26 haftalik hamileyim bebegim 750 gr

Fethiye32

Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2017
86
28
8
26 haftalik hamileyim bebegim 750 gr dedi doktor 100 gr eksikmis bu haftaya gore o kadar vitamin coraspin kullaniyorum ne kendim kilo aldim ne bebege yaramis cok üzülüyorum nasil bebege kilo aldiricam bilmiyorum protein agirliklida besleniyorum

Canım bebege en çok kilo aldıran şey bulgur ve muz ama muzu çok yeme kabız olma

Idrar tahlili yapıldı mo yakın zamanda,protein Kaçağı olabilir mi acaba

CANIM DAHA ERKEN BENCE 100 GR çok büyük fark değil hani çocuk 400 gr vs olsa tani eksik denir bence artar zamanla

Bence çok zayıf değil haftasına gore. Ceviz, tahin pekmez, ballı süt ceviz kırmızı et bol bol üzüm tüken çiğ kuruyemiş bol bol yiyin yoğurt vs ikinizde sağlıkla alırsınız inşallah hem daha dün yeni doğum yapan arkadasın evındeydık kıza doktor hep bebeğin zayıf kilo almamış vs dıyolardı dün arkadasımın dediği şey doğuma 2700 gramla girdim 3200gr doğum yaptm dedi meğer yanlış ölçmüşler hep bide anne karnında yanılma paylarıda var sen balığını etini sütünü eksik etme Allah yardımcın olsun canım

Muz ,süt,hurma ve ceviz tuket canim ama abartmadan.

Keçi sütü, yoğurdu, dondurması bunları dene bence işe yarıyor.

Süt ve süt ürünleri tüketmenizi tavsiye ederim, bunun dışında normal beslenin her şeyden normal ölçülerde yiyin. Tahin-pekmez, bal vb. şeyler hem gebelik şekeri için hem de aşırı kiloya sebep olacağından bence yemeseniz daha iyi olur. Şeker içeren glisemik indeksi yüksek gıdalardan ne size ne de bebeğinize fayda gelecektir. Emzirme döneminde de tatlı şerbetler, bal-pekmez vs ye karşıyım örneğin sadece boş kalori kilo yapan şeyler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…