• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 26 Aralık 2023 transfer olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
birşey sorucam kızlar üniversite hastanesinde oldum transfer yalnız tek iğnem var o da oksapar günde 3 iğne yazmışsınız da onu merak ettim
Benim 2 göbekten 1 kalcadan var. Kalca 3 günde bir yapiliyor. Herkese farkli veriyorlar canım.

Bende günde 3 kere estrofem 4 kere progestan fitil 1 kere oksapar aspirin decort folidoce içiyorum

@Papatya_71 @Ecbohemya nasılsınız kızlar nasıl gidiyor belirti varmı ?

@Papatya_71 @Ecbohemya nasılsınız kızlar nasıl gidiyor belirti varmı ?
Iyiyim canım, bugün sağ kasığımda bisiler var böyle tarif edemiyorum ama bilmiyorum ilaçlardan mi. Daha önce hamile kaldığımda sol kasığımda aynısı vardı. Umarim psikolojik değildir. Sende varmi canim? 🥰

Iyiyim canım, bugün sağ kasığımda bisiler var böyle tarif edemiyorum ama bilmiyorum ilaçlardan mi. Daha önce hamile kaldığımda sol kasığımda aynısı vardı. Umarim psikolojik değildir. Sende varmi canim? 🥰
Bende hiç bişey yok 😟

Bende adet ağrısına benzer ağrılar oluyor kasıkta alt tarafımda fln bilmiyorm ki ya inşallah vardır🙄

Bende adet ağrısına benzer ağrılar oluyor kasıkta alt tarafımda fln bilmiyorm ki ya inşallah vardır🙄
Hadi insallah canim ya🙏 yarını sabırsızlıkla bekliyorum. İnsallah bekleyebiliriz eşim bugün yap diyip duruyor 😁

Normal canım 5.gün olmasına rağmen daha belirgin bisey yok. Yatarken kasığımda gerginlik hissediyorum sadece ama oda az yani. Yarin test yapicaz ıns bu sefer cift cizgi çıkar 😍
Sadece dolgunluk hissi var orda bide yatarken batma hissi daha çok oluyor

Back
X