma kadar sevgilim olmadı canım.

Bir sürü insanla görüşüp tanıştım oysa. Maksimum bir ay ki ona da sevgililik denmez pek.

Doğru insan henüz karşına çıkmamış, öyle düşün. Nereden bileceğim doğru insanı diyeceksin?

Kaderci bir tip değilim ama bir çocuk sahibi olma işini, bir de bu gönül işlerini kader kısmetten ötesi açıklamıyor. Doğru kişi, doğru zaman gelir seni bulur. Nasıl olduğunu bile anlamazsın.

Bir sürü insanla görüşüp tanıştım oysa. Maksimum bir ay ki ona da sevgililik denmez pek.

Doğru insan henüz karşına çıkmamış, öyle düşün. Nereden bileceğim doğru insanı diyeceksin?

Kaderci bir tip değilim ama bir çocuk sahibi olma işini, bir de bu gönül işlerini kader kısmetten ötesi açıklamıyor. Doğru kişi, doğru zaman gelir seni bulur. Nasıl olduğunu bile anlamazsın.
Su an hayatınızda biri var mı?

çok doğru, bazen karşınızdaki de anlamaz :)

Erkekler ufacık bir flörtleşme adımında size depar atar :halay: Hoşlandığınız kişilere onla ilgilendiğinizi belli edin. Bir gün takılalım vs diyin :D

Back
X