- Emoji Skoru
- 2
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi cileklilolipopp
-
Artık ikili cümleler kurmasını bekliyoruz bu yaşlarda bir ay sonra tekrar kontrol. Ama ben bu bir ayda ne yapacağım neler konuşmam neyi ogretmem gerekiyor bilmiyorum. Eskiden ce e derdi şimdi hın hın diyor. Uyanınca biseyler anlatıyor gibi uzunca anlatıyor ama anlamıyorum bukabukagabulu eeeee bukabuka diyor mesela.dediklerimi tekrarlamıyor. Ekranı neredeyse 3 aydır izlemiyor ama ilerleme yokDoktor ne dedi peki?
Aslında 1 yaşında da yürümüyor ve az konuşuyor diye gittim adam çocuğu elinden tutup hızla sedyede koşturdu biseyi yok dedi. Konuşma içinde kimi etken kimi geç konuşuyor bekle dedi 2 yaşında yine aynı doktora gittim yine aynısını söyledi. Sonra bi bayan doktor görsün dedim psikiyatriye yönlendirdi ordan çocuk gelisimci vs. Haftada bir iki de oyun yerlerine götürüyorum ama tek oynamayı tercih ediyor yolda çocukları Görünce onlara bakıp saniyelik seviniyor yine tek oynuyor kumlarla oynuyor taşla filanÇocuk doktora şimdi mi götürüldü . 1 yaşında bile ismine bakmadığında doktorlar takibe alıyor siz neden geç kaldınız ? Ekran varsa tamamen ekranı bitirin.
Hamilelik doğum derken kıskançlık edip dikkat çekmeye çalışıyor olabilir mi yeni mi farkettiniz bu durumları gittiğiniz doktorlar ne dedi ?
Keşke farklı bi doktora da gitseydınız elinden tutup yürüdü die git bekle demesi ben olsam manyak herhalde dersim aynı doktora da birdaha gitmezdim peki kardeşine karşı nasılAslında 1 yaşında da yürümüyor ve az konuşuyor diye gittim adam çocuğu elinden tutup hızla sedyede koşturdu biseyi yok dedi. Konuşma içinde kimi etken kimi geç konuşuyor bekle dedi 2 yaşında yine aynı doktora gittim yine aynısını söyledi. Sonra bi bayan doktor görsün dedim psikiyatriye yönlendirdi ordan çocuk gelisimci vs. Haftada bir iki de oyun yerlerine götürüyorum ama tek oynamayı tercih ediyor yolda çocukları Görünce onlara bakıp saniyelik seviniyor yine tek oynuyor kumlarla oynuyor taşla filan
Yani arada bebeğe vuruyor hani otizmden şüpheleniyorum ama bağımsızlığı severmiş otizm demişti bi doktor. Gel dedigimde geliyor. Elimi tut su içmeye gidelim dersem tutuyor. Ama şu konuşma durumu ve ara ara gözünün kahverengi olan kismini tam sağ yapıp dönmesi beni endişelendiriyor. Otizmlde belli hareketlete takıntı oluyor ya bu onun takıntısı mi diyeÇocuk doktora şimdi mi götürüldü . 1 yaşında bile ismine bakmadığında doktorlar takibe alıyor siz neden geç kaldınız ? Ekran varsa tamamen ekranı bitirin.
Hamilelik doğum derken kıskançlık edip dikkat çekmeye çalışıyor olabilir mi yeni mi farkettiniz bu durumları gittiğiniz doktorlar ne dedi ?
Çocuk gelişimci ve psikiyatri ne dediYani arada bebeğe vuruyor hani otizmden şüpheleniyorum ama bağımsızlığı severmiş otizm demişti bi doktor. Gel dedigimde geliyor. Elimi tut su içmeye gidelim dersem tutuyor. Ama şu konuşma durumu ve ara ara gözünün kahverengi olan kismini tam sağ yapıp dönmesi beni endişelendiriyor. Otizmlde belli hareketlete takıntı oluyor ya bu onun takıntısı mi diye
Kitap verdi içinde etkinlik varmış bolca iletişim oyun grubu bir ay sonra kontrolÇocuk gelişimci ve psikiyatri ne dedi
İnşallah güzel sonuçlar elde edersiniz hiç bi sorun yoktur gecmıs olsunKitap verdi içinde etkinlik varmış bolca iletişim oyun grubu bir ay sonra kontrol