Umarım biran önce iyileşir bebişiniz
merhaba arkadaşlar,
26+5 günlük ıkızlerıme hamıleyken suyumun gelmesı sonucu ve serklaj olmasına ragmen(serkaj acıldı) kızımı ve oğlumu normal doğumla dogurdum.oğlum 14 saat yasayıp vefat etti.kızım ıse suan da yoğunbakımda kuvezde yatıyor doktorlar 2 yada 3 hafta olmadan kesın bırsey söyleyemeyız dıyor bugun gittigimde ise göbegınde katatreri değişimi sırasında kalp atıslarında düşme olmus ama kızım kılo almaya baslamıs sütümü sağıp götürüyorum veriyorlar aklıma takılan kalp atısı zaman geçtıkçe düzelir mi? bugun 10 günlük diğer organları çalışıyor böbrek yetmezlığı gözüküyor kan değerlerinde ama ıdrarını gayet ıyı yapıyor demek ki böbreklerde sorun yok diyor doktor...yardımcı olursanız sevinirim...
hepınıze tesekkür ederim arkadaslar ama durumlar hıcte iç acıcı değil.doktorun söylediğine göre kızım kendını bırakmıs suan ıcın yasama sansı %1 yada 2 diyorcok zormus önce oğlum şimdi de kızım..
Rabbim sabır versin canım benim.Merak ettim şuan ne durumdasın?
amin canım..suan ki durumum kızımda vefat etti oğlumdan sonra
merhaba arkadaşlar,
26+5 günlük ıkızlerıme hamıleyken suyumun gelmesı sonucu ve serklaj olmasına ragmen(serkaj acıldı) kızımı ve oğlumu normal doğumla dogurdum.oğlum 14 saat yasayıp vefat etti.kızım ıse suan da yoğunbakımda kuvezde yatıyor doktorlar 2 yada 3 hafta olmadan kesın bırsey söyleyemeyız dıyor bugun gittigimde ise göbegınde katatreri değişimi sırasında kalp atıslarında düşme olmus ama kızım kılo almaya baslamıs sütümü sağıp götürüyorum veriyorlar aklıma takılan kalp atısı zaman geçtıkçe düzelir mi? bugun 10 günlük diğer organları çalışıyor böbrek yetmezlığı gözüküyor kan değerlerinde ama ıdrarını gayet ıyı yapıyor demek ki böbreklerde sorun yok diyor doktor...yardımcı olursanız sevinirim...
Önelikle 27+5'te doğum yapan bir anne olarak senın su an yasadıklarını cok iyi anlıyorum. Prematüre bebek annesi olmanın nasıl bir duygu olduğunu yasamayan hiç kimse anlayamaz. Ben 15 ay önce normal dogum sancısı ıle hastaneye gittim ve hiçbir şekilde dogumum durdurulamadan, bebegımı kucagıma bile alamadan 69 gün onun eve geleceği günü bekledim. Bu sebeple yasadıgın süreç çok zorlu, ama sakın unutma bu süreçte çözüm ve umut sadece sende. Moralini ve inancını ne kadar yüksek tutarsan minik yavruna o kadar faydalı olabilirsin. Ben yasadıklarımı bir blogta paylasıyyorum, istersen okuyabilirsin. Eksik kalan, sormak istediğin birşey olursa cekinme direk e-mail at (iremdidemsaygan@gmail.com)
blog adresim: Prematüre Bebek Annesi Olmak: Dünyanın Sonu ya da Yeniden Doğuş?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?