• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

26 yaşından sonra...

Valla ben olsam yurdumda rahat rahat ogrenirdim bu konuda pek bir şey diyemeyecegim yalnız benim takıldığım 26 yaşindan sonra başlığınla sorun arsdknda bir bağlantı kuramadigim...

26 yaşından sonr yeni bir ülkede tekrar üniversite okumakla ilgili baglantı kurabilirsiniz :) baslığı sadece almancayla ilgili yapsam cogu kişi girip bakmıcaktı biraz daha dikkat ceksin diye icerikle uzaktanda olsa baglantılı birşey yaptım :) tricky :p

nacizhane fikrim,kesinlikle git ve yerinde yani almanya da ögren.bunun icin de sana tavsiyem üniversitelerin actigi sprachkurslar.yabancilarin uni ye baslayabilmesi icin dsh diye bir sinavi vermeleri gerekiyor.ona yönelik oluyor bu kurslar.bu sana fazlasiyla yetecektir diye düsünüyorum.1 sene sürüyor toplam.

nacizhane fikrim,kesinlikle git ve yerinde yani almanya da ögren.bunun icin de sana tavsiyem üniversitelerin actigi sprachkurslar.yabancilarin uni ye baslayabilmesi icin dsh diye bir sinavi vermeleri gerekiyor.ona yönelik oluyor bu kurslar.bu sana fazlasiyla yetecektir diye düsünüyorum.1 sene sürüyor toplam.

Yorumun için tşkler bende şubat döneminde b2 ye sprach kursla baslıcam o zamana kadar yani subata kadar goethenin yogun kurslarıyla b2 ye kadar gelicem inşallah ..ekimde almanyadaki goethedr a2 ye baslıcam

Turkiyede mutlaka temel egitim al.. ve sonrasini almayada cabuk ogrenirsin... en iyi ogrenme sekli pratik olarak uygulamak tabiki ama onceden biraz bilgin olsun.. sevgilinle bol.bol almanca konusmaya calis.. almanca gazete ve haberler okumaya calis vs... umarim cabuk ogrenirsin...

Turkiyede mutlaka temel egitim al.. ve sonrasini almayada cabuk ogrenirsin... en iyi ogrenme sekli pratik olarak uygulamak tabiki ama onceden biraz bilgin olsun.. sevgilinle bol.bol almanca konusmaya calis.. almanca gazete ve haberler okumaya calis vs... umarim cabuk ogrenirsin...

Temel egitim a1 ve a2 kurlarını içeriyormuş ben a1 i türkiyede alıp a2 yi almanyada alıcam.Bunun da sebebi şu; istanbul goethede eylulden sonra yogun kurs yok yani 1 kuru 4 ayda bitiriyosun ama almanyada var ve benim subatta universitenin kurslarına girebilmem icin subata kadar 2 kur bitirmem gerekiyor

merhaba,

bana istanbul'da gidebileceğim başarılı bir hoca yada kurs önerir misiniz a1 almanca aile birleşimi için

esim 10 sene önce aile birlesimiyle almanyaya geldi, gelmeden öncce orda bir Kursa gitti, G***e Üni de Taksimde...ve cok büyük faydasi oldu .Muhakkak önceden temelini hazirla, buraya gelip derdini anlatamazsan naparsin ? DIl bilmemek cok kötüdür eminim, 2-3 ayda en basit kelimeleri ögrenirsin derdini anlatacak kadr,sonra buraya geldinmi insanlarla konustukca, disari cikip duydukca cok cabuk kaparsin,

taksımdekı enstıtu degılmı ben kendım devlet memuruyum g-hafta ıcı kurs yapıyormuş enstutı cok uzuldum hafta sonu 19 nıdan baslıyacakmıs gene arıycam bakalım ne dıyecekler

Bence İngilizcen varsa Almanca o kadar zorlamaz seni.
Çünkü cümle dizilişleri neredeyse birebir.
Bir tek artikel olayı biraz karışık. :)
bence Türkiye'de belli bir seviyeye geldikten sonra Almanya'da halledersin bu işi.
1 senede sular seller gibi konuşamasan da kendini kurtaracak kadar anlayabilir ve anlatabilirsin.

yapacam ınsallah:) allah muvaffak etsın ıngılızcem cok ıyı olmasdada kendımı ıfae dıp anlayabılıyorum almanmcayıda ogrenıcem aslında korkuyom yok ama amacım ıyı bı kurs bbulmak nıkahım mayıs ayında olucak nıkahtan sonra onun soyadıylamı gıtsem kursa vuıze alma suresı ne kadar sürer tahmını

Bence en bastan Almanya'da ogren. Kelimlerin dogru telafuzlarini birebir Almanlardan duyarak baslaman daha dogru.

1 yilda yapabilirsin bence, kursa git, evde oturup kendin de okuma yap, televizyon izle, yapabilirsin.

Back
X