Premature Bebekler 26 haftalik dogum yapan arkadaslar yardm edinn

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

Gzm38

Guru
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2014
979
322
Arkadaslar suan 26+3 gunluk hamileym bobrek tasida var bu yuzden erken dogum riskim var ve bel kismimda karnimin ust tarafinda ve kasiklarmda sanci var bebek kasiklarima toplaniyo surekli sizdede aynisi mioldu yazar misinz lutfenn yardm edin bel agrisi yukari dogru cikiyo yardm edn nolur :KK43:

Son düzenleme:
naptın arkadaşım ne oldu dün açmışsın konuyu gittin mi doktora

Gidemedim malesef :KK43: sancilar boylemiydi sizinde bugunde 1 saat icinde 5 kez sanci girdi kasklarima 40 sn kadar surdu ve sirtmda cogaldi agri

Gidemedim malesef :KK43: sancilar boylemiydi sizinde bugunde 1 saat icinde 5 kez sanci girdi kasklarima 40 sn kadar surdu ve sirtmda cogaldi agri

Hic durma bosuna canim doktora git evet bebek toplaniyodu sanci giriyodu ve dogum oldu ins. Zamaninda dogar bebegin

Suan sancm yk ama arada kasiklarima.giriyo ve sirtimn agrisi devam ediyo.bebeginz yasiyo mu peki bi skntisi var mi ?

Bu haftalarda dogup yasayan cok bebek var yalanci sanci olsa gerek olsaydi 3 gun olmus baslayali sıklasırdi muhtemelen coktan.. belirli dakika araligi var mi

Ama yinede git doktora derim ben nedir ne degildir anlarsin en azindan

Bu haftalarda dogup yasayan cok bebek var yalanci sanci olsa gerek olsaydi 3 gun olmus baslayali sıklasırdi muhtemelen coktan.. belirli dakika araligi var mi
1 saatte 4 5 kez giriyo bazen aradan 1 saat geciyo aniden bir sanci giriyo hareket edemiyorum aglayacak gibi oluyorum karnim geriliyo bebek toplaniyo bazen sıklasiyo bazen 1 saat 2 saat sonra geliyo

X