- 26 Eylül 2024
- 149
- 57
- 18
- Konu Sahibi curiousgrl
-
Aşılamadan sonraki genel ağrılar neredeyse yok. Sabahki negatif test öğlen silikleşti. Sağ kasığımda çok belirgin batma başladı. Belimde de ağrı. Alt karnıma zaman zaman başlayıp kesilen çok hafif adet sancıları gelmeye başladı.Sabah testi negatif iğne etkisi geçti. Bata 4 gün kaldı. Kasık ve bel ağrıları son derece azaldı. Başka belirti yok. Yerleşme kanaması yaşanmadı.
İnşaallah eylül ayında müjdemizi alırız.Merhaba bende pazartesi ilk aşılamamı oldum çok heyecanlıyım umarım güzel sonuçlanır isteyen herkesin
İğnenin 11. Aşılamanın 10. GünüAşılamadan sonraki genel ağrılar neredeyse yok. Sabahki negatif test öğlen silikleşti. Sağ kasığımda çok belirgin batma başladı. Belimde de ağrı. Alt karnıma zaman zaman başlayıp kesilen çok hafif adet sancıları gelmeye başladı.
Gerçekten insan çok umutlanıyor. İnşaallah siz de ilk seferde güzel haberi alırsınız.İnşallah güzel haberler alırsınız bende bu ay aşılama olacağım ilk kez heyecanlıyım hayırlısı olsun
Dayanamadım ve kan verdim. Değerim normalde istisnasız 0.5 olur. Acaba yükselecek miSabah testim yine negatif ve hafif adet sancılarım ve hafif gazım var. Sıcak basıyor. Olmak üzereyim galiba.Bat a son 3 gün. Sanırım kan testine bile gerek kalmayacak.
Yarın kanı tekrarlasanız, çoğu kişinin 12 13.günlerde pozitife dönmüş. İdrar testlerine güvenmeyin hiçSabah testi negatif. Kasıklarımda hafif regl ağrıları devam ediyor. Progesteronu bıraktığım an olacak gibiyim. Bata 2 gün kaldı. Stresim azaldı artık pek umutlu değilim.
İnşaallah. Ben de yarın tekrarlamayı düşünüyorum.Yarın kanı tekrarlasanız, çoğu kişinin 12 13.günlerde pozitife dönmüş. İdrar testlerine güvenmeyin hiç
İlk negatif olan test yine çizgi çıkardı. Ama dün çıkarmadı.Sabah testi negatif. Kasıklarımda hafif regl ağrıları devam ediyor. Progesteronu bıraktığım an olacak gibiyim. Bata 2 gün kaldı. Stresim azaldı artık pek umutlu değilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?