- 4 Mayıs 2021
- 181
- 130
- 53
- Konu Sahibi Berryhibiscus
-
Artik daha cok is bulduran bolumler degil tanidigi olanlar is buluyor..Hepsi degil ama cogu bu sekilde calisiyor..Keşke biraz daha çalışıp iş bulduran bölümlerden okusaydım.
Grafik alanında uzaktan işlere baktiniz mi proje bazlı tarzı vs bakmadiysaniz bunlara da bakın derim.Seneler boşa gitti okudum iş bulamadım. Hala ailemle yaşıyorum zoruma gidiyor. Keşke biraz daha çalışıp iş bulduran bölümlerden okusaydım.
Farklı bölümler okuyup kendi düzenini kuran arkadaşlarımı görünce üzülüyorum kendime.
Bu saatten sonra ne yapılır edilir düşünüyorum. Mesela psikoloji falan mı okusam diyorum. Sizce alternatifler neler olabilir?
Grafik okudum sanırım pek başarılı değilim
Seneler boşa gitti okudum iş bulamadım. Hala ailemle yaşıyorum zoruma gidiyor. Keşke biraz daha çalışıp iş bulduran bölümlerden okusaydım.
Farklı bölümler okuyup kendi düzenini kuran arkadaşlarımı görünce üzülüyorum kendime.
Bu saatten sonra ne yapılır edilir düşünüyorum. Mesela psikoloji falan mı okusam diyorum. Sizce alternatifler neler olabilir?
Sağlıkçılar demeyelim de doktorlar diyelim biz onaBu zamanda insanlar çok iyi bölümler okuyup işe zorla girdikleri, girseler bile bir değerleri olmadığını sürekli hissettirdikleri için tavsiyem yok. Bkz:Sağlıkçılar
merhabaaslında grafik mezunları bir çok freelance iş ile çok güzel gelirler elde ediyorlar.. ve bir yerden sonra da referanslarıyla portfolyolarıyla aranılan eleman oluyorlar..
sen yeteri kadar işinin üzerine düşmemiş olabilir misin?
mesleğimi pek sevmiyorum ondan geliştirmek için de çaba göstermek bana boşa gibi geliyor.Sevdiğin bir işi yap derim, bölümü varsa da onu oku. O zaman kendini diğerlerinden daha iyi gelistirebilecegin için is bulma ihtimali daha yüksek, hem de daha mutlu olursun. Hazır başka bir eğitim almak istiyorken kesinlikle ilgin ve yeteneğin olan bir konuyu seç.
Psikoloji güzel bir bölüm. Ama iyi okullardan birinde okumak lazım. Kötü üniversitelerde okumanın anlamı yokSeneler boşa gitti okudum iş bulamadım. Hala ailemle yaşıyorum zoruma gidiyor. Keşke biraz daha çalışıp iş bulduran bölümlerden okusaydım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?