- 5 Şubat 2019
- 145
- 38
- 48
Bende yumurtlama filan bakılmadı düzenli de gidemedim hastaneye ama herhang bi tedavi uygulanmadı en hsg istedi doktor bu ayın 21nde inşallah adet tarihi denk gelirse bakalım42 de sıvı gelmesi ilginç. Ben 35 i de çok ciddiye almadım aslında. Sınır 33 diye. Doktor da yan etki yaptığı ve yumurtlamam geç de olsa olduğu için üstüne düşmedi.
Benimde en son 33 çıktığında doktor bi iki hafta sonra iyice dinlen uyu tekrar kan ver dedi ilaç vermedi stresden uykudan vs kolay etkilenen bi hormonmuş sanırım42 de sıvı gelmesi ilginç. Ben 35 i de çok ciddiye almadım aslında. Sınır 33 diye. Doktor da yan etki yaptığı ve yumurtlamam geç de olsa olduğu için üstüne düşmedi.
Hsg de önemli. Yapışıklık vs varsa hem açılıyor hem rahim şeklinde bir sıkıntı varsa görünüyorBende yumurtlama filan bakılmadı düzenli de gidemedim hastaneye ama herhang bi tedavi uygulanmadı en hsg istedi doktor bu ayın 21nde inşallah adet tarihi denk gelirse bakalım
Benimde en son 33 çıktığında doktor bi iki hafta sonra iyice dinlen uyu tekrar kan ver dedi ilaç vermedi stresden uykudan vs kolay etkilenen bi hormonmuş sanırım
Evet ondan sonra hamile kalan çok inşallah gerek kalmadan bu ay tutarHsg de önemli. Yapışıklık vs varsa hem açılıyor hem rahim şeklinde bir sıkıntı varsa görünüyor
Hepimiz öyleyiz,benim bat 8 NisanBnmde 26si catladi bende sabırsızım beni oyalayacak biseler de yok cok merak ediyorum
Bazen yumurta gebelik boyutuna gelmeden catlayabiliyor,oyuzden lh yeterince yukselmemis olabilir,ama hiç de belli olmaz siz devam edinKızlar bugün daha koyu beklerken silik çıktı dün yumurtlama bugün çatlama mı oluyor şimdi kontrol çizgisi de aşırı bi koyu olmadı nedense
Testlere devam ediyimmi yani şimdden sonra yumurtlama olur muHepimiz öyleyiz,benim bat 8 Nisan
Bazen yumurta gebelik boyutuna gelmeden catlayabiliyor,oyuzden lh yeterince yukselmemis olabilir,ama hiç de belli olmaz siz devam edin
Ne güzel ideal bir günde yumurtlama olmuş:)
Benim de 24 ünde çatlama oldu. Cuma günü erken gebelik testini deneyeceğim
İnşallah rabbim gonlunuze göre versinSelam canlar
Bende 10 martta kürtajdan sonra ilk adetimi gördüm.
ovülasyonla denedim sanırım 28inde yumurtlama oldu.
Çok heyecanlı bekliyorum sonucu. Devam ediyorum teste ve değerlendirmeye.
38-39 günde bir adet oluyorum ben de
Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin hayırlısıyla hepimize inşallah
Testlere devam ediyimmi yani şimdden sonra yumurtlama olur muadete 13 gün filan var
Değerlendirmeye devam edin demek istedim,testimiz şuan tamamen siliklesmistir muhtemelenTestlere devam ediyimmi yani şimdden sonra yumurtlama olur muadete 13 gün filan var
Ovulasyon gününden 14-15 gün sonra belli oluyor,benimde bat 8 nisanBen 27 pik oldu sanki 10nisan heycanla bekliyorum ne zaman belli olur aceba
Hepimizin inşallah kuzumİnşallah rabbim gonlunuze göre versin
Siz yerinizde olsam erken gebelikle bakardımOvulasyon gününden 14-15 gün sonra belli oluyor,benimde bat 8 nisan
Bakmak istemiyorum,varsa zaten kaset testler adet günü bile gösteriyor,yumurtlama tarihimizi bildigimiz için,hatta 2 gün geçmesini bekleyecegim 10 Nisan'da yapmaya niyetim var,artık sabira okadar alıştım ki 11 senedirSiz yerinizde olsam erken gebelikle bakardım
İnsallah son olsunBakmak istemiyorum,varsa zaten kaset testler adet günü bile gösteriyor,yumurtlama tarihimizi bildigimiz için,hatta 2 gün geçmesini bekleyecegim 10 Nisan'da yapmaya niyetim var,artık sabira okadar alıştım ki 11 senedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?