25ten sonra arkadaş edinmek

DrDiana

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2023
168
248
33
Merhaba kızlar. Ben 25 yaşındayım ve 3 tane çok yakın arkadaşım şehirdışında yaşıyor.Hepsi birkaç yıl arayla taşındı. Geçtiğimiz baharda ise 10 senelik en yakın dostumla bir anda Spotifydan bile çıkmalı aramız bozuldu. Şu an çok samimi arkadaşlarım yok bulunduğum şehirde. Benim merak ettiğim bu yaştan sonra olur mu? Mezun doktorum asistanlığa başlayacağım. Tek ümidim o ortamımın güzel olması. Ama çok üzüyor bu durum beni. Sanki erkek arkadaşım dışında bu şehirde arkadaşım yok ve yalnızım gibi.

Son düzenleme:
Asıl bu yaşlarda kurulur sağlıklı arkadaşlıklar. :) Kendinizi tanıyorsunuz artık az çok sınırlarınız daha belli. Bulursunuz hiç takmayın kafaya.
Umuyorum öyle olur ama ya muhafazakar ya da görece rahat olmam lazım gibi. Benim gibi ortada olup bana denk gelen çıkar inşallah

Haydaaa ne varmış yirmibeşde otuzda insanlar bir anda arkadaş/sevgili bulamayacağım diye korkuyorlar . Kendini eve kapatmazsan pekala harika insanlarla tanisabilirsin. Ben bugün görüştüğüm çoğu arkadaşımla 25ten sonra tanıştım. Hala daha tanismaya devam ediyorum yaş 32

Ay 2 gündür bu forumda 25 yaşla ilgili bir sürü saçmalık okuyorum. Haftaya 25 yaşına giriyorum psikolojim bozuldu. 40 yaş bile çok gençken nedir bu 25 sendromu

Daha kimler çıkacak karşına merak etme :)

Olur tabiki , 40 tan sonra bile ne arkadaşlıklar oluyor

27 yaşımda çok iyi dostluklar edindim. O kadar güzel arkadaşlar ki hepsi, iyi ki tanımışım diyorum.

Geçtiğimiz baharda ise 10 senelik en yakın dostumla bir anda Spotifydan bile çıkmalı aramız bozuldu.
10 senelik arkadaşınızla neden küstünüz? Dönülmez bir küslük mü?
Benim kardeşimden öte tek bir dostum var. Ortaokula başladığımız gün tanıştık. 34 senelik canım Onla paylaştığım hiçbir şeyi başkasıyla paylaşmam mümkün değil. Birbirimizi küçücük kız çocuğuyla tanıdık. O saf sevgiyi ilerki yıllarda ne ben, ne o başkasıyla yaşayamadık. Farklı şehirlerde yaşasak, senelerdir konuşmasak bile hemen her gün mesajlaşırız.
çok güzel bir meslek edinmişsiniz. Tebrik ederim. Hayatınıza illa ki yeni birileri girer, arkadaş edinirsiniz. Ama dostluk emek isteyen bir şey.

Benim de aynı sizin gibi bir arkadaşım,kardeşim var. Aslında en yakın oydu ama diğeri son sıra sanki geçmişti onu. İletişimsizlik oldu. Hiç tartışmamıştık ilk defa olunca beceremedik. Dönülmez artık aylar oldu maalesef ki. Tebrik mesajınız için çok teşekkür ederim ayni zamanda

Başlıkta 25 yazıyor ama düşündürdüğü 75'ten sonra arkadaş edinmek gibi. Bunun bir kuralı da yok. Bazen bir yaşlı teyze ile de kafamızın uyuştuğu olur ya da ufacık bir çocukla veyahut da yaşımıza denk bir kimse ile. Niçin edinemeyesiniz? Ben mesela anaokulundan arkadaş olduğum kimselerle bile görüşmüyorum, uzun seneler arkadaş kalmamıza rağmen. Eskisi gittiyse daha iyi, daha güzel arkadaşlarım, daha doğrusu bir sürü kardeşlerim oldu. Sizin de olur inşallah. Neden olmasın?

Be

Ben de sizin gbi düşünürdüm ta ki bir arkadaş yemeğinde şu anda candostum diyebileceğim kişiyle tanisasiya kadar...eşlerini arkadaştı o vesileyle tanistik.32 yaşındaydım düşünün...şimdi iki kız kardeş gbiyiz..

Dostum,kardeşim dediğim dostluklarm 29 yaşında başladı. 29 yaşnda ikinci üniversitemi örgün okudum. 11 yıllık iki tane dostum var üniversiteden.. benden 10 yaş küçükler ama tam bir dostluk ilişkimiz var. Allah nazarlardan saklasın.

30 yasima dogru baska bir şehre tasindim ve sıfırdan arkadas cevresi edindim.
Gecen ay doğumgunumu kutlarken sadece mekana gelebilenlerle 25 kisiydik. Bir de kutlamada olmayanlar vardi.

Siz arkadas edinmeye aciksaniz vakit alsa bile mutlaka olur.

Sey diyesim geldi, "canim inan beklemedigin anda oluyor" ahhsd

Ben yakın arkadaşlığa inanan biri değilim..arada kıskançlık ,çekememezlik,iyiliğini istememe herşey oluyor..mesafeli arkadaşlık hep daha iyi sanki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…