26 haftalık bebek boy kilosu

senemsls

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2024
782
272
23
26
Kızlar 26. Hafta boy kilo ölçümleriniz nasıl çıktı? Benim bebeğim 1056 gram 37 cm çıktı. Bende çok kilo almaya başladım ekstra son 1 ayda 2.5 kilo almışım doktorum max ayda 1 almam gerektiğini söyledi. Bebekte bu şekilde giderse normal doğum olmayabileceğini söyledi ayrıca şekerim yok ama şekerim çıkabileceğini söyledi. Siz neler yaşadınız tecrübelerinize ihtiyacım var

30.haftada 2142 grammış. boyu da 42 cm. ama 26.haftadaki ultrason görüntüsünde değerleri çekmemişim

ben de 25.haftadan sonra doğuma kadar 15 kilodan fazla aldım. doktorum bana da kilo alırsam vajinal doğumun riske gireceğini söyledi. ama çok sükür sağlıklı bir sekilde doğurdum.

Maşallah çok sevindim daha önce doğum hikayenizi okumuştum zaten sağlıkla büyütün inşallah umarım benimde sizin gibi olur. Doğumdan sonra kilo vermeye başlayabildiniz mi peki süreciniz nasıl ilerledi? Veremeyeceğim diye çok korkuyorum açıkçası. Düşük yapmadan önce kilo almıştım ve kilolu hamile kaldım hayatımda ilk defa bu kiloları gördüm. Doğumdan sonra kilolar gidiyor diyende var kalıyor diyen de

65 kilo ile hamile kaldım, 85 ile doğurdum. doğumdan 4 gün sonra 75 kiloya indim. ilk üç ay yememe dikkat etmeyince 82 kilo oldum tekrar.

su an diyetisyenle ilerliyorum ve 70 kiloyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…