selam..ben bundan 2.5 sene evvel erken doğum yaptım.ikizlerim vardı.tam 26 hafta 5 günlüktüler.birisi ancak 3 gün yasadı.diğeri 2 ay küvezde kaldı.şimdi cin gibi masallah dünya tatlısı bi kız oldu.:) çok zor günler geçirdik,ama Allah bize metanet verdi büyüttüm kızımı çok şükür.şimdi yasıtlarından bile daha uzun görünüyor,biraz iştah problemizmiz var ama 1 sene sütümü sağıp verdikten sonra bugünlere ulaşmak çok güzel.neden yazıyorum; benim gibi yeni erken doğum yapmış anneler varsa onlara destek olmak için....cidden bu konuda çok tecrübe kazandım.hertürlü probleminizde bana yazın elimden geleni yapmaya çalışırım.en iyi imkanlara sahip hastaneleri söyleyebilirim size,gerekli kontrolleri,başımıza gelenleri...
sevgilerimle
selam..ben bundan 2.5 sene evvel erken doğum yaptım.ikizlerim vardı.tam 26 hafta 5 günlüktüler.birisi ancak 3 gün yasadı.diğeri 2 ay küvezde kaldı.şimdi cin gibi masallah dünya tatlısı bi kız oldu.:) çok zor günler geçirdik,ama Allah bize metanet verdi büyüttüm kızımı çok şükür.şimdi yasıtlarından bile daha uzun görünüyor,biraz iştah problemizmiz var ama 1 sene sütümü sağıp verdikten sonra bugünlere ulaşmak çok güzel.neden yazıyorum; benim gibi yeni erken doğum yapmış anneler varsa onlara destek olmak için....cidden bu konuda çok tecrübe kazandım.hertürlü probleminizde bana yazın elimden geleni yapmaya çalışırım.en iyi imkanlara sahip hastaneleri söyleyebilirim size,gerekli kontrolleri,başımıza gelenleri...
sevgilerimle
allah bebişini sana bağışlamış ne büyük mucize değilmi neler yaşadığını tahmin edebiliyorum çünkü benim kızkardeşimde 2 yıl önce 27 haftalık doğum yaptı ve bebeğin su kesesi devamlı azaldığı için bebekte enfeksiyon başlamıştı anneyi tehlikeye atıyor diye bebeği aldılar almadan önce 10 gün kadar bir iğne yaptılar kardeşime suni sancı iğnesi yaptıkları halde doğum 3 gün sonra gerçekleşebildi bebişimiz 3 ay yoğunbakımda küvezde kaldı kardeşimin kurtulmasına sevindik allaha şükür küçük meleğimizde hayatta sorunları var çokta çektirdi kerata ama dediğin gibi zıpırın teki bizimkide valla bizim ufaklık elleri gelişmediğinden parmakları yağışıktı ekimde plastik cerrahi ameliyatı geçirdi doğduğunda ayağında problem vardı kangren tehlikesi bileğinden aşağısını kestiler protezle koşturuyor şuan bir de zekiii sormayın valla maşallah nasip kısmet işte ölür denilen bebek yaşıyor ve galiba tv ye çıkacak yakında 2 kanal röpörtaj istiyor kardeşim öğretmen olduğundan istemiyor bakalım nolcek
heidicim insallah cook güzel bir hamileik gecirirsin:)tam zamanında gelir bebişin.valla ben 2.cocuğu cok istememe rağmen cok korkuyorum heralde bi daha deneyemiycembebişim kardeşsiz kalacak ama napim
ahh ecemizzz ahhhhhhh...
Allah bebeğine ömür versin çok zorlu bi sınavı atlatmışsın canım inşallah bundan sonrada heşey yolunda gider mutlu mesut yaşarsınız bebeğinizle...amin..
aynı sorunu ve sınavı ben şuan yaşıyorum 27 haftalık doğum yaptım 52 gün önce bebeğim 460 gram doğdu ve kilosu düştü 410 grama küvezde canım solunum cihazına bağlı yaşam mücadelesi veriyor gözleri bile gelişmedi herhafta göz kontrolünü oluyor doktorları bilirsin herşeye hazırlıklı ol falan filan inşallah iyi olucak ...iyi yazıları okuyunca umutlarım kat kat artıyor herşeyin hayırlısı..psikolojim bozuldu demişsin bende aynıyım şuan hergün hastaneye gidip görüyorum minicik yavrum bugün 52.günümüz 640 gram yavaş yavaş alıyor kilosunu 1 kilo olması için neler vermezdim ama beklemekten başka ve sabırdan başka bişi gelmior gelişmeleri diğer konumda yazıyorum ordan da görüşelim şimdilik böle canım ...
rop teşhisi koydu ama derecesini bilmiyorum şoktan soramamıştımşuan için lazere gerek yok dedi herhafta takip edeceklerini ama ileride lazer olacağını söyledi...şuan lazer olmamasının nedeni sanırım küçük bebek olduğundan daha göz merkezi oluşmamış demişti...yaa çok korkuyorum sağlığına kavuşsun zayıf yada minik olmasını dert etmiyorum 52 gün oldu bi 52 gün daha giderim hastaneye yanına ama sağlıklı olsun yeterki...benim merak ettiğim göz merkezi oluşmayan erken doğan bebeklerin gözleri görmezmi? bence daha tam gelişmediğinden böle gelişirse herşeyi göz merkezide gelişir yoksa ben kendimi mi avutuyorum offf çok zorrrr Allah kimseye vermesin...
sevgilerimle
merhaba ecemiz.. yasadiklarina bir anne olarak cok üzüldüm annelik duyguu cok agir ve bir okadarda kutsal bir duygu yasadiklarina bire bir anlayabiliyorum kücük bebekleri topraga vermek ne acidir hic düsünmek bile istemiyorum...bende erken dogum yaptim iki hafta küvezde kaldi kizim cok korktuk kendi nefes alamicak sonra kalp sorunu felan cikacak diye cok sükür yok bir ara kalp problemi yasadik kalbinde delik vardi neyseki kapandi allaha sükürler olsun suan kizim 3 aylik oldu 33 haftalikken dogdu ...bilirsin belki erken dogan bebeklerde bir agriza hep kaliyor ..cok sükür senin kizin iyiymis cok sevindim canim benim annelik ne zor degilmi bana göre annelik hakki degilde annelik duygusu kutsal bunu yasiyan biliyor kizinla sana ömür boyu mutluluk saglik dilerim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?