- 26 Eylül 2024
- 142
- 54
- 18
- Konu Sahibi curiousgrl
Bugün kan testi ve bat günüm. Sonuç netleşecek ve sonuca göre progesteronu bırakacağım ya da devam edeceğim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allahım inşallah gebesinizdir.Bugün kan testi ve bat günüm. Sonuç netleşecek ve sonuca göre progesteronu bırakacağım ya da devam edeceğim.
Allahım inşallah gebesinizdir.
Amin kuzucum ya bugün gördüm konunu heyecanlı heyecanlı okudum. Çok içimden geçirerek diledim hamile olmanı. İnşallah hamilesindir ve darısı bana da nasip olur. Sonuç ne zaman çıkacakmışYaa çoook teşekkür ediyorum güzel duanız için. Günümü güzelleştirdiniz. Sizin de gününüz güzel geçsin![]()
Ben de dün içli içli buraya mesaj atanlara o kadar dua ettim ki kendimi bile unuttum. Konuları okudukça gözlerim doldu anne olmak isteyenlerin umutlarından dolayı. İş çıkışı gideceğim teste nasipse. Sabah yine test yaptım ama negatiftiAmin kuzucum ya bugün gördüm konunu heyecanlı heyecanlı okudum. Çok içimden geçirerek diledim hamile olmanı. İnşallah hamilesindir ve darısı bana da nasip olur. Sonuç ne zaman çıkacakmış![]()
Bu ayı da böyle tamamladık.Hastanede kan verdim sonucu bekliyorum.
Progesteronu bıraktım. Artık reglin gelmesini bekleyeceğim.Bu ayı da böyle tamamladık.
Merhaba. Sonuc değişti miProgesteronu bıraktım. Artık reglin gelmesini bekleyeceğim.
Regl oldunuz muProgesteronu bıraktım. Artık reglin gelmesini bekleyeceğim.
EvetRegl oldunuz mu