merhaba arkadaşlar 26 yasındayım ve hala akneleden kurtulamadım ergenlik desem değil nedendir bu sivilceler anlamıyorum
cildiyeyede kaç kez gittim hiçbir işe yaramadı
ne yapmam lazım arkadaşlar
bunun için doktora giden farklı bir neden bulan oldu mu ?
kist falan olduğundn olabilir mi?
bana bir yol gösteren olursa hastaneye gideceğim :s
Cnm bende 23 yaşındayım hala sivilcelerim çıkıyor,birçok krem kullandım hepsi geçici çözüm,en son iyi bir cildiyeciye gittim ve bana zoretanin verdi.Çünkü ergenlik sivilcesi değil bunlar dedi doktorum.Bence sen de iyi bir doktora git ve bu ilaca başla...
Cnm bende 23 yaşındayım hala sivilcelerim çıkıyor,birçok krem kullandım hepsi geçici çözüm,en son iyi bir cildiyeciye gittim ve bana zoretanin verdi.Çünkü ergenlik sivilcesi değil bunlar dedi doktorum.Bence sen de iyi bir doktora git ve bu ilaca başla...
Cnm zoretanin ya da roucoutanne gibi ilaçları çoğu doktor yazmıyor çünkü risk almak istemiyorlar hepsi krem yazıp gönderiyor,bende bu zamana kadar birçok doktora gittim,en son gittiğim tanınmış bir doktor olduğu için direk zoretanin yazayım dedi.Yan etkileri abarttıkları gibi değil ben 10 gündür kullanıyorum sadece burnumda soyulma ve dudaklarımda kuruma var o kadar,ben araştır derim bu ilacı.
bende 26 yaşındayım ve sivilcelerden kurtulamıyorum üstelikte bebeğim var şuan 7 aylık.hiç bşy yapamıyorum çıkan sivilcelerde çukurluk şeklinde iz bırakıyo.biri geçiyo bi başkası çıkıyo.çok moralim bozuk.bende polikistik over var ne lanet bşy bu hastalık tüm belirtileri var.saç dökülmesi,sivilce,kıllanma,adet düzensizliği.normal doğum yaptım düzelmişmidirki acaba?acaba bende bigün suratımı sivilcesiz görebilecekmiyim?
merhaba arkadaşlar 26 yasındayım ve hala akneleden kurtulamadım ergenlik desem değil nedendir bu sivilceler anlamıyorum
cildiyeyede kaç kez gittim hiçbir işe yaramadı
ne yapmam lazım arkadaşlar
bunun için doktora giden farklı bir neden bulan oldu mu ?
kist falan olduğundn olabilir mi?
bana bir yol gösteren olursa hastaneye gideceğim :s
arkadaşım bende senle yaşıtım ve maalesef bende hala uğraşıyorum denemediğim kullanmadığım iaç kalmadı...zoratein ve benzeri ilaçları ne olursaolsun kesinlikle kullanma..ben roacutan kullandım tamam herşey çok güzel yıl yüzüm de leke yoktu ama 5 yıl oldu ve etkileri yeni yeni çıkıyor..halsizlik,ciltte incelme,saçlarda kuruma vb. keşke kullanmasaymışım.o ilacı kullandığımız takdirde cilt hassas oluyo ve herşeye tepki veriyor..şu anda benimde yüzüm çok kötü(yinede doktordan habersiz bir şey yapmaktan çekiniyorum dahada kötü olması korkutuyor beni
canım bende de var aynı şekilde çok olmasa da.. geçenlerde annem aktara sormuş dermaderm die bi krem varmış sivilceleri ve izlerini yok ediyormuş alıp deniycem bende