Cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Evlenmeden önce hastanede karşılaştığım yaşlı hemşire bir bayan, dikkat et kızım demişti. Güzellik çoğu zaman şans getirmez demişti. Bu laf bu aralar hep aklımda. Umarım bundan sonra bahtım güzel olur. Allah döktüğüm göz yaşlarının hesabını sorsun inşallah
Öyle nefret etmişimki bi mahkeme hayırlısı ile sonuçlansaydı
Zaten artık kimseyle evleneceğimi de sanmıyorum. İnsanlara karşı güvenim öyle sarsıldı. Hele erkekler, bizlere bunları yapanlar, sürünsünler...
Ahhh bu güzellik harbiden basa bela
Kendine güvenen Güzel bi kadinsan erkekler sana yaklasmaya korkar, Seni ellerinde tutamicaklarini sanip tek gecelik bi iliski olarak bakarlar. Eger güzel ve yeni ayrilmis bi Kadinsan zaten kirilgan alingan bi dönemde olucagin icin, milletin zavalli laflariyla dagilabilirsin...
1.komsu ve arkadas cevrende sevgilisini komsusunu kiskananlar olucaktir...
2.eee bu saatden sonra seni kim alir kör topal birine varirsin ( kaba tabirle...) gibi cümleler duyabilirsin
3. Kadin olsaydinda kocan bosamasaydi, adam sana sunu bunu yapmasaydi...
4.amca, abi, arkadas dedigin kisiler asilicaklar imalarda bulunucaklar
5. mecburiyetden ( patron, is arkadasi...) muhattap oldugun ama aslinda yolda görsen selam vermicegin kisiler asilicaklar
6.Ileride daha önce hic evlenmemis bi kisiyle birlikte olursan yada muhabbeti falan gecerse böyle bi ihtimalin olmaz kiiii seni almazzzz kiiii denilicek
7.Hic evlenmemis sevgili is ciddiyete biner gibi olursa sen bosanmis oldugun icin kacabilir, o kacmazsa ailesi sorun yaratir
bunlar bir cirpida aklima gelenler INSALLAH HIC BIRINI YASAMAZSIN
ilk bi kac flörtünde hayal kirikligi yasicaksin ister istemez ama sonra öyle biri karsina cikicakki iste ben bu adam benim ailem diceksin
cok mutlu ol arkadasim