İçimi ferahlattiniz <3olur niye olmasın ki? benim bir çok arkadaşlığım 25 yaşımda işe başladıktan sonra oldu.
Umuyorum öyle olur ama ya muhafazakar ya da görece rahat olmam lazım gibi. Benim gibi ortada olup bana denk gelen çıkar inşallahAsıl bu yaşlarda kurulur sağlıklı arkadaşlıklar. :) Kendinizi tanıyorsunuz artık az çok sınırlarınız daha belli. Bulursunuz hiç takmayın kafaya.
Daha kimler çıkacak karşına merak etme :)Merhaba kızlar. Ben 25 yaşındayım ve 3 tane çok yakın arkadaşım şehirdışında yaşıyor.Hepsi birkaç yıl arayla taşındı. Geçtiğimiz baharda ise 10 senelik en yakın dostumla bir anda Spotifydan bile çıkmalı aramız bozuldu. Şu an çok samimi arkadaşlarım yok bulunduğum şehirde. Benim merak ettiğim bu yaştan sonra olur mu? Mezun doktorum asistanlığa başlayacağım. Tek ümidim o ortamımın güzel olması. Ama çok üzüyor bu durum beni. Sanki erkek arkadaşım dışında bu şehirde arkadaşım yok ve yalnızım gibi.
Olur tabiki , 40 tan sonra bile ne arkadaşlıklar oluyorMerhaba kızlar. Ben 25 yaşındayım ve 3 tane çok yakın arkadaşım şehirdışında yaşıyor.Hepsi birkaç yıl arayla taşındı. Geçtiğimiz baharda ise 10 senelik en yakın dostumla bir anda Spotifydan bile çıkmalı aramız bozuldu. Şu an çok samimi arkadaşlarım yok bulunduğum şehirde. Benim merak ettiğim bu yaştan sonra olur mu? Mezun doktorum asistanlığa başlayacağım. Tek ümidim o ortamımın güzel olması. Ama çok üzüyor bu durum beni. Sanki erkek arkadaşım dışında bu şehirde arkadaşım yok ve yalnızım gibi.
Aaaa yok yok. Telaş etme hiç kendini de kasma.Umuyorum öyle olur ama ya muhafazakar ya da görece rahat olmam lazım gibi. Benim gibi ortada olup bana denk gelen çıkar inşallah
10 senelik arkadaşınızla neden küstünüz? Dönülmez bir küslük mü?Geçtiğimiz baharda ise 10 senelik en yakın dostumla bir anda Spotifydan bile çıkmalı aramız bozuldu.
Sanki liseden üniversiteden sonra zor oluyor gibi gelmişti.38 oldum, son bir senede bile en az 5-6 kişi girdi hayatıma sık görüştüğüm. Siz niye bir ayağınız çukurda gibi davranıyorsunuz?
Benim de aynı sizin gibi bir arkadaşım,kardeşim var. Aslında en yakın oydu ama diğeri son sıra sanki geçmişti onu. İletişimsizlik oldu. Hiç tartışmamıştık ilk defa olunca beceremedik. Dönülmez artık aylar oldu maalesef ki. Tebrik mesajınız için çok teşekkür ederim ayni zamanda10 senelik arkadaşınızla neden küstünüz? Dönülmez bir küslük mü?
Benim kardeşimden öte tek bir dostum var. Ortaokula başladığımız gün tanıştık. 34 senelik canımOnla paylaştığım hiçbir şeyi başkasıyla paylaşmam mümkün değil. Birbirimizi küçücük kız çocuğuyla tanıdık. O saf sevgiyi ilerki yıllarda ne ben, ne o başkasıyla yaşayamadık. Farklı şehirlerde yaşasak, senelerdir konuşmasak bile hemen her gün mesajlaşırız.
çok güzel bir meslek edinmişsiniz. Tebrik ederim. Hayatınıza illa ki yeni birileri girer, arkadaş edinirsiniz. Ama dostluk emek isteyen bir şey.
Başlıkta 25 yazıyor ama düşündürdüğü 75'ten sonra arkadaş edinmek gibi. Bunun bir kuralı da yok. Bazen bir yaşlı teyze ile de kafamızın uyuştuğu olur ya da ufacık bir çocukla veyahut da yaşımıza denk bir kimse ile. Niçin edinemeyesiniz? Ben mesela anaokulundan arkadaş olduğum kimselerle bile görüşmüyorum, uzun seneler arkadaş kalmamıza rağmen. Eskisi gittiyse daha iyi, daha güzel arkadaşlarım, daha doğrusu bir sürü kardeşlerim oldu. Sizin de olur inşallah. Neden olmasın?Merhaba kızlar. Ben 25 yaşındayım ve 3 tane çok yakın arkadaşım şehirdışında yaşıyor.Hepsi birkaç yıl arayla taşındı. Geçtiğimiz baharda ise 10 senelik en yakın dostumla bir anda Spotifydan bile çıkmalı aramız bozuldu. Şu an çok samimi arkadaşlarım yok bulunduğum şehirde. Benim merak ettiğim bu yaştan sonra olur mu? Mezun doktorum asistanlığa başlayacağım. Tek ümidim o ortamımın güzel olması. Ama çok üzüyor bu durum beni. Sanki erkek arkadaşım dışında bu şehirde arkadaşım yok ve yalnızım gibi.
Merhaba kızlar. Ben 25 yaşındayım ve 3 tane çok yakın arkadaşım şehirdışında yaşıyor.Hepsi birkaç yıl arayla taşındı. Geçtiğimiz baharda ise 10 senelik en yakın dostumla bir anda Spotifydan bile çıkmalı aramız bozuldu. Şu an çok samimi arkadaşlarım yok bulunduğum şehirde. Benim merak ettiğim bu yaştan sonra olur mu? Mezun doktorum asistanlığa başlayacağım. Tek ümidim o ortamımın güzel olması. Ama çok üzüyor bu durum beni. Sanki erkek arkadaşım dışında bu şehirde arkadaşım yok ve yalnızım gibi.ben
Ben de sizin gbi düşünürdüm ta ki bir arkadaş yemeğinde şu anda candostum diyebileceğim kişiyle tanisasiya kadar...eşlerini arkadaştı o vesileyle tanistik.32 yaşındaydım düşünün...şimdi iki kız kardeş gbiyiz..Merhaba kızlar. Ben 25 yaşındayım ve 3 tane çok yakın arkadaşım şehirdışında yaşıyor.Hepsi birkaç yıl arayla taşındı. Geçtiğimiz baharda ise 10 senelik en yakın dostumla bir anda Spotifydan bile çıkmalı aramız bozuldu. Şu an çok samimi arkadaşlarım yok bulunduğum şehirde. Benim merak ettiğim bu yaştan sonra olur mu? Mezun doktorum asistanlığa başlayacağım. Tek ümidim o ortamımın güzel olması. Ama çok üzüyor bu durum beni. Sanki erkek arkadaşım dışında bu şehirde arkadaşım yok ve yalnızım gibi.
Merhaba kızlar. Ben 25 yaşındayım ve 3 tane çok yakın arkadaşım şehirdışında yaşıyor.Hepsi birkaç yıl arayla taşındı. Geçtiğimiz baharda ise 10 senelik en yakın dostumla bir anda Spotifydan bile çıkmalı aramız bozuldu. Şu an çok samimi arkadaşlarım yok bulunduğum şehirde. Benim merak ettiğim bu yaştan sonra olur mu? Mezun doktorum asistanlığa başlayacağım. Tek ümidim o ortamımın güzel olması. Ama çok üzüyor bu durum beni. Sanki erkek arkadaşım dışında bu şehirde arkadaşım yok ve yalnızım gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?