26 haftalık hamileyim benimle aynı olan anneler ihtiyacım var:)))

sıkıntılarım cok bu arada son doktor kontrol pek ıstedgım gıbı gecmedi cok kılo aldgımı dıkkat etme gerktgını ve hayatımın en gusel tadı olan cıkoltayı yasakladı oysakı olum ve ben cok sevıyorduk aranızda böle olan var?

bende 26ncu haftamdayım daha doğrusu 26 +3 27nci haftam :) benm sıkıntım tetanoz aşısından dolayı biraz rahatsızlandım kolumu bile kaldıramıyorum

Merhaba

ben de 26. haftamdayım. bu zamana kadar hiç sorunum olmadı, normal bir şekilde hayatıma devam ettim. şimdiyse inanılmaz bir uyku hali, yorgunluk, gerginlik var sanki yeni hamile gibiyim.

şu ana kadar 10 kilo aldım, aşağı yukarı her ay 2 ya da 1.5 kilo şeklinde gitti.

doktorlarınızın bisküvi, çikolata gibi şeyleri yasaklaması kilo alımıyla mı ilgili yoksa şeker yüklemesiyle bir alakası var mı? bu aralar ben de deli gibi kurabiye, kek, çikolata yiyorum ilk aylarımda tiksinmeme rağmen.

ayni seyleri yasiyoruz
ilk aylar tiskindigim cikolataya muptela oldum artik
bal agzima asla alamazken simdi her sabah yiyorum

uyku ve halsizligi sorma. dusup bayilacagim sanki bazen

ben 27. haftayi bitirdim 11 kilo aldim
kimileri normal diyor kimileri cok anlamadim bende

Canlar bu kilo mevzusunu ne olur çok takmayın,evet hepimiz en fazla 12kilo alsak hamişliğimizi öyle tamamlasak en güzeli ama her bünye bir değil ki..Ben 27.haftamda 16kilo almıştım,şimdi 20yim:26:Kilolarımızı hiç takmamamız gereken dönemdeyiz,göbeğimizi içimize çekmek yok,doğumdan sonra miniklerin peşinden koşarken veririz hepsini

Heee ama benim gibi gebelik şekeriyle başınız dertteyse, o zaman çikolatalar cısssss
Ama eğer bi sorun yoksa niye yemeyesiniz kiii,bebişlerin canı çeker..Ama eğer daha şeker yüklemesi yaptırmadıysanız şeker yüklemesi yaptırmadan önceki hafta biraz dikkat edin yediklerinize,ondan sonra bişey çıkmazsa devam edin

kızlar, ay olarak yakın olan değil de haftaları yakın olan anne adaylarının bir topicte buluşması daha mantıklı geliyor bana. bu başlıkta aktif olmak daha iyi olabilir diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…