26 haftalığım erken mi

Konya gelini 42

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2022
126
43
48
30
Hamileliğin hangi döneminde alışveriş yapmaya başladınız 26 haftalığım erken mi kilolu hamilelik geçiriyorum erken doğum olursa diye hazır olsun diye düşünüyorum ama erken mi sezaryen doğum olacak bu arada

Bunu bende merak ediyom acaba kaçta başlamamız gerekiyor erken doğum riski olanların

Bence erken değil cinsiyet belli olduktan sonra ufak ufak başladık kıyafet bez vs almaya fiyatlara bakınca hepsini bir anda almak çok zor bence her ay bir bütçe ayırmak ona göre daha da pahalanmadan almak bence mantıklı

Bana göre şu ekonomik şartlarda geç bile kalınmış , herşey zamanla daha da pahalanıyor . Ben cinsiyet belli olduktan sonra aldım çoğu şeyi, 25.haftadayım ufak tefek ıvır zıvır şeyler kaldı

erken doğum riski varsa alınabilir. Konya da da doğru düzgün birkaç mağaza dışında göremedim ben. 18 haftalığım daha iğne almadım :)

erken doğum riski varsa alınabilir. Konya da da doğru düzgün birkaç mağaza dışında göremedim ben. 18 haftalığım daha iğne almadım :)
Yavaştan listeyi yapıp başlayım ben o zaman bu arada Balıkesir yaşıyorum ama konya da olsa belli başlı yerlerden alırdım yine e bebek civil gibi yerli esnafı pahalı olabiliyor

Bayağı büyümüş, uygun ve indirimde ne bulursan almalısın bence. Günden güne herşeyin fiyatı*2 oluyor maalesef

Ben de 26 haftalığım, epey şey tamam şu anda. En son geçen haftasonu bebek arabası aldık. Beşikle dolap kaldı sadece diyebilirim. Ama bize çok fazla hediye de geliyor, onun da etkisi var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…