Kizlar 26 haftalik gebeyim normalde gün icinde yorulsam bile karnimda kipirtilar hissederdim bugun hissetmedim dinlendim surekli ina odaklandım sadece minik bi çok icerden kipirti hissettim terski döndü acaba naptı sürekli icimden hissediyorum gıdıklanma gibi eskiler gibi degil ne hareket ettirir daha cok bi bilginiz varmi ilk gebeligim korkuyorum
Merhaba. Öncelikle sakin olun siz gerilince o da geriliyor. Yudum yudum soğuk su içmeyi ya da tatlı bir meyve yemeyi deneyebilirsiniz. Sola yatın sessiz bir ortamda sakince bekleyin biraz.
Merhaba. Öncelikle sakin olun siz gerilince o da geriliyor. Yudum yudum soğuk su içmeyi ya da tatlı bir meyve yemeyi deneyebilirsiniz. Sola yatın sessiz bir ortamda sakince bekleyin biraz.
Ya sanki kafasi gobegime dayanmiş ayaklari sirtima belime dogru cok icerden hissediyorum ve aşağıda hissediyorum biraz hissettim hatta duş aldim biraz rahatlayayim diye belimde agiriyo korkuyorum gerçekten
Kizlar 26 haftalik gebeyim normalde gün icinde yorulsam bile karnimda kipirtilar hissederdim bugun hissetmedim dinlendim surekli ina odaklandım sadece minik bi çok icerden kipirti hissettim terski döndü acaba naptı sürekli icimden hissediyorum gıdıklanma gibi eskiler gibi degil ne hareket ettirir daha cok bi bilginiz varmi ilk gebeligim korkuyorum
Önemli bir şey olduğunu sanmıyorum bebek yorulmuş ve uyuyor olabilir bende ara sıra hareketlerini net hissetmiyordum özellikle 29. Haftadan sonra düzene girmişti hareketleri. 35 ten sonra da yeri daraldığı için azaldı. Günde 10 kere azda olsa hissetmeniz yeterli şiddeti önemli değil genelde doktorum öyle demişti. Stres yaparsanız bebek daha çok etkilenir sakin kalmaya çalışın. Yinede endişeniz varsa içiniz rahatlasın diye doktora gidin yada asmde kalp atımını dinleyin. Sağlıkla gelsin
benimki hep aksam yemeğinden sonra hareketleniyordu. doktorum 30.haftadan sonra belirgin hareket hissetmezsen acile gel demişti, onun öncesinde uyarısı olmamıştı. o yüzden bence stres olmayın