26 yaş ile 85 kilodan 57 ye kadar beraber gidecegim yoldaşlar arıyorum

Tamam bebiş senin dedigin gibi yapcam ben o kısmı yanlış anladım sanırım =)

oşekilde çok az kilo verirsin ,o güçlendirme gibi birşey çözemedim,asıl kiloyu seyir evresinde veriyorsun yani 1 gün saf protein 1 gün protein +sebze, yada bunu 1 hafta saf protein 1 hafta sebze protein yapabilirsin,çoğunluk 1+1 yapıyor benim gibi,emek veripte karşılığını alamazsın diye ısrarlı davrandım bu konuda:):20::20:

oşekilde çok az kilo verirsin ,o güçlendirme gibi birşey çözemedim,asıl kiloyu seyir evresinde veriyorsun yani 1 gün saf protein 1 gün protein +sebze, yada bunu 1 hafta saf protein 1 hafta sebze protein yapabilirsin,çoğunluk 1+1 yapıyor benim gibi,emek veripte karşılığını alamazsın diye ısrarlı davrandım bu konuda:):20::20:

Tamam tatlım öyle yapcam dün proteindi . Bu gün protein + sebze okeymiiiii

Kahvalti = 1haslama yumurta-6 Zeytin-1kupa sicak su
Ara. = Bedibiyerde
Oglen. =6 kasik sebze yemegi-1 kase corba - az salata
Ara. =Adacayi
Aksam. =1 avuc findik-2 fincan nescafe
2,5 lt su

Canim arkadaslarim guzek cumleleriniz icin tsk ederim.Haxirana kadar aht ettim 60 kg olucammmmmmm.Baska yolu yok.20 kg nedir ya veririm degilmi :))) Veririm veririm :)

verirsin canım gayet güzel menülerin,biraz haşlama yada ızgara et,tavuk tüketmeyede çalış,seni tok tutacaktır,benimde 15 kilom var veririm ,veririz elbet azmimizi hiç kaybetmeyelim:nazar::nazar::nazar::nazar:

Tamam tatlım öyle yapcam dün proteindi . Bu gün protein + sebze okeymiiiii

evet hayatım aynen öyle proteine daha ağırlık ver:46::46:

Arkadaşlar sabah tartıldım.Biliyosunuz ben haftada iki gün tartılıyorum.Pazartesi ve cuma.

01.03.2013 = 90,800
25.03.2013 = 81

Allahımmmm bu defa olucak inanıyorum.

Kaldıııııı 25 kg:41:

26 yaş görünce dikkatimi çekti göz attım. şimdiden başarılar diliyorum. ben de doğum mağduruyum, 55 kilo hamile kalıp 73 kilo doğuma gittim ve oğlum 2 yaşına girdiğinde hala 65 kilodaydım. geçen yazdan beri kiloyla kafayı bozdum, 55 e kadar düştüm ama kışın yine 58i gördüm. hedefim 49 kilo, inş. bu yaz erişirim hedefe, çünkü oğluma kardeş düşünüyoruz ve ve ben kilolarımı vermeden hamiş kalmak istemiyorum:( bu arada boyum 157:(

Arkadaşlar sabah tartıldım.Biliyosunuz ben haftada iki gün tartılıyorum.Pazartesi ve cuma.

01.03.2013 = 90,800
25.03.2013 = 81

Allahımmmm bu defa olucak inanıyorum.

Kaldıııııı 25 kg:41:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

maşşallah arkadaşım 25 günde 10 kg verdin,ne diyeyim vallahi bravo ,dikkat et ama kendine vitaminsiz kalma,geri alma sağlıklı bir şekilde yola devam,tabiki bu defa olucak..:8::8:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

maşşallah arkadaşım 25 günde 10 kg verdin,ne diyeyim vallahi bravo ,dikkat et ama kendine vitaminsiz kalma,geri alma sağlıklı bir şekilde yola devam,tabiki bu defa olucak..:8::8:

Teşekkür ederim arkadaşım:17:Vitaminlerimi alıyorum canım benim.İnşallah sağlıklı bir şekilde gidicek bu kilolar yeter artık:41:

Kahvalti =2 yumurta 1 parmak sosisle yapilmis omlet-2kupa sicak su
Ara. =Rezene cayi
Oglen. =1kase mercimek corba-100 gr ciger kavurma-Cok az gobek salata
Ara. =Kahve
Aksam. =1 Kase mercimek corba
2 lt Su

maşalah ya seni takip ediyorum :))))

sabah çeyrek çavdar ekmeği bir dilim börek 4 zeytin sıcak su
öğle okulda döner söyledik ekmeğini yemedim,
akşam bir kase yulaf ezmeli yoğurt 3 parca tavuk salata 2 kaşık pilav
şimdide sporumu yapıyorum
2.5 litre su