26 cı hafta bebeyin gelişimi 10 gün geriden geliyor böyle durum yaşıyan oldumu ?

gunesh9

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2023
2.076
1.004
53
37
26 cı hafta bebeyin gelişimi 10 gün geriden geliyor böyle durum yaşıyan oldumu ? Her şey normal ama böyle gorundu hafta bir doktor kontrola çağırdı takip için

26 cı hafta bebeyin gelişimi 10 gün geriden geliyor böyle durum yaşıyan oldumu ? Her şey normal ama böyle gorundu hafta bir doktor kontrola çağırdı takip için
yeni mi geriledi hep mi geriydi önemli olan. bir de her ultrasonda ileri geri oynayabiliyor telaş etmeden takip edin başka bir problem görünmediyse inşallah bir sorun yoktur. bir arkadaşımın da bir hafta gerilemişti sonlara doğru, çok şükür sağlıkla aldı kucağına. ben de her hastanede farklı ölçüm sonuçları alıyorum artık ölçümlere takılmayı bıraktım o yüzden sadece satı baz alıyorum

21 cı haftda detaylı ulrtasında. Doktor 1 hafta demiişdi şimdim 26 cı hafta takip doktorum 10 gün dedı aslında sorun yok dedı kendı kucuk bebek ola bılır dedı ama işde takip alcağız hafta 1 bır bakalım dedı bugun bıraz telaşlandım

önceki ölçümler yanıltıcı olabilir, dediği gibi minyon bir bebek olabilir genelde kemik yapısı baba tarafına çekiyor eşinizin tarafı minyon mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…