- 8 Nisan 2022
- 126
- 43
- 48
- 30
- Konu Sahibi Konya gelini 42
-
Bunu bende merak ediyom acaba kaçta başlamamız gerekiyor erken doğum riski olanlarınHamileliğin hangi döneminde alışveriş yapmaya başladınız 26 haftalığım erken mi kilolu hamilelik geçiriyorum erken doğum olursa diye hazır olsun diye düşünüyorum ama erken mi sezaryen doğum olacak bu arada
Umarım tecrübeli anneler cevap verirlerBunu bende merak ediyom acaba kaçta başlamamız gerekiyor erken doğum riski olanların
Ben diğerinde beşiği falan 3aydan sonra aldım ama erken doğdu yaşamadı baya kötü bi durumdu şimdi de öyle olursa diye düşünüyomUmarım tecrübeli anneler cevap verirler
Allah korusun geçmiş olsun üzüldüm ben de korkuyorumBen diğerinde beşiği falan 3aydan sonra aldım ama erken doğdu yaşamadı baya kötü bi durumdu şimdi de öyle olursa diye düşünüyom
erken doğum riski varsa alınabilir. Konya da da doğru düzgün birkaç mağaza dışında göremedim ben. 18 haftalığım daha iğne almadım :)Hamileliğin hangi döneminde alışveriş yapmaya başladınız 26 haftalığım erken mi kilolu hamilelik geçiriyorum erken doğum olursa diye hazır olsun diye düşünüyorum ama erken mi sezaryen doğum olacak bu arada
Yavaştan listeyi yapıp başlayım ben o zaman bu arada Balıkesir yaşıyorum ama konya da olsa belli başlı yerlerden alırdım yine e bebek civil gibi yerli esnafı pahalı olabiliyorerken doğum riski varsa alınabilir. Konya da da doğru düzgün birkaç mağaza dışında göremedim ben. 18 haftalığım daha iğne almadım :)
Ama bi yönden de her şey pahalanıyo almamız lazım mecbur alıcaz her haldeAllah korusun geçmiş olsun üzüldüm ben de korkuyorum
Aynen bir ay içinde her şey değişmiş oluyor geçen ay kontrol için dışarı çıktığımda baktığım fiyatla dün baktığım fiyat arasında fark varAma bi yönden de her şey pahalanıyo almamız lazım mecbur alıcaz her halde
Aynen öyle yaAynen bir ay içinde her şey değişmiş oluyor geçen ay kontrol için dışarı çıktığımda baktığım fiyatla dün baktığım fiyat arasında fark var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?