26 haftalık ikizler sağ arın tarafında ağrı apandist olabilir mi

Hatice9293

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2016
514
170
103
Kızlar 26 haftalık ikiz gebelik var dünden beri karınımda ağrı özellikle sağ tarafta ve karnımın içine yayılıyor ağrım olduğunda karnıma dokunamıyorum iştah kaybı ve mide bulantım bar gece ağrıdan uyuyamadım böyle olan var mı bilen var mı

Ben geçirdim canım hamile değildim ama geçirdiğim de iyi bi doktora gidip muayene ol ihmal edilecek bişey değil korkutmak için söylemiyorum asla belki hamilelik le alakalı bişeydir seninki senin durumun farklı
Bazı kan değerlerine baktır hemogram testinde wbc özellikle crp bide onlar zaten söylerde önemsemeyen doktorlar da oluyor ultrason bakarlar zaten
İnşâAllâh apandisit değildir dediğim gibi hamilesin belki o yüzden oluyor ikizmiş bide her ihtimale karşı sen yinede bi muayene ol

Apandisitten şüpheleniyorlar zaten direk karın çevresinde özellikle sağ da ve mide bulantısı falan olunca vakit kaybetmeden doktoruna git.

*benim olmuştu ama göremediler hamilelikten dolayı ağrım da artmadı serum takıldı kontrol altında tutuldum.

Anladım şuan iyiyim ağrım geçti benim sağ kasık da ağrılı lenf nodları var bazen onunla karıştırıyorum bakayım artarsa ağrım gideceğim İnşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…