Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yeni mi geriledi hep mi geriydi önemli olan. bir de her ultrasonda ileri geri oynayabiliyor telaş etmeden takip edin başka bir problem görünmediyse inşallah bir sorun yoktur. bir arkadaşımın da bir hafta gerilemişti sonlara doğru, çok şükür sağlıkla aldı kucağına. ben de her hastanede farklı ölçüm sonuçları alıyorum artık ölçümlere takılmayı bıraktım o yüzden sadece satı baz alıyorum26 cı hafta bebeyin gelişimi 10 gün geriden geliyor böyle durum yaşıyan oldumu ? Her şey normal ama böyle gorundu hafta bir doktor kontrola çağırdı takip için
21 cı haftda detaylı ulrtasında. Doktor 1 hafta demiişdi şimdim 26 cı hafta takip doktorum 10 gün dedı aslında sorun yok dedı kendı kucuk bebek ola bılır dedı ama işde takip alcağız hafta 1 bır bakalım dedı bugun bıraz telaşlandımyeni mi geriledi hep mi geriydi önemli olan. bir de her ultrasonda ileri geri oynayabiliyor telaş etmeden takip edin başka bir problem görünmediyse inşallah bir sorun yoktur. bir arkadaşımın da bir hafta gerilemişti sonlara doğru, çok şükür sağlıkla aldı kucağına. ben de her hastanede farklı ölçüm sonuçları alıyorum artık ölçümlere takılmayı bıraktım o yüzden sadece satı baz alıyorum
Minyon bir kadınmısın?26 cı hafta bebeyin gelişimi 10 gün geriden geliyor böyle durum yaşıyan oldumu ? Her şey normal ama böyle gorundu hafta bir doktor kontrola çağırdı takip için
önceki ölçümler yanıltıcı olabilir, dediği gibi minyon bir bebek olabilir genelde kemik yapısı baba tarafına çekiyor eşinizin tarafı minyon mu?21 cı haftda detaylı ulrtasında. Doktor 1 hafta demiişdi şimdim 26 cı hafta takip doktorum 10 gün dedı aslında sorun yok dedı kendı kucuk bebek ola bılır dedı ama işde takip alcağız hafta 1 bır bakalım dedı bugun bıraz telaşlandım
165 boyundayım ama kendım doğumda küçük doğulmıuşum işde banamı benzedı yoksa sorun varmı onu takip edeceklerMinyon bir kadınmısın?
Mınyonda var teyzesı eşimin , bılemedımkı şimdi takip edecekler hafta 1önceki ölçümler yanıltıcı olabilir, dediği gibi minyon bir bebek olabilir genelde kemik yapısı baba tarafına çekiyor eşinizin tarafı minyon mu?
Cinsiyeti kız mı ?Galıba az kişi başına gelmiş
Hayr erkekCinsiyeti kız mı ?
Benim doktorum 4 hafta geri 4 hafta ileri normal dedi. Cinsiyetini de kızlar bi tık minyon oluyor ya o yüzden sordumHayr erkek
Yok bizde erkek 21 cı haftada 5 gun geride ıdı 26 olmalı ıdı 24+6 çıkdı 740 gram normalda 26 da 900 falan galıba oluyor anlamdımkı onda hafta bır takibe çağırdı , aslında sağlık sorun yok neden boyle ona bakacaklarBenim doktorum 4 hafta geri 4 hafta ileri normal dedi. Cinsiyetini de kızlar bi tık minyon oluyor ya o yüzden sordum
Bebegi besleyen kan damarların da çentik yani tıkanıklık yoksa korkmayın.165 boyundayım ama kendım doğumda küçük doğulmıuşum işde banamı benzedı yoksa sorun varmı onu takip edecekler
Bakdılar kan akışında sorun yok , hatda corasprınde kullanıyoruk kan akışında sorun yokBebegi besleyen kan damarların da çentik yani tıkanıklık yoksa korkmayın.
Bebeğiniz minyon bir bebekte olabilir.
Doktorların hesaplamaları buyuk oranda dogru ama minyon yapılar için doğruluğu yoktur.
Bebege kan gider damarların akisina neden bakmıyorlar bir kaç saniyelik bir işlem. Ultrason aletini damarların uzerine getirip kan akisina bakacak.
Sorun yoksa minyon bir bebek olabilir.Bakdılar kan akışında sorun yok , hatda corasprınde kullanıyoruk kan akışında sorun yok
Ben kendımde küçük doğmuşum 2500 annnem dıyır belkıde bana benzemişdir , işde doktor mınyon bebeb dedı ola bılır ınshAllah öğledır , bakalım ama işde tedbir kontrolsa saklıyalım haftda 1 takip edelim dedıSorun yoksa minyon bir bebek olabilir.
Benim anne tarafım 6-5-4,5 kilo cocuklar doğuran analar.
Kızım 3 kilo 50 cm di doğduğun da annem yok şöyle böyle diyordu ama bir teyzesi 1.40 kusur cm boyunca ufak bir kadındı.
Ona çekebilir demiştim.
Bir doğdu bir büyüdü, şimdi yaşıtlarının biraz üzerinde seyrediyor…
Sağlıklıysa takılma.
Telaş ve stress asla yok. aman bebişi etkilemek yok :)26 cı hafta bebeyin gelişimi 10 gün geriden geliyor böyle durum yaşıyan oldumu ? Her şey normal ama böyle gorundu hafta bir doktor kontrola çağırdı takip için
Şu an 31+4 ama hayla gelıyor karın çevresı ve kılosu gerıden sıkı takıp edılıyor işde şukur durmadı ılerlıyor ama her hafta işde kontrola gıdıyorım bakalımTelaş ve stress asla yok. aman bebişi etkilemek yok :)
Ultrason cihazına göre 1-2 hafta ileri veya geri sonuçlar saptanabiliyor. Ben aynı gün içerisinde farklı hastanelerde farklı doktora muayane oldum. Cihazdan cihaza fark olabiliyor.
Kaç kg şuanŞu an 31+4 ama hayla gelıyor karın çevresı ve kılosu gerıden sıkı takıp edılıyor işde şukur durmadı ılerlıyor ama her hafta işde kontrola gıdıyorım bakalım
31 haftada 1440 idiKaç kg şuan