26 Ağustos Aşılama Günlüğüm 💉

curiousgrl

Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2024
103
41
13
Bu süreci rahat geçirmek için aylardır takip ettiğim bu siteye ilk defa konu açıyorum. Bu ay ilk defa çok ümit doğdu içime. Sonucu Olumlu veya olumsuz bu ayı buraya mühürlemek istedim.

25 Ağustosta gelişen 17-20-21 büyüklüğündeki yumurtalarım için ovitrelle çatlatma iğnesi vuruldu.

26 Ağustosta ultrasonda çatladığı görüldükten sonra aşılama yapıldı. 30 dk yerinden kalkmadan dinlenme süresi ve eve dönüş.

24 saat duş yasak. 28 i değerlendirme günü.
29 u duphaston progesteron başlandı.

9 Eylül Kan Testi bakılacak.

Son düzenleme:
İlk gün lekelenme yaşandı. 27 nin gecesi çatlama akıntıları oluştu. Birkaç gün sonra akıntılar durdu. İlk günden itibaren kasıklarda ve belde hafif şiddette ağrılar oluştu.

2-3-4 eylül erken test sonuçları. Hâlâ iğne etkisi olmalı. Yarın tekrar test yapacağım.

Eklentiler

• IMG_3251.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 23
Sabah testi negatif iğne etkisi geçti. Bata 4 gün kaldı. Kasık ve bel ağrıları son derece azaldı. Başka belirti yok. Yerleşme kanaması yaşanmadı.

Merhaba bende pazartesi ilk aşılamamı oldum çok heyecanlıyım umarım güzel sonuçlanır isteyen herkesin

Sabah testi negatif iğne etkisi geçti. Bata 4 gün kaldı. Kasık ve bel ağrıları son derece azaldı. Başka belirti yok. Yerleşme kanaması yaşanmadı.
Aşılamadan sonraki genel ağrılar neredeyse yok. Sabahki negatif test öğlen silikleşti. Sağ kasığımda çok belirgin batma başladı. Belimde de ağrı. Alt karnıma zaman zaman başlayıp kesilen çok hafif adet sancıları gelmeye başladı.

İnşallah güzel haberler alırsınız bende bu ay aşılama olacağım ilk kez heyecanlıyım hayırlısı olsun

İğnenin 11. Aşılamanın 10. Günü

Eklentiler

• IMG_3254.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 9
  • IMG_3253.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 9
Gece 11 de sol tarafa ve belime öyle bir ağrı girdi ki patlayacak gibi gerildi. Uzandım ve rahatladı. Acaba adet mi belirti mi ilaçların rahme yükü mü ilerleyen günlerde belli olacak.

Sabah testim yine negatif ve hafif adet sancılarım ve hafif gazım var. Sıcak basıyor. Olmak üzereyim galiba. Bat a son 3 gün. Sanırım kan testine bile gerek kalmayacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…