26 gun adet gecikmesi !!!

Lemn1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2021
26
-1
1
31
Arkadaslar merhaba. 26 gundur adet gecikmem var. Test yapiyorm bi silik cikiyo bi kayik cikiyo. bi cikmiyor. Doktora gidicem ama hamile degilimdir diye düşünüyorum. Çünkü bi tette adam gibi cift cizgi gormedim. Sizin yorumunuz ve tecrubelerinizi merak ediyorum. Sevgiler

26 günde hiç doktora gitmediniz mi?
Burayı bırakıp doktora gidin.
Çift çizgi görmüyorsanız tehlikeli bir durum olabilir.

26 günde hiç doktora gitmediniz mi?
Burayı bırakıp doktora gidin.
Çift çizgi görmüyorsanız tehlikeli bir durum olabilir.
Daha onceleri de bir hafta gecikmelerim oluyordu. Test yaptim ara ara evde belirginlesmesini bekledim. Erteledim hep pcos var bende gecikme olmustur falan dedim ama ha bugun ha yarin derken olmadim adet. Yarin icin sagliga gidip kan vercem pazartesi de doktora gidicem ama cok yoruldum psikolojik olarak

Arkadaslar merhaba. 26 gundur adet gecikmem var. Test yapiyorm bi silik cikiyo bi kayik cikiyo. bi cikmiyor. Doktora gidicem ama hamile degilimdir diye düşünüyorum. Çünkü bi tette adam gibi cift cizgi gormedim. Sizin yorumunuz ve tecrubelerinizi merak ediyorum. Sevgiler
Buyuk ıhtımal kıst olusmus sene de 1 defa yapıyor benim de artık Dr a bile gitmiyorum cok ıyı anlıyorum resmen gebelik belirtisi gıbı de belirti veriyor bel kasık agrısı gaz sancısı falan adet olduktan sonra dıger adetim 50 gun sonra falan oluyor sonra duzene giriyorum isterseniz gıdın sokturucu verir yada kendiniz eczaneden alın

Buyuk ıhtımal kıst olusmus sene de 1 defa yapıyor benim de artık Dr a bile gitmiyorum cok ıyı anlıyorum resmen gebelik belirtisi gıbı de belirti veriyor bel kasık agrısı gaz sancısı falan adet olduktan sonra dıger adetim 50 gun sonra falan oluyor sonra duzene giriyorum isterseniz gıdın sokturucu verir yada kendiniz eczaneden alın
Baktirmadan kafama gore sokturucu almamaliyim

Back
X