• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek kilosu ve önde gitmesi kafa karışıklığı

Aynen
Yarın endokrinoloji gidicem bakalım ne dicek aslında çok yüksek değil gibi hepsi açlık 75 Gr 50 gr verseydi daha iyi çıkardı belkide neyse dayancaz artık şey duydum bı arkadaş demişti kaçamak la beraber süt tüketildiğinde fazla tukseltmiyormus bende öyle yapcam geçen ekler yedim dayanamadım ama şeker o kadar azdı ki dedim iyimis birde sütle içsem daha mantıklı iyi olur
Benim şekerli birşey yemeye cesaretim yok :) ağzıma tatlı namına hiçbirşey sürmedim. Benim kaçamaklar karbonhidrat oluyor. Sütü ben de duymuştum. Tarçında iyi geliyormuş. Deneyeceğim.

Bird
Benim şekerli birşey yemeye cesaretim yok :) ağzıma tatlı namına hiçbirşey sürmedim. Benim kaçamaklar karbonhidrat oluyor. Sütü ben de duymuştum. Tarçında iyi geliyormuş. Deneyeceğim.
e şey sormak istiyorum diyorlar ya ağzına ilk lokmayı aldıktan 1 saat sonra diye mesela saat 8 de sofraya oturdum ilk lokmami aldım 9 damı ölçüm yapıyorum tokluk

Bird
e şey sormak istiyorum diyorlar ya ağzına ilk lokmayı aldıktan 1 saat sonra diye mesela saat 8 de sofraya oturdum ilk lokmami aldım 9 damı ölçüm yapıyorum tokluk
Bana doktorum yemeğini ye 1 saat sonrs ölç dedi. Ben öyle yapıyorum. Bazen unutuyorum 1 buçuk saat sonra ölçüyorum. 2. Saat toklukta 120 altı olması gerekiyor ya. 130 civarı falan çıkarsa 1buçuk saat sonra normal diyorum. Kendine göre ayarlarsın. Çok hassas davranmıyorum ben saat konusunda.

1-2 hafta önden gitmesi sorun değil. Normalde şekeri olmayan kadınlarda hamilelikte gebelik şekeri olabilir, bunun için şeker yüklemesi testi yapılıyor. Benim iki çocuğumun da hamilelikte 1-2 hafta önden gitti sonra normale dönüyor yada belli hafta sonra söylemeye gerek kalmıyor. Her iki oğlum da 4 kilo üstü doğdu, bende gebelik şekeri çıkmadı. Zaten tatlıdan tiksinmiştim tatlı şeyler yemedim. Ama meyve çok yedim her gün 1-2 meyve yiyordum 😁 1 nar 1 ayva gibi büyük meyveler. Bebeğin büyük olması doğumda sorun olabilir benim ikincisi sezaryen oldu o yüzden. Normal doğumda bebeğin omzu çıkabiliyor doğum zor oluyor. Doğum sonrası ise daha rahat.

Bana doktorum yemeğini ye 1 saat sonrs ölç dedi. Ben öyle yapıyorum. Bazen unutuyorum 1 buçuk saat sonra ölçüyorum. 2. Saat toklukta 120 altı olması gerekiyor ya. 130 civarı falan çıkarsa 1buçuk saat sonra normal diyorum. Kendine göre ayarlarsın. Çok hassas davranmıyorum ben saat konusunda.
Birde siz maşallah 🧿 benden ileridesiniz ya hafta olarak 28 haftalik olduk gün içinde hareket ediyor ama düzensiz 3 gün çok güzel hareketler varsa 2 3 gün azalma olup yine hareketleniyor bunlar normal mi

1-2 hafta önden gitmesi sorun değil. Normalde şekeri olmayan kadınlarda hamilelikte gebelik şekeri olabilir, bunun için şeker yüklemesi testi yapılıyor. Benim iki çocuğumun da hamilelikte 1-2 hafta önden gitti sonra normale dönüyor yada belli hafta sonra söylemeye gerek kalmıyor. Her iki oğlum da 4 kilo üstü doğdu, bende gebelik şekeri çıkmadı. Zaten tatlıdan tiksinmiştim tatlı şeyler yemedim. Ama meyve çok yedim her gün 1-2 meyve yiyordum 😁 1 nar 1 ayva gibi büyük meyveler. Bebeğin büyük olması doğumda sorun olabilir benim ikincisi sezaryen oldu o yüzden. Normal doğumda bebeğin omzu çıkabiliyor doğum zor oluyor. Doğum sonrası ise daha rahat.
Ayy keşke bende tiksinsem muhteşem olur dün doktora direk bunu sördum beni etkiliyor çünkü ya 😂

Birde siz maşallah 🧿 benden ileridesiniz ya hafta olarak 28 haftalik olduk gün içinde hareket ediyor ama düzensiz 3 gün çok güzel hareketler varsa 2 3 gün azalma olup yine hareketleniyor bunlar normal mi
Normal o haftalarda düzensiz oluyor hareketleri. Ben de endişelenirdim sizin gibi ama doktora kontrole gittiğimde gayet iyi derdi.

Doktor ne dedi size? Ne sonuç aldınız? Ben de şunu merak ediyorum doğumdan hemen sonra odaya gelir gelmez istediğimi yiyebilecek miyim 😂
Ayy eşime diyorum eve gelir gelmez su yemeği yapalım sonra şunu al 😂😂😂 doktor sınırda yüksek 2 hafta ölçüm yap gel dedi diyet verdi diyette 3 yemek kaşığı yemek 3 pilav 1 kepçe çorba böyle devam ederek olcumle beraber gel dedi yani doktor vurdu ama öldürmedi 😂 ya zaten e nabizdan sonucu gördüğüm günden beri tatlıyı karbonhidrat işte un pasatne ürünleri hepsini kesip kendim başlamıştım sadece 1 kez basmati pirinç ve 1 kere çok az tatlı tatlı tükettim yoksa devam ettim yani duzenli 2 buçuk hafta oldu işte bu tarz beslenmem bakalım bugünde çubukları alıp ölçüme baslicam

Back
X