- 20 Kasım 2018
- 13.071
- 47.877
- 598
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şuan işsiz değilim ve daha önceden çalıştığım için biraz birikimim var. Burs ve part time işle az çok geçinebilirim. Maddi olarak zorlansamda okurum, bu bölümü kolay kolay okumaktan vazgeçmem. Allah büyüktür der bakarım yoluma.Ben gittim ve. Bıraktım çevremde b3nim gibi çok var. Benim okul kütüphanesinde montum çalındı cebinde okul kartı vardı okul git resmi gazeteye ilan ver cart curt oyaladı durdu sırf bu yüzden bıraktım bi arkadaşım hocaya kızdı bıraktı öbürü grupta cevap verilmiyor diye. Ama şuan işsizsen maddi derdin yoksa oku. Öyle böyle yaş geçiyor
İşte burs bulacak mısın iş ve okul beraber gidecek mi başlamadan bilemezsin en azından dene çabala öyle böyle 5 sen2 geçecek bi arkadaşım 23 yaşında başladı hırs yaptı 5 yıllık bölümü 3 senede bitirdi yüksek lisans yaptı şuan doktora yapıyorŞuan işsiz değilim ve daha önceden çalıştığım için biraz birikimim var. Burs ve part time işle az çok geçinebilirim. Maddi olarak zorlansamda okurum, bu bölümü kolay kolay okumaktan vazgeçmem. Allah büyüktür der bakarım yoluma.
2000 doğumluyum yazınca şok oldum haa.25 yaşa 1990 lı birşey bekliyordum.güldür güldür show skeci gibi.Merhaba ben 2000 doğumluyum. AÖF işletme mezunuyum ama zamanında istediğim bölümü okuyamadım. Bu yıl YKS'ye girdim. Ege Üniversitesi Biyomühendislik her zaman hayalimdi. (Gerçi daha sonuçlar açıklanmadı ama gelir inşallah) Okumayı çok istiyorum, hatta bölümü ingilizce okuyacağım ama yaşımı kafama takıyorum. Amacım çok para kazanmak değil sadece bu mühendislik dalına çok ilgiliyim. Üniversite aracılığıyla bu alanda kendimi geliştirmeyi, diploma sahibi olmayı çok istiyorum. YKS'de o kadar emek verdim ama yaşımdan dolayı tedirginim. Herkes bana mezun olduğum yaşta, yaşıtlarımın tecrübe seviyesine çıkamayacağımı söylüyorlar. Okuyacağım bölüme sıkı sıkı sarılmak istiyorum ama yaşım çok mu büyük?
Yani mesleğe bağlı olarak çık değişiyor.atamalı bir bölümde ve atanirsan hiç sorun yok ama herkes tecrübe istiyor bu yaşa kadar ne yaptın diyecekler.zaten 35 yaş şartı falan oluyor bazı yerlerde.nasil olur bilmem.mezun olmakta sıkıntı yok zaten.Merhaba ben 2000 doğumluyum. AÖF işletme mezunuyum ama zamanında istediğim bölümü okuyamadım. Bu yıl YKS'ye girdim. Ege Üniversitesi Biyomühendislik her zaman hayalimdi. (Gerçi daha sonuçlar açıklanmadı ama gelir inşallah) Okumayı çok istiyorum, hatta bölümü ingilizce okuyacağım ama yaşımı kafama takıyorum. Amacım çok para kazanmak değil sadece bu mühendislik dalına çok ilgiliyim. Üniversite aracılığıyla bu alanda kendimi geliştirmeyi, diploma sahibi olmayı çok istiyorum. YKS'de o kadar emek verdim ama yaşımdan dolayı tedirginim. Herkes bana mezun olduğum yaşta, yaşıtlarımın tecrübe seviyesine çıkamayacağımı söylüyorlar. Okuyacağım bölüme sıkı sıkı sarılmak istiyorum ama yaşım çok mu büyük?
40 yaşında bile gidilir. Bu topluma geç kalmışlık hissini kim aşıladı bilmiyorum. Sanırım sosyal medyanın, saçma toplum baskısının etkisi. Herkes yok 30 yaşındayım hayata geç mi kaldım, yok 30 yaşındayım evliliğe geç kaldım kafasında. Her yaşta her şey yapılır güzel kardeşim. Yaşın daha çok genç, tabii ki de hayalindeki meslek için istediğin bölümü okuyabilirsin. Böyle saçma düşüncelere kapılma yeter ki.Merhaba ben 2000 doğumluyum. AÖF işletme mezunuyum ama zamanında istediğim bölümü okuyamadım. Bu yıl YKS'ye girdim. Ege Üniversitesi Biyomühendislik her zaman hayalimdi. (Gerçi daha sonuçlar açıklanmadı ama gelir inşallah) Okumayı çok istiyorum, hatta bölümü ingilizce okuyacağım ama yaşımı kafama takıyorum. Amacım çok para kazanmak değil sadece bu mühendislik dalına çok ilgiliyim. Üniversite aracılığıyla bu alanda kendimi geliştirmeyi, diploma sahibi olmayı çok istiyorum. YKS'de o kadar emek verdim ama yaşımdan dolayı tedirginim. Herkes bana mezun olduğum yaşta, yaşıtlarımın tecrübe seviyesine çıkamayacağımı söylüyorlar. Okuyacağım bölüme sıkı sıkı sarılmak istiyorum ama yaşım çok mu büyük?
Nereden aşılandı? Kim 30 yaşında tecrübesiz birini işe almak ister ki?.evlilik için evet geç kalma yok ama en güzel zamanların yalnız geçmişse burada kaybedilen bişeyler vardır.bir de çocuk istiyorsan sıkıntı yaşayabilirsin.ben bu kadar olumlu bakamıyorum doğrusu.haa gider okursun onda sorun yok ama ne işe yarayacak ona da bakmak lâzim.40 yaşında bile gidilir. Bu topluma geç kalmışlık hissini kim aşıladı bilmiyorum. Sanırım sosyal medyanın, saçma toplum baskısının etkisi. Herkes yok 30 yaşındayım hayata geç mi kaldım, yok 30 yaşındayım evliliğe geç kaldım kafasında. Her yaşta her şey yapılır güzel kardeşim. Yaşın daha çok genç, tabii ki de hayalindeki meslek için istediğin bölümü okuyabilirsin. Böyle saçma düşüncelere kapılma yeter ki.
Kime göre en güzel zaman? En güzel zaman neden 20li yaşlar olsun? Bana göre en güzel yaş, maddiyatın düzeldiği, birikimlerin yapıldığı, ev araba alındığı, bir insanın kendini her yönden tanıdığı olgunlaştığı 30’lu yaşlar mesela. Hala daha da çocuk sıkıntı diyorsunuz da 40 yaşında ilk çocuğunu ya da 2 veya 3.çocuğunu doğuran bir dolu kadın var. Benim anneannem bile annemi kaç yıl önce 41 yaşında doğurmuş ben annemle arkadaş gibiyim. 30 yaşından sonra atanan, işe giren birçok tanıdığım var hepsi de mutlu. 30 yaşından sonra bittim gittim diye hayıflananlar büyük ihtimal 20li yaşlarını da boş geçirmişlerdir.Nereden aşılandı? Kim 30 yaşında tecrübesiz birini işe almak ister ki?.evlilik için evet geç kalma yok ama en güzel zamanların yalnız geçmişse burada kaybedilen bişeyler vardır.bir de çocuk istiyorsan sıkıntı yaşayabilirsin.ben bu kadar olumlu bakamıyorum doğrusu.haa gider okursun onda sorun yok ama ne işe yarayacak ona da bakmak lâzim.
Sorun yaş değil, tecrübe ise 21 yaşında yeni mezun olmuş birisi de tecrübesiz, 30 yaşında yeni mezun olmuş birisi de tecrübesiz. Arada sadece yaş farkı var.Nereden aşılandı? Kim 30 yaşında tecrübesiz birini işe almak ister ki?.evlilik için evet geç kalma yok ama en güzel zamanların yalnız geçmişse burada kaybedilen bişeyler vardır.bir de çocuk istiyorsan sıkıntı yaşayabilirsin.ben bu kadar olumlu bakamıyorum doğrusu.haa gider okursun onda sorun yok ama ne işe yarayacak ona da bakmak lâzim.
Herkesin doğurganlığı aynı seviyede olmuyor ki.20,25 yaşında bile senelerce hamile kalamayan kişiler var.o kişiler 40"ta hiç kalamaz o kısımda olmadığını bilemezsin ki.iş konusu da sektörden sektöre çok değişiyor.kisaca ben bazı şeyler için geç olduğunu düşünüyorum ya.kişiden kişiye göre değişiyor tabi ki her konuda olduğu gibi.Kime göre en güzel zaman? En güzel zaman neden 20li yaşlar olsun? Bana göre en güzel yaş, maddiyatın düzeldiği, birikimlerin yapıldığı, ev araba alındığı, bir insanın kendini her yönden tanıdığı olgunlaştığı 30’lu yaşlar mesela. Hala daha da çocuk sıkıntı diyorsunuz da 40 yaşında ilk çocuğunu ya da 2 veya 3.çocuğunu doğuran bir dolu kadın var. Benim anneannem bile annemi kaç yıl önce 41 yaşında doğurmuş ben annemle arkadaş gibiyim. 30 yaşından sonra atanan, işe giren birçok tanıdığım var hepsi de mutlu. 30 yaşından sonra bittim gittim diye hayıflananlar büyük ihtimal 20li yaşlarını da boş geçirmişlerdir.
Ne yapacak geçse de geç öyle vböyle yaş geçecek mezara girene kadar hayat mücadelesi devam ediyor benim çevremde 40tan sonra bile kariyer değiştiren var annem de okula geç başladı şimdi öğretmen çalışıyor geç oldu dese senelerdir ev hanımı olacak belki daha kötü işlerde olacaktı 2 çocukla okulunu okudu mesleğini edindiHerkesin doğurganlığı aynı seviyede olmuyor ki.20,25 yaşında bile senelerce hamile kalamayan kişiler var.o kişiler 40"ta hiç kalamaz o kısımda olmadığını bilemezsin ki.iş konusu da sektörden sektöre çok değişiyor.kisaca ben bazı şeyler için geç olduğunu düşünüyorum ya.kişiden kişiye göre değişiyor tabi ki her konuda olduğu gibi.
Atandı mı?Ne yapacak geçse de geç öyle vböyle yaş geçecek mezara girene kadar hayat mücadelesi devam ediyor benim çevremde 40tan sonra bile kariyer değiştiren var annem de okula geç başladı şimdi öğretmen çalışıyor geç oldu dese senelerdir ev hanımı olacak belki daha kötü işlerde olacaktı 2 çocukla okulunu okudu mesleğini edindi
Evet 2003ten beri öğretmen atandı emeklisi bile geldi geçen sene de arkadaşımın teyzesi 38 yaşında atandı sağlık bakanlığına bi tanıdığım 30 yaşından sonra bilgisayar mühendisliği okudu öğretmendi atanmadı özel ders dershane giderken gitti okudu ve iş buldu coğrafya okumuş arkadaşım yazılımcı oldu mesela doktor olup sıkılıp yüksek lisansa başlayan ila, şirketine giden var kalp damar cerrahı çocuk doktoru olup istifa edip botoks yapan doktor var ablam diyetisyen eşi mühendisti eşi sonra spor yöneticiliği mi ne okudu gitti spor salonu açtılar hayat bitmiyor geç olmuyor tercih meselesi tamamen sen memursujn atandım bitti kafasındasın muhtemelenAtandı mı?
Evet benim azmim yok.Evet 2003ten beri öğretmen atandı emeklisi bile geldi geçen sene de arkadaşımın teyzesi 38 yaşında atandı sağlık bakanlığına bi tanıdığım 30 yaşından sonra bilgisayar mühendisliği okudu öğretmendi atanmadı özel ders dershane giderken gitti okudu ve iş buldu coğrafya okumuş arkadaşım yazılımcı oldu mesela doktor olup sıkılıp yüksek lisansa başlayan ila, şirketine giden var kalp damar cerrahı çocuk doktoru olup istifa edip botoks yapan doktor var ablam diyetisyen eşi mühendisti eşi sonra spor yöneticiliği mi ne okudu gitti spor salonu açtılar hayat bitmiyor geç olmuyor tercih meselesi tamamen sen memursujn atandım bitti kafasındasın muhtemelen
E yani insanlar çalışıyor her yaşta babam mesela astsubaydı istifa etti kamuya ait bir fabrikada işçi olarak girdi emekli oldu kuyumcuda çalıştı bir otelin güvenlik amirliğini yaptı şimdi de satış danışmanlığı yapıyor bi ara sürücü hocası oldu amcam da aatsubaydı emekli oldu gitti gitti 2 yıllık isg okudu şimdi özelde isgci güvenlik kursunda ders veriyor 4e tamamlayacak 50 yaşında adam sadece vakit öldürmeye mi yapıyor hedefleri var diye yapıyor emekli oldum çocuk büyüdü çalışıyor demiyor ki kamuda daha kolay yani arkadaşım sırf yds puanı yüzünden maaşına ek ödeme alıyor kurumundaki insanlar tekrar tekrar okuyorEvet benim azmim yok.