Gebeliğe Hazırlık 26 Mart pozitif ovulasyon

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
42 de sıvı gelmesi ilginç. Ben 35 i de çok ciddiye almadım aslında. Sınır 33 diye. Doktor da yan etki yaptığı ve yumurtlamam geç de olsa olduğu için üstüne düşmedi.
Bende yumurtlama filan bakılmadı düzenli de gidemedim hastaneye ama herhang bi tedavi uygulanmadı en hsg istedi doktor bu ayın 21nde inşallah adet tarihi denk gelirse bakalım

42 de sıvı gelmesi ilginç. Ben 35 i de çok ciddiye almadım aslında. Sınır 33 diye. Doktor da yan etki yaptığı ve yumurtlamam geç de olsa olduğu için üstüne düşmedi.
Benimde en son 33 çıktığında doktor bi iki hafta sonra iyice dinlen uyu tekrar kan ver dedi ilaç vermedi stresden uykudan vs kolay etkilenen bi hormonmuş sanırım

Bende yumurtlama filan bakılmadı düzenli de gidemedim hastaneye ama herhang bi tedavi uygulanmadı en hsg istedi doktor bu ayın 21nde inşallah adet tarihi denk gelirse bakalım
Hsg de önemli. Yapışıklık vs varsa hem açılıyor hem rahim şeklinde bir sıkıntı varsa görünüyor

Kızlar bugün daha koyu beklerken silik çıktı dün yumurtlama bugün çatlama mı oluyor şimdi kontrol çizgisi de aşırı bi koyu olmadı nedense

Eklentiler

• IMG_20210331_142626.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 23
  • IMG_20210330_150352.webp
    46 KB · Görüntüleme: 22
Bnmde 26si catladi bende sabırsızım beni oyalayacak biseler de yok cok merak ediyorum
Hepimiz öyleyiz,benim bat 8 Nisan
Kızlar bugün daha koyu beklerken silik çıktı dün yumurtlama bugün çatlama mı oluyor şimdi kontrol çizgisi de aşırı bi koyu olmadı nedense
Bazen yumurta gebelik boyutuna gelmeden catlayabiliyor,oyuzden lh yeterince yukselmemis olabilir,ama hiç de belli olmaz siz devam edin

Selam canlar
Bende 10 martta kürtajdan sonra ilk adetimi gördüm.
ovülasyonla denedim sanırım 28inde yumurtlama oldu.
Çok heyecanlı bekliyorum sonucu. Devam ediyorum teste ve değerlendirmeye.
38-39 günde bir adet oluyorum ben de
Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin hayırlısıyla hepimize inşallah

İnşallah rabbim gonlunuze göre versin

Ben 27 pik oldu sanki 10nisan heycanla bekliyorum ne zaman belli olur aceba

Siz yerinizde olsam erken gebelikle bakardım
Bakmak istemiyorum,varsa zaten kaset testler adet günü bile gösteriyor,yumurtlama tarihimizi bildigimiz için,hatta 2 gün geçmesini bekleyecegim 10 Nisan'da yapmaya niyetim var,artık sabira okadar alıştım ki 11 senedir

Bakmak istemiyorum,varsa zaten kaset testler adet günü bile gösteriyor,yumurtlama tarihimizi bildigimiz için,hatta 2 gün geçmesini bekleyecegim 10 Nisan'da yapmaya niyetim var,artık sabira okadar alıştım ki 11 senedir
İnsallah son olsun

Kızlar sizce yumurtlamadan sonra bu koyuluk normal mi daha mı silik olması gerekir adete 10gün var

Eklentiler

• IMG_20210403_160221.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 27
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…