26. haftada suyum geldi

Shalini

Guru
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2013
3.646
4.274
333
merhaba anneler, anne adaylari. 25+6 dayken yani gecen hafta bir anda suyum geldi. hastaneye gittik ve yatisim yapildi. enfeksiyon cok sukur ki yok. 1 haftadir hastanede yatiyorum. bebegin suyu 13 cm olculuyor. 8 e ve altina inmemesi gerekiyor. stres yapmayayim diyorum ama elimde degil. acilma, kisalma sanci vs yok. ama wc ye gittigimde peceteye hafifte olsa saf su geliyor ben de bebegin suyunun artmasi icin bol bol su iciyorum ve havuc suyu iciyorum. 30 ustlerini gorur muyum? ne olur moral verin bana, cevrenizde benim gibi erken haftada suyu gelip "şunlari yapti ve gebeligi saglikli ilerledi" dediginiz seyler var mi? her sabah doktorlar ultrasona alirken kalp krizi gecirecek gibi oluyorum. hastane psikolojisi zaten cok kotu.

Stres yapmayın sakin olmaya çalışın herşey yolunda gidicek 30 ları tabiki de görüceksiniz hiç merak etmeyin Allahın izbiyle sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alıcaksınız inşallah

Merhaba canım öncelikle çok geçmiş olsun bende yanlış hatırlamıyorsam 21. Haftamın içinde suyu helip hastahanede yatmıştım ölçümleri vs hatırlamıyorum tam oşarak ama 1 hafta gözetim altında tutulmuştum birde sürekli sancılarım çıkıyordu rahimağzı açıklığımda oşmuştu bunlara rağmen taburcu öncesi her ihtimale karşı ciğer geliştirici iğne vurup yolladılar 35+2 dr doğum yaptım 1.770kg bebeğimi hiç küvöz görmeden kucağıma aldım çok şükür benim bebeğim biraz küçüktü hastahanede yattığım sürece duyduklarımı uyguladım bende havuç suyu birde hindistan cevizi sütü burada en son migros markette bulmuştuk nekadar faydası oldu bilmiyorum ama ben stres yapınca kasılmalarım oluyodu onu keşfedince stresten uzak kalıp vakit grçmiş bebeğimi kucağıma almışım tarzında hayaller kurdum endişe etme Allahın izniyle sende senin için en hayırlı zamanda sağlıkla bebişine kavuşursun inşallah

yaa masallah cok iyi, 21 den 35 e kadar cok guzel ve uzun bir surec. insallah ben de gorurum 35 leri. 1 hafta mi kaldiniz sadece hastanede? ben doguma kadar hastanede kalacakmisim. aslinda hastanede kalmayi istiyorum cunku eve gecince bakacak kimsem yok. evde oldugunuz surecte hic kalkmadiniz mi? yani hep yattiniz mi

3 günde 1 düzenli kontrole gitmiştim canım perinatoloji bölümünde herdefasında doğuma gidicekmişsin gibi gel dediler bebeğim normalden daha minik oşduğu için tutabileceğimiz kadar tutucaz demişlerdi okadar uzun süreçte hastahane yolu yaptığım için sürekli yatma gibi bi durumum olmamıştı zaten benim suyum evde gelmişti bu ne acaba diye çamaşırımı çıkardığımda oan damla damla suyum geliyodu hiç kesilmeden ama damla damla sadece hastahanede beklerken geldi daha sonra ilk muayenede çatala oturduğumda test yapıyolardı suyummu diye o ara doktor gelip hastanın suyu geliyo zaten şuan görmüyormusunuz burdamı doğurtcanız diye kızmıştı ama yatışım oldu bana takip et dediler biyandan yatıştan itibaren başka hiç gelmemişti sıvı tam sınırda çok az daha sıvı kaybı olursa bebeği alıcaz demişlerdi sezaryen olucaktım o muayeneden sonra 1 hafta boyunca hiç gelmedi suyum o ilk ve sondu yani ama sancılarım vardı sürekli onu çözemiyolardı en son bazen zayıf annelerde sancı olmasada sürekli çıkabiliyo vs dedi o korkulu anları okadar çok beynimden silmek istemiştimki şimdi sana yazdıkça hatırlıyorum inşallah sende benim gibi sağlıkla kucağına alıcaksın bebeğini en güzel ilaç sürekli bebeğinle güzel anılarını hayal et onu ilk görüşün kokusunu ilk alışın ilk yuvanıza gidişiniz ilk banyosu ilk gezmeniz ilk geceniz evde ilk geceniz beni en çok bunlar sakinleştiriyodu arada nabzını yokla tabi çok heyecanlanmadan kur hayallerini

Canım şimdi baktım eski açtığım konularıma ama 25 haftadaymışım suyumun geldiği dönem yinede uzun bir süre problemsiz geçirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…