26 haftalik gebelikte bebek hareketleri

slm annisler 26 haftalik gebeyim 3-4 gundur bebegimin hareketleri azaldi bayramda cok gezdim ondan mi acaba yada bu haftalarda normal mi

Canım bildiğim kadarıyla annenin hareketli olduğu zamanlarda bebişler biraz durgun olabiliyor. Doktorumun bana sürekli söylediği şey günde 10 defa hareket etmesi yeterli. Eğer gün içinde hiç hissedemediysen bir şeyler yiyip sol yanına yat ve hareketlerini öyle dinle. Onlarda bizim gibiler bir günleri diğer gününü tutmuyor :) Sen stres yaptıkça da hareketlerde azalma olabilir. Aynı şeyi defalarca bende yaşadım. 30.haftadan sonra hareketlerde belirgin bir artış oluyor. Ben şu an 35.haftadayım hareketlerimiz biraz azaldı gibi sanırım artık kızımın yeri iyice daraldı :) Ama birkaç hareketle bile mutlu oluyorum. Eğer yatıp dinlediğin halde hiç hissetmezsen o zaman hemen doktoruna görün...

Bebegimun hareketlerini 17. Haftadan itibaren goz segirmesi seklinde hissediyordum. Daha sonraki haftalarda bu segirmeyi bile hissedemedim. bagirsak hareketinden ayirt etmek zordu. Simdi 22 haftadayim nadiren hareket hissediyorum. Doktora gidiyorum hersey yolunda diyor. Bugun biraz gergindim bebegim hissetmis olmali haftalarin acisini alircasina kimildiyor. Stresli oldugumuzda bebegimizde bunu hissediyor ve cevap veriyor. Gunlerdir bebek hareketleriyle ilgili yazilari okuyup duruyorum teselli bulmak icin. Bende yazmak istedim

Back
X