26+4 günlüğüm başım kahverengi akıntılarla belada

karen67

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2009
147
57
98
kızlar 10 gündür progestan hapı kullandıgım halde geçmeyen kahverengi akıntım vardı sonunda doktor dan igne yazın dedim 5 günlük iğne yazdı iğnemin ilk oluşumdan itibaren etkisini görüm ne zaman igne bitti aradan 5 gün geçti hap kullanmama ragmen tekrar başladı. Bende yine acile gidip iğne istedim, orda birtane vurdular ama iğne yazmadılar.sürekli iğne yazamıyorlarmış öyle dediler. şimdilik yok ama tekrar olucak diye çok korkuyorum. Benimle aynı durumda olan var mı?

kızlar 10 gündür progestan hapı kullandıgım halde geçmeyen kahverengi akıntım vardı sonunda doktor dan igne yazın dedim 5 günlük iğne yazdı iğnemin ilk oluşumdan itibaren etkisini görüm ne zaman igne bitti aradan 5 gün geçti hap kullanmama ragmen tekrar başladı. Bende yine acile gidip iğne istedim, orda birtane vurdular ama iğne yazmadılar.sürekli iğne yazamıyorlarmış öyle dediler. şimdilik yok ama tekrar olucak diye çok korkuyorum. Benimle aynı durumda olan var mı?
Bende 12 gün önce yoğun kanama ile hastaneye koştum. İki gün hastanede yattın iğne serum. Sonra çok şükür kanama yerini kahverengi lekelenmeye bıraktı. Arada kesilip tekrar başlıyor. Progestan kullanıyorum. Doktorum 15 günü bulacak lekelenmeler hemen kesilmez demişti. Diyeceğim o ki eğer yoğun değilse çok az lekelenme şeklinde ise panik yapmayın. İlacı kullanın ve kendinizi çok yormayın. He bebek hareketlerine de dikkat edin.

Maşallah bebeğim hareketlerinde sıkıtnı yok. Doktor her seferinde bebekte her hangi bir kanama görunmuyor kese duzgun sıkıntı yok diyuor ama lekelenmelerim kesilmiyor. çok kafama takıyorım. psikolojim bozuldu. ilk bebegim de 33 haftalık dogdugu için daha cok takıyorum. İnşallah geçer..

Maşallah bebeğim hareketlerinde sıkıtnı yok. Doktor her seferinde bebekte her hangi bir kanama görunmuyor kese duzgun sıkıntı yok diyuor ama lekelenmelerim kesilmiyor. çok kafama takıyorım. psikolojim bozuldu. ilk bebegim de 33 haftalık dogdugu için daha cok takıyorum. İnşallah geçer..
Öyle bişey yaşayınca siz de haklısınız. Rahim ağzınızı kontrol etti mi ya da herhangi bir açılma var mı diye baktı mı? bana normal yaşantına dönebilirsin dedi ama tabi ben daha çok dinleniyorum şimdilerde o korku yetti. Siz de içinizi ferah tutun ne güzel bebeğinizin hareketleri de yolundaymış. Benim bebek biraz uyuşuk düzenli hissedemiyorum sonra içimde fırtınalar kopuyor. Tam doktoru arıyacam bir başlıyor bu sefer fıkır fıkır uyutmuyor. Bu yaramazları sağ salim alsak kucağımıza da rahatlasak:)

Valla hiç rahim agzına falan bakmadı açılma var mı diyede bakmadılar. Ultrasondan bakıp bebek iyi her şeyi güzel deyip progestana devam dediler doguma kadar. Bebeğimin hareketlerini çok hissediyorum maşallah kıpır kıpır ama yine de tedirginim.Evet in şallah bu sefer tam zamanında dogrumak istiyorum, premature bakımı çok zor... Allah kolay ve güzel dogumlar nasip etsin inş.

Valla hiç rahim agzına falan bakmadı açılma var mı diyede bakmadılar. Ultrasondan bakıp bebek iyi her şeyi güzel deyip progestana devam dediler doguma kadar. Bebeğimin hareketlerini çok hissediyorum maşallah kıpır kıpır ama yine de tedirginim.Evet in şallah bu sefer tam zamanında dogrumak istiyorum, premature bakımı çok zor... Allah kolay ve güzel dogumlar nasip etsin inş.
Bence ya doktorunuza gittiğinizde uyarın baksınlar ya da farklı bir doktora muayene olun rahim ağzınıza bakılsın. Sonuçta erken Doğum da yapmışsınız daha önce. Benim doktorumun rahatlığı biraz da açıklık falan olmaması rahim ağzının kısalmamış olmasından kaynaklanıyor. Amin inşallah ..

Back
X